Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI"A" SK PETŘÍN - DOBŘÍŠ 2 : 2 ( 3:4 na PK )

POSLEDNÍ VTEŘINA ROZHODLA

lisy-dobris-2017.jpg

"MAZURKA" VENCI LISÉHO STAČILA JEN NA BOD

Muži si ze zápasu se středočeskou Dobříší nakonec připsali do tabulky jen jeden bod a to je vzhledem k vývoji utkání málo . Nepomohl nám ani "Taneček" našeho středopolaře , který si jeden bod navíc zasloužil .

 

 

MUŽI  "A"

 

SK PETŘÍN  -  DOBŘÍŠ    2  :  2 ( 3:4 na PK)

 

Branky :    Bendl , Vohrna

 

Sestava :    

      

PFLEGER

ŠULC   TROJOVSKÝ    ZOUBEK   MOTL

LISÝ  BENDL ( 89 NAVRÁTIL )  PAPÁČEK

HARTL  (70´HELLER )  VOHRNA   BEDNÁŘ ( 87´HEJNAL )

ŠKARDA , LEVÝ , PŘÍHODA

 

Muži navázali od úvodního hvizdu na výborný výkon z Hořovic a už po pár minutách se parádně trefil Bendl . Zbytek celé první půle se pak nesl v podobném duchu . Bohužel to bylo bez gólového efektu a to se nám nakonec zřejmě vymstilo . Druhá půle už byla daleko vyrovnanější a byť se hosté do šancí moc nedostávali , tak se jim podařilo skóre srovnat . Utkání pomalu spělo do penaltového rozstřelu , ale proti byl Mára Vohrna , který se rozpomněl na své střelecké hody z minulé sezóny a po  centru Hellera nás poslal 5 minut před koncem do vedení . Bohužel se nám zle nevyvedl závěr zápasu , napřed jsme Navrátilem spálili obrovskou tutovku na 3 : 1 a v poslední vteřině nám propadl nákop do naší šestnáctky a bylo srovnáno .

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Dostat vyrovnávací branku v poslední vteřině utkání , notabene v zápase , ve kterém jsme měli jít několikrát do více brankového vedení , je prostě naprd . Kdyby jsme zvládli penalty , tak ještě budiž , ale ten bod je prostě hrozně málo , za výkon , který jsme předvedli .My si z tohohle zápasu musíme vzít hlavně to , že momentálně hrajeme velmi dobře a z téhle herní pohody bychom měli sbírat body i nadále .

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář