Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění Poříčí 2021

14. 7. 2021

Letošní letní soustředění bude probíhat ve Spáleném Poříčí bydliště našeho trenéra Máry. Dlouho jsme nevěděli zda soustředění bude nebo ne, kdy začne nová sezóna a už pak nebylo moc času něco vybírat a proto jsme se rozhodli pro Spálené Poříčí kde budeme mít na krásném novém hřišti ideální podmínky pro herní přípravu. oproti minulým letům kdy jsem na soustředění nabírali hlavně fyzickou kondici na krásných kovářských kopcích.Ubytování budeme v Poříčí na zámku a jídlo bude až na malé výjimky ve školní jídelně. O svačiny a snídaně se budeme starat my s Márou za pomoci Feryho a Gábiny. Cena bude 2 000,- kč ( ubytování, strava a pronájem hřiště ) . Odjezd bude v pátek odpoledne 16h ze hřiště a návrat v pondělí krátce po poledni.

 

Věci s sebou:      MISKA + LŽÍCE NA JOGURT

 

 Dá se říci , že už jsme zkušení matadoři co se týče soustředění , tak tady jsou jen ty nejdůležitější věci , které mi napadají .

oblečení na tři tréninky denně ( doufám že bude teplo a věcí nebude zapotřebí moc :-) ) kopačky, švihadlo, klubové oblečení, plavky,  kopii kartičky pojišťovny, léky s návodem užívání pokud někdo má, pantofle na přezutí ,  hygienické potřeby a věci osobní potřeby, 1 balík pítí buď vodu nebo nějakou minerálku nic sladkého( nápoje k jídlu jsou v ceně a jinak dokoupíme ) kapesné přiměřené dle vašeho uvážení taktéž nechám na vašem uvážení mobilní telefon ale určitě ne tablety nebo elektronické hry nerad bych řešil že se něco rozbilo a to i v případě mobilů :-) , pokud mne ještě něco napadne budu to sem doplňovat

V neděli 1.8. od 16h odehrajeme během soustředění přátelský zápas s áčkem Spáleného Poříčí

Odjezd:

Sraz k odjezdu bude v 15.45h na Sk a následný odjezd.

Jako poslední 2 roky kdy za námi na Klínovec dorazili někteří rodiče bychom letos uvítali kdyby za námi do Poříčí dorazilo tentokrát rodičů co nejvíce a to v sobotu kdy bude odpoledne trénink a pak následně grilování a posezení na hřišti. Protože se  kvůli Covidu už nějakou dobu nemohla konat dokopná a se spoustou rodičů jsme se neviděli tak bych byl rád aby jste dorazili všichni protože mám spoustu věcí které bych vám rád sdělil osobně a mohli jsme pak třeba nějaké věci prodiskutovat a popovídat si o tom. Takže se doufám všichni uvidíme 31.7. ve Spáleném Poříčí.