Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní English Camp 2013

13. 2. 2013


 Jarní English Camp bude po dvou letech opět na Pusté Rybné.

 Podrobnější informace:

 Ubytování: v pokojích po 4 a více lidech v podkroví kouzelné romantické roubenky přestavěné v 80. letech na ubytovací zařízení pro mladší a duchem stále mladé lidi. V některých pokojích jsou palandy, v jiných matrace na zemi. Komfort není s moc hvězdičkami, ale vytíženost chalupy v průběhu celého roku svědčí o tom, že kdo tam jednou byl, ten si to místo většinou zamiloval. A to i přesto, že WC je v budově jedno pro dámy, jedno pro pány a zbytek kapacity řeší kadibudky.

Ubytovat se můžete v pátek v době od 16:30 do 18 hodin. Doporučujeme vzít s sebou spacák (určitě) a případně taky ještě napínací prostěradlo přes matraci.

 
Program bude jako vždy začínat v pátek 19.4. v 18:00 večeří, potom rozřazovací test, společné hry a konverzace.  

V sobotu bude dopoledne výuka ve skupinách podle pokročilosti. Budou 3 bloky po 75 minutách. V části jednoho z bloků vyzkoušíme jako novinku hlasité čtení z anglického překladu Bible, s korekcí výslovnosti a s krátkou diskusí. Tento nápad jsme převzali z jiných kempů, kde si to účastníci moc pochvalovali. tak se těšte taky.  

Případní přítomní předškoláci budou mít program s troškou angličtiny a krátkou výpravou do okolí (dle počasí). Po obědě bude pro všechny podle počasí možnost výletu, společných her pro děti i dospělé nebo trošku rukodělek. Po večeři program s písničkami, hrami a povídáním pro malé i pro dospělé (nebo film - ještě doladíme), následně opět možnost konverzace s rodilími mluvčími.  

V neděli dopoledne výuka a závěrečný společný program, oběd a odjezd domů.

 
Pro příjezd na místo doporučujeme z Brna bus ve 14:50, nebo vlak ve 14:57 s možným přestupem do autobusu, nebo s dojezdem do Pusté Kamenice a pak 4,66 km pěšky přes les. 

  
A tady najdete popis cesty, jak se na místo dostat.

 Ceny:

dospělí             800,- Kč

studenti            600,- Kč

děti 6-15 let      500,-Kč

děti 2-6 let        400,-Kč

děti 0-2 roky     zdarma

Pro všechny naše víkendovky platí následující platební a stornovací podmínky.

Kdybyste si chtěli vytisknout pozvánku pro sebe nebo Vaše známé, tak klikněte sem.

 

Těšíme se na Vás všechny, ale žádný ubytovací objekt není nafukovací (ani kapacita tříd), takže kdo dřív přijde… (tedy kdo se dřív přihlásí )…

 Hlásit se můžete na adresu  nejsisam@volny.cz

Těšíme se na vás.

Upřesňujeme ještě, že letní kemp plánujeme na Pusté Rybné od 6. do 13.7.2013. Přednostně ho nabídneme lidem od 12 do 25 let, teprve při volné kapacitě po 15. květnu ho uvolníme i pro ostatní věkové kategorie.