Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zakázkové vyšetřov.krimi.policie z Litoměřic

  • Hned po zvolení p.Řehánka starostou, který za slib starostování od p.Krcha neváhal přeběhnout na druhou stranu, tak aby  před občany obhájil toto bezcharakterní a opovrženihodné své chování,rozhodl se očernit bývalého starostu /po 20 letech starostování/.

    • Na obecní audit si hned po volbách pozval soukromou firmu /celých 20 let to dělal KÚ,který nikdy nenašel závažné chyby a činnost úřadu a vedení dokonale znal/, které vzhledem k tomu že ničemu nerozuměl /bývalý policista/ dal nesmyslné podklady. Na základě těchto lživých podkladů tato soukromá firma předala kriminální policii udání na bývalého starostu a vedení obce.

    • Kriminální policie, aniž oslovila obviněného, aby se mohl vyjádřit, vše sepsala a předala státnímu zástupci, který obviněnému  dne 10.01.12 zaslal obvinění ohledně zkreslování údajů o stavu hospodaření, zpronevěry a porušování povinnosti při správě cizího majetku

    • Státní zástupce ve svém usnesení v bodě 1 podává mj.obvinění, že ve zprávách /audit/ KÚ upozornuje na závažná pochybení, ačkoliv výsledky auditu vůbec nečetl. Pokud by ho totiž četl, tak by zjistil, že tam nic takového není.Nabízí se proto otázka, proč si nepřečetl audity?

    • Obviněný se odvolal a světe div se, stát.zástupce 80% obvinění  zrušil a na zbývající požádal kriminální policii o doplnění. Jednalo se o 3 problémy:                              a,počet bytových jednotek /krimi policie to nedokázala zjistit /                                                                                                 b,psaní kroniky /proč nebyla psána zdarma/  c,úklid pod lipou /zaplacena pokuta za občany po udání p.Krcha /    Vše bylo vysvětleno 10.05.12 a 16.07.12 přišlo sdělení, že státní zást. vše předal soudu a to pro čin zpronevěry.

    • Toto vyšetřování trvá skoro 2 roky. Když jsem se snažil dopátrat, kdy vše bude skončeno /abych mohl podat tresní oznámení na p.Řehánka pro pomluvu/.........................Okres.soud zrušil 8.12.2015 obvinění o 2byt.jednotkách -lež kriminální police !! tj.kamarádů udavače Řehánka! a Nejvyšší soud zrušil 5.3.2017 všechny rozsudky Krajského soudu !!

 

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 136196
Měsíc: 2787
Den: 147