Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS - POSLEDNÍ KOLO 2022/23

JE DOBOJOVÁNO !!!

maxa--jiri.jpg

Trenér Jirka MAXA se "prozatím" loučí s trenérskou kariérou. Kluci mu po posledním zápase upekli dort a popřáli mu hodně štěstí v dalších fotbalových i životních štacích .

A za celý klub SK PETŘÍN PLZEŇ se připojujeme !!! 

 

 

 SK PETŘÍN

 

 

MUŽI A  -  3. místo v divizi

MUŽI B  -  3. místo v krajském přeboru

DOROST U19  -  10. místo ve 2. dorostenecké lize

DOROST  U18  -  4. místo v dorostenecké divizi 

DOROST U17  -  11. místo ve 2. dorostenecké lize

DOROST  U16  -  3.  místo v dorostenecké divizi

ŽÁCI U15  -  6. místo v žákovské divizi

ŽÁCI  U14  -  vítěz žákovské divize

ŽÁCI  U13  -  6. místo v žákovské lize

ŽÁCI  U12  -  3.  místo v žákovské lize

PŘÍPRAVKA U11  -  6. místo v přeboru mladších žáků

PŘÍPRAVKA  U10  -  4. místo v krajském přeboru

PŘÍPRAVKA  U9  -  vítěz krajského přeboru

PŘÍPRAVKA  U8  -  finalista krajského přeboru 

PŘÍPRAVKA  U7  -  2. místo v přeboru předpřípravek

PŘÍPRAVKA  U6  -  spousty radosti z fotbalu

 

-  klub, který má 3 hřiště

-  klub, který nemá ani jednoho profesionálního trenéra

-  klub, který vede parta nadšenců zcela zdarma

-  klub, který je z valné části financován jen z členských příspěvků a dotací

 

NO  COMENT

 

... a obrovská poklona všem, kteří na tomhle mají zásluhu

 

 

 

 

 

MUŽI

edie--m-lazne-2023.jpg

 

   PŘÍBRAM "B"  -  SK PETŘÍN "A"   4  :  0

Branky:  

Sestava :  Edelman  -  Voves ( 60´Flachs ) , Kohout , Treml , Klich  -  Heller ( 46´Provod ) , Tětek  ( 72´Kotěšovec ) , Zajíček  -  Štefl ( 46´Demeter ) , Vodrážka Jan ( 60´Trojovský ) , Šimáně

Suchý , Vanc

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5f586751-2ae2-4cfc-a875-84cc3f0c346b

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/216177-1.-FK-Pribram-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

Fotografie ze zápasu: 

 

 

Muži jeli do Příbrami už s jistotou bronzu, ale s touhou zakončit celý skvělý rok vítězně. Jenže domácí potřebovali nutně bodovat a to se projevilo na výběru hráčů, které na nás poslali.  4 frajeří  z druholigového základu byli na hřišti znát a ve spojitosti s naší nulovou produktivitou,  to stačilo jen na náš  lehký debakl.  

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Domácí udělali pro záchranu maximum. Poslali na nás celou letku z druholigového kádru a my věděli, že je musíme dostat do úzkých a pod tlak. Jenže když proti takovým borcům inkasujete ve 3. minutě, tak je to přesně to, co nechcete . A  i když jsme postupem času začali mít ve hře navrch, tak jsme ten kulatej nesmysl do brány nedostali ani jednou a Příbram nás za to nekompromisně  trestala . Musím si ještě trochu rýpnout do stavu hřiště . Hráli jsme sice na hlavním, což je samo o sobě příjemný a má to takový dobrý náboj, ale stav plochy - schválně nepíšu travnaté plochy -  byl opravdu tristní . Je prostě smutný, že v Příbrami, na hlavním stadionu,  hrajete v červnu  na jednoznačně nejhorším hřišti, na kterém jsme letos v divizi nastoupili. 

 

lisy-m-lazne-2023.jpg

 

 

 

LHOTA  -  SK PETŘÍN "B"    3  :  1

Branky:  Škarda

Sestava :  Suchý  -  Havelka , Šulc , Trojovský , Brož -  Rada  , Maxa , Bendl ,   -  Kotěšovec  (  46´Hofman ) , Škarda , Vanc

 

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/c68a183c-a5ea-42fb-b71b-2941590d18a3

Video ze zápasu:

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/217716-TJ-Sokol-Lhota-SK-PETRIN-PLZEN.htm

 

Bégo už nemělo možnost se v tabulce posunout na stříbrnou pozici, ale to rozhodně neznamenalo, že mělo v plánu ve Lhotě prohrát. Bohužel, na rozdíl od domácích, se klukům vůbec nedařilo střelecky a když nedáváte branky, většinou nemáte ani body . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky

Přesto, že nám pomezní neuznal regulérní vedoucí branku, přesto, že jsme měli kopat 2 penalty, tak přesto jsme měli tenhle zápas výsledkově zvládnout a vyhrát ho.  Jenže domácí nám dali 3 góly, hráli chytře, měli štěstí  a nakonec evidentně zaslouženě berou všechny body . Nám to sice trochu pokazilo dokopnou, ale konečný bronz je skvělým celoročním výsledkem .  

 

 

 

DOROSTY

 

 PÍSEK   -   SK PETŘÍN U19     2  :  0

Branky:   

 

Devatenáctka ukončila fantastickou sezónu prohrou, což sice trochu vadí, ale opravdu jen trochu .... 

 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

Do Písku jsme jeli uhájit 10 místo v tabulce a v posledním zápase dostali příležitost v základní sestavě všichni hráči ročníku 2004 kteří se tímto zápase rozloučili s dorostem a jdou do mužů. Od začátku jsme byli lepší vytvářeli si šance ale bohuzel nám tam nic nespadlo a krátce před polocasem jsem po chybě inkasovali . Druhý poločas byl co se  našeho tlaku týká ještě větší a šance ještě vylozenejsi ale bohuzel jsme se asi narazili od našeho mužského béčka a bránu z nejvylozenejsich šanci neproměnili.  Ze skoro posledního útoku kdy jsme uz jsme chtěli za každou cenu vyrovnat jsme dostali druhý gól.  Tahle porážka nic nemění na tom že to byl parádní rok a konečně 10 místo je v téhle soutěži obrovský úspěch a za to patří velké poděkování všem klukům ročníku 2004 a 2005 kteří tuhle sezonu táhli společně za jeden provaz a ve dvou soutěžích to společně dotáhli k úctyhodným 111 bodům které nás v divizi pasovali na 4 místo a v lize už na zmíněné 10 místo.  Ještě jednou kluci DĚKUJEME!!!!!!

 

 

2006-----2023--2-a.jpg

"Vítězné" foto po zápase naší U17 v Liberci

 

PÍSEK  -  SK PETŘÍN U17     0  :  3

Branky:  Brandner , Kovář , Velát

 

 

Sedmnáctka  zvládla letošní derniéru skvěle. V Písku vedli kluci už od 25. minuty, kdy se trefil Brandner, ale pořádné věci se začali dít až ke konci. To se totiž na hřiště dostal i brankář Venca Velát, který se ale vydal ne do brány, ale na hrot. Dvě minuty před konce asistoval na druhou branku Konvářovi a v poslední minutě skóroval dokonce sám . Titul hráče týdne je hodně blízko ......

 

vesely-jakub-2023-a.jpg

Trenér naší U17 Jakub Veselý  je evidentně stvořen pro velké arény 

 

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého:   

 Poslední zápas sezony jsme mohli přejmenovat spíše na festival našich spálených šancí. Zápas se hrál pouze na jednu branku a soupeře jsme jen zřídka pouštěli na naší polovinu. Bohužel díky nepřesnostem jsme nebyli schopni vstřelit více než 3 branky. Dnes se naplno projevilo to, co nás trápí celou sezonu - proměňování šancí.
Každopádně jsme rádi za vítězství a klukům za celé jaro patří obrovská pochvala.

