Jdi na obsah Jdi na menu

STAR-KA

 ...čili Duše-Hvězdy...

 Zde, v tomto konkrétním případě, se jedná o tolik vzpomínanou letošní "vánoční-hvězdu". Tento čestný titul přijala kometa Wirtanen, která je ale periodickým úkazem - s délkou cyklu 5,44 roku. Z toho důvodu "rotuje" daty výskytu v kalendáři - tentokrát tedy splňuje kritéria, která korespondují s mnoha motivy v různých - ideologicky laděných - schématech lidského duchovního rozměru. 

 Co se mě týče - nesouzním se symboly starého spasitelského modelu existence - a kometa Wirt-Anen = "podřízený hostitel" - na takový byla pasována. Okolnost, skrz kterou sama kometa "žaluje" - svým jménem naviguje tento skrytý aspekt do pozornosti těch, kdo se umí orientovat v kódovacích mechanizmech - poukazuje na přímý záměr parazitujících entit, které dlouhá tisíciletí řídily soukolí Hierarchie toho spasitelského modelu... 

 Moje pocity jsou specificky osobní - a mám 100+1 důvodů už tyto zákrytné šifry nepřecházet mlčením, nepodporovat jejich vliv  - vím však, že pro mnoho dalších lidí představují páteřní články jejich životů. Proto jsem se rozhodla odlehčit tuto naprogramovanou ideologickou zátěž a její vliv na podprahová schémata naší orientace v otázkách smyslu existence a vývoje lidstva obecně. Tím, že napíšu o Duši Komety - té vánoční hvězdičky, která je součástí širších souvislostí Transformace našeho Kolektivního Vědomí a v tomto ohledu nese úplně jinou symboliku - takovou, co mění paradigmata náboženských "tradic" a tím přesměrovává energii do úplně jiných procesů, co běží na pozadí zažívané reality. 

 STAR-KA je "stará" Duše...ve spojení s HVĚZDOU (STAR) ale říká, že každá Duše je taková, protože každý jeden z nás jsme HVĚZDOU. Člověk - ve své multi-dimenzionální Celistvosti - je nosným komponentem Mozaiky Života = Vesmíru Celku, proto je v jiné poloze svého Bytí také Hvězdou (Sluncem) - celou hvězdnou/sluneční soustavou - se vším, co k tomu patří. Z tohoto důvodu je také nositelem veškerých aspektů projevu Vesmírných Zákonů a Principů - tzn. archandělských duchovních sil, které známe jako Duchy Času a Stvořitelské Bytosti, které komponují detaily Živosti ve svých hvězdných soustavách na bázi plné autonomie. Všechny tyto Identity Člověka byly ideologií matrixu pokřiveny a zneužity za účelem protěžování konkrétních jedinců, kteří přijali "smlouvu s ďáblem" a upsali se pro spolupráci na kultivaci "hostitelského" prostředí pro parazitující entitu, která za těmi ideologiemi stojí. Tak vznikají mentální schémata seslaných spasitelských bytostí, co se inkarnovaly do lidí na planetě Zemi - za účelem "pomoci" s Transformací, či Vzestupem. Tito jedinci si nesou svoje "určení" v DNA - není možné je za jejich Života od dané lajny odklonit, nebo nějak usměrnit - pokud je nátlak vysoký, tak jim zkolabuje psychika a končívají v ústavní péči. V posledních několika generacích byl tento "gen-hostitele" tolik podporovaný dálkovým řízením z pozice Egregoru Moci, že se se spasiteli doslova roztrhnul pytel. Je to znamením této doby - starý Model Existence kolabuje a proto byly aktivovány všechny dostupné podpůrné prostředky k jeho záchraně. 

 Ty zdrojové kódy ale nikdo "neumlčí" navždy. Jak se nasouváme do nového Systému Podpory Života, který ladí s novým Modelem Evoluce - Magistra, tak vyplouvají napovrch všechny zákrytné šifry, kterými jsme byli omezováni v duchovním rozletu a tím limitovaní do Života jako takového - schématem předurčeného osudu, který neřídíme sami, ale je na dálku ovládán pochybnými entitami, které manipulují s Kolektivním Vědomím pomocí vyvolených prostředníků - aby se "vlnilo" tak, jak se jim hodí do krámu. Ne nadarmo proto také kometa bývá chápána nejen jako posel zrození mesiáše, ale v obecném smyslu jako posel velikého utrpení a bolesti (asi aby měl ten spasitel důvod uplatnit své kódování)... 

 Toto všechno spadá do mého 100+1. STRAR-KA je tedy naše prapůvodní založení - součást naší kompozitní ID-entity - je poslem naší Celistvosti v intencích Galaktického Člověka. Všechny nánosy kódů, které ji chtěly izolovat od vyjádření a expanze, se nyní postupně odhalují a vydávají svůj obsah do pozornosti lidstva. 

 To je poselství komety Wirtanen, jejíž Duše volá: "Já nejsem Vánoční Hvězda, já jsem vteřinová ručička na ciferníku evoluce, tikám tempem 5,44 a vždy v okamžicích doteku s planetou Zemí vezu náruč Příběhů z té Hvězdné soustavy, která je na aktuální pozici mého průletu... Zvedněte hlavy a hledejte mě na noční obloze - abych je mohla pošeptat do vašich snů a vizí."

 star-ka4-mini.jpgstar-ka5-neg-mini.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky Portálové kompozice