Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zruč - SK ZČE "7" 3:7 Gožo 4, Marcel 3

18. 9. 2014

SESTAVA:                                

                                                               Radek

                              Honza P.                    Tadeáš

                  Šplíchy                 Fanda                   Honzík D.

                                Marťas                      Vojta

                  __________________________________________________

                               Filip, Ondra, David, Máca

 

Dneska jsme přijeli do Zruče s tím že pokud chceme postoupit do jarní finálové skupiny musíme tady vyhrát. Hned od začátku se nám to i relativně dařilo šli jsme do vedení 4:0 a soupeře jsme skoro nepustili za půlku a dopředu jsme si vypracovali řadu docela dobrých příležitostí a vedení mohlo být ještě výraznější a až na maličkosti jsme mohli být docela spokojení. O poločase jsme si něco řekli a se vší úctou k soupeři pokud bychom pokračovali ve výkonu z prvního poločasu tak jsme mohli vyhrát s rozdílem možná 10 gólů, ale my jsme ve druhé půly nepochopitelně začali dělat všechno opačně, nechtěli jsme hrát, zbavovali jsme se balonů, nebo naopak jsme zbytečně chodili do dvou a tří hráčů a co bylo nejhorší absolutně jsme ve většině přestali vyhrávat osobní souboje a báli jsme se balonu i soupeře. A najednou to bylo z našeho pohledu 5:3. Naštěstí jsme se ke konci zápasu zase srovnali a dohráli to do konce a odvezli si domů 3 body.  Dneska se pustím do jednotlivců.

Radek:  pokud jsi na lajně je to docela dobré a několik gólů jsi včasným vyběhnutím zachránil, ale jakmile dáš balon na zem a měl by jsi hrát nohama tak stejně jako Maty je to hodně špatné a bude zákežet pouze na vás jak se k tomu postavíte a budete se snažit s tím něco udělat a to nejen při zápase ale hlavně při pravidelných docházkách na trénink.

David: dneska jsi byl tak třetinový toho na co máš a co můžeš hrát. Vyhrál jsi minimum osobních soubojů, nebojoval jsi ale na druhou stranu pokud chceš tak umíš ale to jsi dneska předvedl bohužel málokrát, ale jeden byl fakt dobrý a to ta přešlapávačka s otočkou.

Tadeáš: TDI měl výborný vstup do sezóny, ale bohužel dneska tam nebylo z toho co se Ti na začátku dařilo skoro nic. Málo důrazu v osobních soubojích, vypouštění náběhu útočníka na naší branku a bohužel ani nahrávky se nevedli, ale u tebe nemám vůbec strach protože jsi na každém tréninku a ty se z toho zase dostaneš a budeš hrát zase jako na začátku.

Honza P: dneska jsi hrál zase daleko víc vzadu a tohle místo Ti sedí víc. Měl jsi všechny hlavy na které jsi šel v obraně( asi na tři jsi ale měl ještě jít ), neprohrál jsi skoro žádný osobní souboj a snažil se to doplňovat dopředu, ale od tebe čekám nejen že balon doběhneš sebereš soupeřovi, ale i nahraješ spoluhráči nebo sám zase vyvezeš a to jsi dneska neudělal skoro ani jednou jen odkopával balonony dopředu.

Fanda: dneska asi náš nejlepší hráč na hřišti a to nejen kvůli 4 gólům ale celkově to nebylo vůbec špatné. Jen ten prostor ve kterém se pohybuješ je zapotřebí si lépe vybírat. V určitých momentech jsi byl mezi obráncema a pak zase mezi útočníkama vepředu. Je sice dobré že jsi všude, ale mi potřebujeme mít obsazený střed hřiště, ale jinak dobrý.

Šplíchy + Filip: dnešní krajní záložníci z pravé strany oba zahráli skoro stejně oba dva měli velmi dobré momenty které se střídali s těmi horšími, nebo možná spíš s těmi ze kterých bohužel nic nebylo ale oba dva máte velké předpoklady právě tuhle pozici hrát.

Honzík D.+ Ondra: dnešní levá strana sice úplně nepropadla ale zase jsme z ní toho moc nevytěžili. Hlavně Honzík byl s balonem častokrát za lajnou kdy chtěl dělat kličku do leva 30 cm od lajny a najednou byl s balonem venku. Ale oba jak Ondra tak Honzík se snažili a bojovali.

Martínek: po nemoci se vrátil na hřiště a snažil se bojovat a chodit si pro balony ale Martínek to bude mít letos hodně těžké se prosadit proti o dva roky starším klůkum, ale já si myslím že pokud právě on bude využívat svojí chytrost a přehled ve hře tak to bude dobrý

Vojta: Vojta po zápase v Přešticích kdy hrál fakt dobře dneska ve Zruči po hřišti bloudil a asi nebyl duchem úplně přítomen. V momentě když jsem zakřičel tak na chviličku zapnul a začal hrát. Ale u Vojty platí to samé jako u TDI přes trénink a bojovnost se zase zvednout a hrát to co v tobě je a může být.

Máca: byl dneska s náma poprvé a hned 3 góly to je výborný, ale já podle vstřelených gólů hráče nehodnotím, i když  vím že právě na góly se fotbal hraje tak. Bude zapotřebí se zapojit do hry jako takové, chodit si pro balony, nahrávat ostatním, nezbavovat se balonu a hlavně bojovat jak se říká jezdit po hřišti po zadku  a pokud budeš chtít u nás hrát tak tohle všechno je zapotřebí dělat a já věřím že pokud budeš chtít a budeš chodit pravidelně na tréninky tak se Ti to povede.