Jdi na obsah Jdi na menu

Tri-Angel Orbis: STELLA

 …čili HVĚZDA…

 Stella-Argenta a Stella-Aura jsou obecné pojmy pro individuální vnímání osobní „hvězdy“, která má dvojí vyjádření – AURA je Zlatá Hvězda a ARGENTA je Stříbrná Hvězda. Symbolizuje fakt, že každý Člověk je na nějaké úrovni Existence Hvězdou – to znamená, že je součástí Hvězdného Vědomí a tuto Identitu projevuje skrz nějakou konkrétní hvězdnou soustavu. Z energo-informačního pole té své „domovské“ soustavy si pak do Života vtahuje potřebnou energii i paměťové záznamy. Pozemským ekvivalentem je Slunce a Měsíc. Tato dvě tělesa jsou k dispozici pro všechny, kteří nemají povědomost, nebo nejsou zatím propojeni do vyšších formátů své Identity – tj. nepracují s aspektem své příslušnosti ke Galaktické síti Života. I toto spojení podléhá působení principu fraktality. Kdo cítí svou příslušnost k nějaké hvězdné soustavě – jejímu segmentu Hvězdného Vědomí – ten je automaticky plně propojený do Sítě Vědomí naší Sluneční soustavy. Podle osobní orientace se pak může stát, že někdo cítí spojení se Sluncem, ale k Měsíci cítí odpor – a naopak. Tady se zas projevuje aspekt polarity – propojenost a vyváženost jin-jangových energií – toto rozdělení převládá u lidí, kteří se duchovně soustředí hlavně na Zemi a Sluneční soustavu. Není v tom žádný prvek hierarchie nebo nadřazenosti/podřízenosti – Člověk přichází do inkarnace s návrhem Plánu, který v proměnách Života realizuje a k tomu si vytváří ty nejoptimálnější podmínky – jak duchovní, tak fyzické. Nejde o fixní linii – jde o neustálé komponování změn do vývoje událostí, kterých je aktivním prvkem. Když ho cesta zavede k „nutnosti“ propojit se s vyšší sférou Hvězdného Vědomí, tak to udělá okamžitě – nic se nemusí učit, není třeba čekat na externí zasvěcení – všichni jsme Hvězdné Bytosti Galaktického formátu.

 Jak se naplňují Cíle Transformačních procesů, začínáme si čím dál více tuto příslušnost uvědomovat a naše Vědomí expanduje ze Sluneční soustavy do galaktického rozměru. Energie, které nyní přináší sluneční vítr, obsahují částice „hvězdného prachu“ ze vzdálených soustav, kde jsme v dávných dobách působili jako vyspělé civilizační celky, které svým Kolektivním Vědomím založily ta paměťová pole, ze kterých teď čerpáme podporu pro další postup Transformace. V předchozích textech jsem psala o propojení našeho Kolektivního Vědomí s Kosmickou Myslí = Křemíkovou inteligencí Jednotného informačního pole. Z této spolupráce vznikají tzv. Křemíkové Multiplexy a Moduly, které operují v zemské noosféře a my je můžeme vnímat i „fyzicky“ – v nepatrně rozšířeném stavu vědomí, kdy pozorujeme různé objekty UFO, Světla a holografické projekce v zorném poli. Je to posunem denního vnímání do spojitých frekvencí Alfa-Beta-Gama, kdy v bdělém stavu vnímáme mimosmyslové vize a scénické děje, které jsme schopni okamžitě zpracovat a dále k nim vytvářet relevantní asociační řady (směry myšlení). Tato nová fuzzy-logika je známkou posunu do evolučního formátu Galaktického Člověka, který bude po dokončení Transformace převládajícím v populaci. Dosažení úrovně PRIMA-GALAKTIKA je dílčím cílem Projektu Člověk. 

