Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kemp 2013 - den 3

26. 8. 2013

Tak už jen poslední ohlédnutí za nedělním dopolednem.

Ranní bonus od  trenérů ( 15 minut spánku navíc ) nijak neovlivnil další průběh dne. Výběh na nedaleký most přes Lužnici, staré známé schody a pak krátké protažení. Na několika borcích byla již patrná menší známka únavy z předcházejících dní, ale na otázku jak se cítí, byla vždy odpověď  "OK". Snídaně v klasickém stylu "na vidličku" a pak už poslední přesun na hřiště. Až na zraněného Honzu Hovorku všichni na 100% připraveni na poslední tréninkovou jednotku. O5 ( :-) ) přišla na řadu švihadla, překážky, slalomové tyče a kužely. Makalo se naplno! Parta kolem Rendy, Luboše a Petra zakončila soustředění,  již za mírného děště, prestižním fotbálkem i s trenéry. Vítězem byl celý tým !!!  Přípravka svůj trénink zaměřila na ovládání míče, koordinaci a krátké přihrávky. Jelikož déšť zesiloval, bylo nutno ukončit TJ o pár minut dříve a přesunout se na ubytovnu.  Převlečení se do leckdy posledních čistých a suchých věcí ohlídali trenéři a pak už jen poslední "obídek". Děti se těšily na řízek, ale i špagety byly v pohodě.

Autobus byl přistaven dokonce dříve než bylo domluveno. Až na Romíka ( návštěva u babičky), jsme v cca 14.15 hod. dorazili do Ševětína. Škoda jen pomateného řidiče autobusu, který si zapomněl zavřít postranní víka od úložného prostoru a jen těsně, že nezdemoloval stranou stojící automobil :-(( .  

A co na závěr ?  Celé soustředění, až na jednu maličkost, bez zdravotní újmy !!  Všichni kluci ( o holkách nemluvě! ) poslouchali trenéry, jak na hřišti tak i mimo něj ( až na pár případů), na slovo a plnili si svědomitě svoje úkoly. Makali naplno, leckteří si i nedobrovolně přidávali "kolečka" na hřišti a pár jedinců mělo dokonce i možnost poznat sílu "Ševětínské kobyly" !! :-))

Poděkování patří Městysu Ševětín za zajištění dopravy autobusem, oddílu Sk Ševětín za zapůjčené tréninkové pomůcky, "kolektivu" pana Němce v Rožmberské hospodě ve Staré Hlíně za perfektní servis.

Na závěr pak VELIKÁ POCHVALA  všem hráčům a hráčkám za nasazení na trénincích !!

Fotky z celé akce najdete den po dni v : Menu - odkaz na fotky - Kemp 2013

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář