Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letní English Camp - olympijský tábor s angličtinou 2012

30. 4. 2012

Vážení přátelé,

letos nám odřekla velká kanadská skupina, která byla domlouvaná 14 měsíců předem . Máme k dispozici  3 dospělé a 3 dorůstající Američany a jednu českou učitelku angličtiny.

Nemyslíme si, že by bylo nejlepším řešením udělat kemp s velkými skupinami, kde se nikdo nedostane při výuce ke slovu. To by nikoho nebavilo. Rozhodli jsme se raději radikálně omezit počet účastníků a také dát věkové hranice, aby bylo možné nachystat kvalitní společný program pro všechny účastníky. Věříme, že to pochopíte a že na vás vyjde místo třeba během podzimní věkově neomezené víkendovky.

OLYMPIJSKÝ TÁBOR S ANGLIČTINOU pro děti 8-12 let

Olympiáda je letos v Londýně, (a nejen) proto se hodí umět anglicky. Dopoledne bude probíhat výuka angličtiny v celkové délce 90 minut, zbytek dne bude věnován tradičním i netradičním sportovním disciplínám, hrám, soutěžím, rukodělným činnostem a písničkám. I během dne se děti určitě něco anglicky naučí, cíleně především v oblasti sportovní terminologie.

Termín je volen tak, aby rodiče mohli své děti poslat na tábor v neděli odpoledne, být ve všední dny v práci a v pátek navečer si děti vyzvednout na nádraží.

Plakátek ke stažení je tady a podrobné informace jsou zde.

 A do třetice ke stažení storno podmínky pro letní kempy