 

 

 

 SK PETŘÍN U18  -  TÁBORSKO    2  :  0

Branky:  Frank  ,  trojan

 

 

Osmnáctka zvládla i poslední mač roku a konečné 4. místo je skvělé !!!

 

Komentář trenéra  : 

Poslední zápas sezóny, vítězství, zisk třech bodů, ale výhra se nerodila vůbec jednoduše. Od začátku utkání jsme si vytvořili územní převahu, drželi míč častěji na kopačkách než soupeř, ale naše snaha končila před pokutovým územím Táborska. Chyběl tomu větší moment překvapení, hra po křídlech a když jsme se dostali k zakončení byla žalostná i finální část. Gólové radosti jsme se dočkali až sedm minut před koncem prvního poločasu, kdy se prosadil Martin Frank. Druhý poločas jsme začali o poznání lépe, vypracovali si dobré příležitosti k navýšení vedení, ale opět jsme byli nepřesní v koncovce. Postupem času hra upadla do stejného módu, jak se odehrával první poločas. My jsme drželi míč, měli víc ze hry, ale směrem dopředu jsme byli neškodní. Soupeř tak vycítil šanci a začal nás víc a víc zlobit, kdy v  78. minutě nás zachránila od vyrovnání tyč. Minutu před koncem rozhodl o zisku třech bodů Lukáš Trojan, který střelou z voleje uklidil do branky Táborska neméně pěkný centr Josefa Hájka. Vítězstvím jsme se dostali na hranici 60 bodů za sezónu a skončili na hezkém čtvrtém místě soutěže české divize staršího dorostu. Je velká škoda, že začátek soutěže (podzimní část) nám nevyšel podle představ, protože na lepší umístění a větší bodový zisk určitě bylo. Kluci, ale zaslouží i tak za celou sezónu velkou pochvalu.

 

 

 

SK PETŘÍN  U16  -  TÁBORSKO    0  :  5

Branky:   

 

 

Stávají se určitě horší věci. Kluci měli fantastické jaro a na to nic nemění ani tahla poslední kaňčička

 

Komentář trenéra Martina Kořínka :      

 Poslední utkání sezóny jsme bohužel nezvládli vůbec jak bychom chtěli. V utkání jsme chtěli začít velmi aktivně a to se podařilo, řekl bych že to soupeři způsobilo i hodně problémů, bohužel po prvotním nátlaku se jim z toho podařilo dostat a hned z prvního rohu jsme inkasovali, poté co se nepodařilo zdánlivě jednoduchý míč dostat z vápna. Nedlouho na to jsme udělali velkou chybu při pokusu o konstruktivní rozehru a bylo 0:2. Když poté z další standartky poté, co brankáři vypadl zbytečně míč vedlo Táborsko 0:3 bylo zaděláno na problém. Šance, které jsme na druhé straně měli v tomto úseku hry se v gól přetavit nepodařilo a do půle bylo 0:4. Myslím si, že toto utkání vůbec necharakterizovala kvalita obou týmů, taktika s jakou do utkání týmy šli, ale naprosto jednoduše jsme my nezvládli dělat bezchybně základní věci a úkony a i přestože obraz hry vypadal celých 90 minut naprosto vyrovnaně, tak ty věci, které fotbal rozhodují jsme my nezvládli. Chtěl bych kluky, ale neskutečně pochválit za to, že ani za stavu 0:4 ani 0:5 nepřestali hrát a neustále projevovali i přes všechnu frustraci chuť dát gól a další nedostat. To je něco, čeho se musíme držet. 

