Jdi na obsah Jdi na menu
 


Doplňky stravy

Do stravy se dá zapojit mnoho doplňků, které zlepší účinek cvičení a pomohou dosáhnout tvého cíle (ne! nejedná se o steroidy!). Nás bude zajímat takové doplňky, které pomáhají vytvarovat požadovanou postavu, a také ty, které pomohou spálit přebytečný tuk.

Zde je několik příkladů těchto dopňků. Nutné je podotknout, že dnes je již mnoho firem a druhů, proto popis bude obecnějšího charakteru.

Obrázek Název Cena  Popis

 

spalovac.jpg

 

spalovače tuku ? Pro ty, kteří to myslí s cvičením a spalováním tuků opravdu vážně. Hlavními složkami jsou silné přírodní termogenní spalovací látky, stimulátory fyzického a psychického výkonu, látky podporující zrychlení metabolismu tuků. Znásobíte efekt pohybových aktivit na spalování tuků. Na trhu je mnoho druhů a široký výběr.
 carnitin.jpg carnitin  ? Doplněk stravy fungující na principu získávání energie z tuků, proto vám pomáhá při jeho odbourávání. Občas je předepisován i doktory, pokud má někdo problémy s nadváhou. Bývá vyráběn buď v kapslích nebo v podobě roztoku. V obchodech jej nabízí několik výrobců v různých variantách velikostí. Dobrá volba.

 

protein.jpg

 

protein Při přečtení názvu protein se vám možná vybaví pojem nabírání, ovšem právě toto je důležitá živina pro tvůj organismus při cvičení. Doporučuji halvně již při zpevňování postavy. Opět je mnoho druhů od mnoha výrobců s různými příchutěmi.

Pro experimenty lze používat i tribulus, to je již pro tvrdě sportujicí ženy. Také se dá použít i guggulsterony, působící na štítnou žlázu a hormony. Tohle jsou už fakt doplňky brané navíc.