Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápasy na Borku, 17.9.2012

17. 9. 2012

Dnes naše dva týmy sehrály utkání s týmy Fk Borek.

Mladší přípravka , jejíž zápas se od záčatku vyvíjel dobře pro nás, nakonec svého soupeře přehrála  14 : 2. Výsledek vypadá jednoznačně, ale trenéři budou určitě mít na tréninku co vylepšovat.  Hrálo se na malém hřišti 5+1 a téměř všichni kluci se gólově prosadili.  Renda S. 5x, David P. 4x, Tomáš N. 2x, Áďa Z. 1x, Pepča B. 1x a Roman V. 1x. Samozřejmě patří k výsledku i výborný výkon Standy H. v brance !!

Mladší žáci měli proti soupeři výhodu možnosti střídání, jelikož tým Borku se teprve tvoří a mají málo hráčů. Hrálo se na klasickém hřišti pro tuto věkovou kategorii, což je polovina velkého hřiště. Na každé straně sedm hráčů + brankář.  Začátek zápasu byl podle představ každého trenéra. Míra B. se opřel do rány z trestného kopu a před gólmanem šikovně tečoval Tomáš Hegr. Brankáři, který byl mimichodem o něco starší, míč prošel ukázkově mezi nohama. To se ale ve fotbale stává ... Vedení tedy 1:0. Vypadalo to na "náš" zápas, ale místo klidné rozehrávky na 1-2 doteky, se hrálo pouze odkopávání míčů. Nebo se zase míč držel zbytečně dlouho, až nám ho bojující protihráč sebral ( Maty a Tomáš ... ). Srdnatě bojující soupeř nám dokázal občas pořádně "zatopit" před brankou a jenom díky jejich nulové střelecké produktivitě, jsme nedostali góly. Naštěstí se ve druhém poločase dokázala prosadit po hezké kombinaci Rozárka L. a vedení 2 : 0 jsme udrželi až do konce. Škoda neproměněných šancí ( Matyáš, Tomáš, Natálka, Páťa ) které mohly dodat zápasu gólové koření.  Góly : Tomáš Hegr a Rozárka Lamačová

Závěr : U mladších si naši kluci hezky zastříleli, povedený zápas a gratulace všem !

Pro starší platí ponaučení pro příští zápas, víc klidu - přesnější a včasná přihrávka -           100% nasazení v době kdy je hráč ( -ka) na hřišti - a důležité platí skoro pro všechny -        Akce  nekončí odehráním míče, nebo dobrou přihrávkou!  Je potřeba dál sledovat dění na hřišti  a nabízet se k přihrávce zpět. A to jak v obraně, tak v záloze ale i v útoku !    

Všem patří gratulace k výsledku a teď se chystáme na Nové Hrady !!!!!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mladší přípravka

Tomáš N.,18. 9. 2012 12:19

Poděkování všem, nejen střelcům a bránkaři, ale i ostatním spoluhráčům, kteří poctivě bránili, na góly přihrávali a celé utkání odehráli na 100% !!
Kompletní sestava :
Standa H.-Ondra P., David M., Adam Z., Roman V., Míša D. - David P., Renda S., Tomáš N., Pepča B, Tomáš J.