Jdi na obsah Jdi na menu

Psycho-fyzika čili KMIT-VĚDOMÍ

 Příspěvek Honzy Koňase, který je reakcí na moji předmluvu ke sbírce básní Stříbrná brána - Druhá část, publikovaný na jeho Fb profilu, skvěle rozvíjí moje myšlenky a trochu upravuje "hroty" kritiky některých dogmat, která se okolo "transformačních" procesů objevují:

 "..text od Ireny možná není pro každého, ale je hodně užitečný pro lidi, kteří mají zkušenost s podivnostmi, které se vymykají i chápání vzdělaných, neřku-li moudrých lidí. 
Duchovní = přímé poznávání vztahů v prostoru, kam se dostáváme v hluboké meditaci (=v jiné frekvenci vědomí) je na rozcestí.
Text je varováním pro ty, kdo věří, že jejich vnitřní cítění je neomylné, že jde "přímo ze srdce = ze zdroje (stvořitele..)"...

Naše existence je tvarovaná SPOLUPRACÍ mezi dvěma rozhodovacími systémy uvnitř těla. Ten starší = orgány v břiše - je zdrojem (magneticky přijímaných) "zpráv z vesmíru" (z osobního informačního pole=DUŠE). 
Tuto soustavu "spodních mozků" vyživuje komplexní vibrační škála frekvencí v srdečním pulzu, každý orgán zpracovává svou část této pulzace. Výsledkem je první POCIT, který se ale přes pravou hemisféru (u většiny lidí) propojí s EGEM - hmotnou složkou člověka BEZ NAŠEHO VĚDOMÍ. Věda tuto skutečnost popisuje také - tím, že informace je v mozku dřív než ji naše vědomí pošle. Věda asi netuší, že máme DVA KOMPLEXNÍ rozhodovací systémy (chemický a magnetoelektrický) trvale v těle PROPOJENÉ, jde o míru propojenosti mezi vědomím a podvědomím. Právě podvědomí má na starosti kontext pocitu s reálným stavem těla a okolí včetně kontrolního popisu, který jsem pochopil a popisuji znovu zde:

Původní = první pocit (obvykle je neregistrovatelný, protože z "výukových důvodů" je blokovaný) je nutné propojit o zprávu z okolí - a poslat ZPĚT do srdce a z něj do vzdáleného prostoru - kde teprve dostane instrukci "z duše", vhodnou pro daný OKAMŽIK (v komplexu zohledněných sil v prostoru). 
Druhá cesta do srdce a obou hemisfér pak způsobí přesně to, co uděláme - POKUD VÍME, že "ego" je rovnocennou!! součástí člověka. To je podstatná informace.
Tímto způsobem (spoluprací ega a "srdce") je přírodou zajištěná neexistence nahodilosti. Jde o základní dvojici svobodné VOLBY.

Tento "KMIT VĚDOMÍ" je jedním z podstatných prvků jiného konceptu fyziky - takové, která "jen" funguje. Koncept je postavený na vrstvách SEBEŘÍZENÍ PRVKŮ A CELKŮ.
Učíme se jej chápat za pochodu, všichni jsme vědomou anebo nevědomou součástí tohoto procesu PROMĚNY PSYCHIKY, která u části populace ještě stále podléhá zvířecímu modelu (útok/útěk/mrtvý brouk/) přežití. Místo pro/žívání....

Opatrnost před různými "guru" je na místě, ale často člověk nemá sílu se novým pohledům na realitu bránit, pak uvěří svým pocitům. Tuto skutečnost dokládá velká množina NEŠŤASTNÝCH LÁSEK, kam patří i obdiv k channelingu a různým "vzestupům" na akcích za peníze.

Hodnotu poznání určuje pouze spolupráce "ega a srdce" - vyjádřeno slovníkem duchovních lidí. Ti, co na duchovnost nevěří, těm zas chybí zlomový prožitek - náraz svých vědomostí na situaci, která dokáže okamžitě změnit paradigma takového člověka (smrt blízké osoby, smrtelná nemoc apod..). 
...jako certifikovaný "blázen" mám těchto zkušeností celou řadu, můj intenzivní pobyt "v jiné frekvenci vědomí" obvykle končil v léčebně. A z mého pochopení toho, jak fungují "starší mozky" v dutině břišní v NESPOLUPRÁCI s mozky v lebce - vychází základy jiného chápání vztahu člověka k tzv. "přírodním silám", které byly kdysi dávno naším nástrojem pro okamžité změny v prostředí. 
Je třeba nahradit naučené dějiny jinými, zkusme to.

Příchodem Peruna, IMHOtepa, Ježíše, Galilea, Newtona..... na Zem se rozvinul "do všech směrů" - tedy odstředným pohybem PULZU projekt, který Irena Tissa Sittová a já zkoumáme a známe jako projekt ČLO/věk. 
Ne vždy se nám daří hned napoprvé trefit jádro tak velké problematiky těmi nejvhodnějšími slovy. Proto já dělám revize svých textů, tvořících kostru pro nové paradigma - a Irena ve svém precizně vedeném "křemíkovském" webu nabízí (ve svém slovníku) návrhy jednotlivých etap a nástrojů (mandaly z trojúhelníků vložené do obrazu ciferníku hodin, básně + úryvky "cizí řeči")
...je pravděpodobné, že jinou fyziku se budete učit i z našich textů - a to pochopené kontrolovat svým vzděláním a svými PROŽITKY. 
Podstatným prvkem, odlišujícím přicházející - cílovou etapu našeho vývoje je posun, kdy hodnotu lidského páru tvoří "prohození" dvou lidských párů. V minulosti byl mezníkem vždy lidský pár v partnerském svazku, i když nosičem velkých změn byl označen jen muž (Perun...Ježíš, Kopernik, Darwin..?..)..."

 Celý text komentáře na Facebooku

 web Nejsmeovce

 galaxy.jpg