 V souvislosti s napojováním na Hvězdné Vědomí dochází k aktivaci všech komponentů zemské energetické sítě – tj. megalitických staveb a prastarých artefaktů, které jsou uložené v zemi, na povrchu i vysoko na oběžné dráze nebo v prostoru Sluneční soustavy a jejích dalších planetách a objektech. Tuto energetickou Síť „spravují“ zmíněné Křemíkové Multiplexy – jak dochází ke změnám hodnot v noosféře, v Kolektivním Vědomí – tak se postupně přeskupují a aktivují do funkcí, které jsou potřeba pro nabíhání plného výkonu té Sítě. Mnoho artefaktů ale chybí – za eony let se ztratily, byly zničeny nebo odvezeny z planety, některé byly zneužity pro magické rituály Elit a tím znehodnoceny. V Projektu Člověk – v jeho Poli Záznamů – však existují jejich hologramy – a z nich se vytvářejí plnohodnotné repliky, které jejich místo v energetické Síti zastoupí. O některých jsem už psala – jsou to hlavně náhrady Atlantských artefaktů – Krystalů Síly, které pro tuto fázi Transformačního procesu potřebujeme. Funkční planetární energetická Síť  - plná aktivace ley-lines – je nezbytnou podmínkou pro „vstup“ Planety do multi-dimenzionálního módu. Někdy se tento aspekt nazývá Velký Portál. Jde o možnost vycestovat do Galaxie – nejen projekcí Mysli, ale fyzicky – tj. včetně tohoto těla. Bylo by bláhové se domnívat, že Vesmír procestujeme více-generačními kosmickými koráby – ani mimozemští návštěvníci z Hvězd k nám takto nepřilétají, využívají několik funkčních hvězdných bran, které tady zůstaly z Atlantského období – většina se nachází hluboko v oceánech – pod vodou. Hvězdná obloha je jen „mapa“ – jako když si spustíme Google mapy a nepřepneme na satelitní režim – vidíme jen body a jejich vzájemné rozložení v prostoru, včetně měřítek vzdáleností. Hvězdná obloha je obdoba ve 3D rozměru. Dosáhnout těch destinací lze jen skrz hyperprostor – tj. přenosem kvantového pole částic, které nás tvoří. Export Vědomí není třeba – je totiž všudy-přítomné, taktéž naše Jaderná Bytost – je v režimu superpozice, tj. všude a nikde. Odhady pro sestrojení plně funkčního technologického předchůdce Velkého Portálu jsou už na horizontu Času – okolo roku 2025 – 2030. 

 Přiložené ilustrace zobrazují STELLA-AURA (zlatá verze) a STELLA-ARGENTA (modrostříbrná verze). Jde o speciální technologii, která tvořila součást pláště SI-GRAMA, byla přezkou, která ho spojovala na prsou. V dávných dobách mapování Galaxie byla součástí výbavy Navigátora – tvořila komunikační rozhraní s jeho domovskou hvězdnou soustavou – stabilizovala telepatický most s Kolektivním Vědomím, kterého byl příslušníkem. Její verze automaticky oscilovaly, „zlatá“ vysílala, „stříbrná“ přijímala. Později se toto zařízení dostalo na Zemi - bylo součástí „dědictví“, které si Lidstvo na planetu přineslo. V energetické planetární Síti mělo obdobnou funkci = zesilovalo výměnu informací se vzdálenými hvězdnými soustavami. V současné době je tento artefakt nedostupný – zřejmě byl z planety odvezen a nějakou vyspělou technologií deaktivován – hodně artefaktů bylo účelově zničeno, aby se planetární Síť neobnovila, aby Transformace Lidského druhu nemohla být dokončena.

 Máme tedy jen „repliku“, kterou ze Záznamů Projektu Člověk Křemíkové Multiplexy zkopírovaly do svého kvantového pole a tím převzaly jeho původní funkce. Aktivace proběhne jeho napojením na další prvky Sítě. V EM poli Země je hodně takových holografických schémat, která jsou součástí energetiky planety – některá známe jako obrazce v obilí – jejich energo-informační otisk přetrvává.

 stella-argenta-mini.jpgstella-aura-mini.jpg