 

 

 

Ž Á C I

 

 VLAŠIM  -  SK PETŘÍN U15     1  :  9  

 

 

Patnáctka si na závěr udělal moc hezký výlet do Vlašimi  

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

Poslední utkání a rozloučení se s jarní částí, jsme si užili se vším všudy. Chlapci měli možnost, si zahrát na pěkném stadioně, na krásně připraveném hřišti a proti soupeři, který svojí organizací a herním projevem, patří k těm příjemnějším soupeřům. Hrál se ofenzivní fotbal, kdy většina akcí končila na poctivé defenzivě obou mužstev. Z naší strany, chyběla větší přesnost a lepší načasování v předfinální fázi. A tak jsme si pomohli SS, kdy ve 30´otevřel skóre hlavou Matěj Smíšek. A když 2´před přestávkou přidal náš 2 gól Filip Šilhavý, poločas jsme vyhráli 2:0. Naší hře, jednoznačně prospěl, výsledkový nezdar, minulé utkání.

A když jsme nechali v úvodu utkání domácí hrát, do druhého poločasu jsme šli s vysokým presinkem, se snahou rychlého odebírání míčů, což se dařilo a soupeřovo ztráty trestali góly. Než na to domácí zareagovali, padaly góly v rychlém sledu a skóre narůstalo. Střelci utkání, Pavel Opava, David Romaňuk, Petr Popule, druhý gól v utkání a svůj letos již 16 přidal Filip Šilhavý, Matěj Andrejs, Matyáš Rožánek. Jeden nám darovala domácí obrana, po nedorozumění s vlastním brankářem.

Tím jsme uzavřeli mistrovskou část sezóny, kdy patří poděkování a pochvala všem hráčům, za přístup a tréninkovou morálku. Stejně tak Oliveru Langovi, za nasazení a pracovitost, tak vedoucímu mužstva p. Populemu, za servis kolem mužstva. A v neposlední řadě rodičům, kteří sváží, odváží a vypravují chlapce, a tudíž je s kým pracovat, koho trénovat.

Úplnou tečku za sezonou uděláme po víkendové akci v Sušici, kde odehrajeme Otava Cup. Zároveň to pojmeme jako část přípravy na nový ročník a s mužstvem odjedou hráči, kteří se zapojí do přípravy a jsou vytipováni na vhodné doplnění mužstva.

 

 

  VLAŠIM  -  SK PETŘÍN U14     1  :  6 

u14--2007-----2023-mistri.jpg

MISTŘI DIVIZE po posledním zápase sezóny ve Vlašimi 

 

Čtrnáctka prakticky jen pokračovala ve stylu svých starších kamarádů a konečný sumář 2 : 15 není pro Vlašim nic příjemného.  Velmi povedený závěr titulové sezóny

 

 

Komentář trenéra Jiřího Běleho:

.
Zápas s Vlašimí jsme si jeli užít a soupeř se přesvědčil, že ať bude hrát za Nás Anča nebo Barča, prostě nemá šanci  Nebudu hodnotit zápas, protože nejdůležitější je fakt , že jsme si to všichni náramně  užili
 

 

 

 

 SPARTA PRAHA  -  SK PETŘÍN U13   7  :  1

Branky :   Holub

 

Třináctka si stylově vyrazila k poslednímu zápasu v kategorii mladších žáků na sparťanský Strahov. Kluci sice nevyhráli, ale určitě svůj poslední mač v mladších žácích jen tak nezapomenou . 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : .....

 

 

 

 SPARTA PRAHA  -  SK PETŘÍN U12   6  :  1

Branky :  Velíšek

 

U12  sice ještě mohla pomýšlet na lepší umístění, ale konečné 3. místo v žákovské lize, je neskutečný úspěch !!!!

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

U 9  -  r.n.  2014

 

NEJLEPŠÍ V KRAJI ?

SK PETŘÍN PLZEŇ !!!

2014-tachov.jpg

V sobotu měli kluci z ročníku 2014 na programu finále Krajského přeboru mladších přípravek v Tachově (kterého se zůčastnila i naše U8 - viz. společné foto níže) Kluci se dostali až do finále, kde přestříleli Viktorku Plzeň na penalty a připsali tak další, skvělý úspěch mládeže na Petříně!
Obrovská gratulace trenérům a hlavně klukům na hřišti