Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK Petřín - SK Benešov 3:3 Pleticha 2, Hofman

25. 9. 2016

Ani druhý domácí zápas jsme nedokázali vyhrát, ale předvedený výkon a vůle otočit nepříznivý stav ve druhé půlce zápasu stojí za pochvalu, ale popřadě.

V prvních 30 minutách si ani jeden mančaft nevytvořil žádnou vyloženou příležitost ke vstřelení gólu ikdyž držení balonu a herní převaha byla lehce na naší straně, ale fotbal se hraje na góly a ty přišli až po první přestávce. V šatně jsme si řekli pár věcí, které je třeba zlepšit jako třeba přidat na důrazu v osobních soubojích a doufali že konečně my dáme první gól místo toho jsme po našich chybách dostali 3 a vypadalo to s náma zle. Pak se dostal v soupeřově vápně k balonu Fanda Gožo a po faulu na něj nařízenou penaltu Honza P. s jistotou proměnil. Po této penaltě jsme se pomalu začínali zase dostávat do zpět do hry. Před druhým gólem na našem vápně podařilo při třetím skluzu v řadě Honzovi P. vypíchnou soupeřovi balon, který se dostal k Hofymu ten utekl všemu co měl za zády a s přehledem poslal balon po zemi kolem gólmana do branky a do druhé přestávky jsme šli za stavu 3:2 pro soupeře. Třetí třetina byla již v naší režii a ikdyž měl Benešov dvě tři příležitosti tak jsme byli lepší důraznější dokázali jsme se dostávat do šancí a soupeř nás několikrát dokázal zastavit jen za cenu faulu. Po jedno z nich opět na Fandu jsme kopali druhou penaltu a Honza P. se ani po druhé nemýlil. Bohužel jsme nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější a konečný výsledek 3:3 je asi podle vývoje zápasu spravedlivý.

Za výkon v celém zápase bych pochválil dneska Honzíka D., Fandu G. Honzu P. a Hofyho a za výkon ve třetí třetině pak především Ádu a Filipa.

Ve středu jedeme na dohrávku na Bohemku do Prahy a doufám že se budeme vyvarovat chyb z prvních 3 zápasů a z Prahy si třeba nějaký bodík odvezeme.

Dále bych chtěl pochválit za předvedený výkon obou klukům z "06", kteří zahráli velmi dobře obzvláště pak Vojta Kural na levé straně zálohy.

Zahajovací sestava:

                             

                                      Jankovič

                        Pleticha              Domanský

              Hrdlička        Gožo        Klein      Kural

                                         Olach

________________________________________________

Vetengl, Brejcha, Novák, Kolářík, Sieber, Lhoták, Hofman