Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace o mé firmě

Tato firma se  zabývá developerskou a realitní činností. Kromě toho se zabýváme ve spolupráci s osvědčenými stavebními firmami výstavbou levných zděných domů a výstavbou levných dřevostaveb a srubů.  Působíme především v Praze a v celém Středočeském kraji.  Naše doporučení - nekupujte pozemek bez nás - rádi poradíme - i když pozemek nebudeme prodávat my, ale budete si ho kupovat přímo od majitele nebo přes jinou realitní kancelář.

Majitelům větších pozemků nabízíme zdarma dělení pozemků a jejich následný prodej. Velké pozemky nikdo nechce, většina klientů žádá pozemky menší. Dělení větších pozemků ale ve všech případech nelze, záleží na podmínkách obce, které za Vás zjistíme. Vyřizujeme i územní rozhodnutí, regulační plán, který projednáme s požadavky obce. Spolupracujeme s odborníkem s perfektní znalostí stavebního zákona. 

Zabýváme se zemními pracemi, bouráním domů k demolici.  Zabýváme se také rekonstrukcemi starších objektů. Dále nabízíme veškerý inženýring - zasíťování pozemku, vyvrtání studny a máme i svého projektanta, který stavby dozoruje od začátku až do kolaudace. Zařizujeme územní rozhodnutí a stavební povolení - za bezkonkurenční cenu.  

Všechny smlouvy nám připravuje advokátní kancelář AZ LEGAL, advokátní kancelář, s. r. o., se sídlem Radhošťská 1942/2, 130 00  Praha, Žižkov.

Komunikaci vedeme v anglickém, německém, francouzském, ruském, španělském a řeckém jazyce. 

Zajišťujeme i odborné poradenství v oblasti hypoték.

Další naší činností je odškodňování zdravotně postižených při autohaváriích a odškodňování pozůstalých po obětech autohavárií. Málokdo ví,  že pokud někomu zemře blízký člověk při autohavárii, nárok na odškodnění mají všichni příbuzní oběti. Neplatí to ovšem, když oběť a zdravotně postižený je viníkem autonehody.

Toto odškodnění jsme schopni vyřídit až 3 roky zpětně od havárie.

V roce 2019 jsem založila novou společnost MS REALITY & DEVELOPMENT s.r.o.

Jsem i ředitelka neziskové společnosti KONZULTUM, z. ú.. Tato společnost poskytuje poradenskou činnost ve všech možných oblastech. Neváhejte se na mne obrátit, pomohu, pokud budu moci.    

Hledáme zasíťované i nezasíťované pozemky vhodné pro výstavbu rodinných domů. Pro naše investory hledáme pozemky pro komerční výstavbu - logistické areály, sklady, nerušící výroba.