Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Originální zahrady na míru.

 

Nabízím komplexní zahradnické služby od projekce přes realizaci až po následnou údržbu. Při tom se řídím tím, že zahrada musí sloužit vám, ne vy zahradě. Proto kladu důraz na to, abych správně pochopil a zpracoval vaše představy o účelu vaší zahrady.

Co na mých službách klienti nejvíce oceňují:

  • individuální přístup, realizace na místě sám vedu.
  • Komplexní nabýdku služeb od teréních prací po dokončení doplnků v zahradě jako terasy, pergoly, osvětlení, jezírka nebo drobné zahradní stavby.
  • zkušenosti mohu doložit z desítek realizací – viz fotoalbum
  • flexibilitu a rychlost – při úvodním jednání i při práci samotné

pohled-na-vodopadek-pokracujici-potuckem.jpg

 

Rozsáhlé zkušenosti

Projektování a tvorbě okrasných a rodinných zahrad a následné péči o ně se věnuji přes dvanáct let a za tu dobu jsem naprojektoval a zrealizoval desítky zahrad. Díky tomu vím, že dobře navržená a udržovaná zahrada je pro majitele radost. Pokud se v ní on a jeho rodina cítí příjemně a uvolněně a následná údržba zahrady na ně neklade vysoké nároky, vím, že jsem odvedl dobrou práci. Takové zahrady naleznete v mém portfoliu.

 

Individuální přístup a originální řešení

Baví mě různost projektů, od počátku vymýšlet nejvhodnější řešení přesně na míru. Umím zahradu navrhnout a osadit rozmanitými rostlinami tak, aby byla zajímavá celoročně a během roku měnila svou tvář v závislosti na ročním období.
 

Nenáročná údržba a návratnost investice

Kromě účelnosti a estetického dojmu zohledňuji také praktickou stránku. Díky kvalitním materiálům, které používám, tak bude vaše zahrada nenáročná na péči. Následnou odbornou údržbu stačí provést 2x ročně a jinak pouze průběžně sekat trávník. Doporučuji využít také systém automatické závlahy, který šetří váš čas a rovnoměrně distribujuje vodu.
Konkrétní cenovou kalkulaci pro vás vypracuji na základě vašeho zadání.

Kontaktujte mne kdykoli na telefonním čísle 608 848 493 nebo e-mailem na info@zahradycerny.cz.