Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS - PRVNÍ KOLO + POHÁR 2023/24

VÝSLEDKOVÝ SERVIS   -  PRVNÍ KOLO + POHÁR  2023/24

lisy-m-lazne-2023.jpg

Kapitán našeho mužského týmu Václav Lisý se už v 8. minutě  pohárového zápasu zapsal do listiny střelců, kdy odražený balon napálil přímo k tyči 

 

 

MUŽI 

 

VYŘADILI 

 

z poháru 

 

" žluté bagry "

 

 

SK PETŘÍN   -  ROBSTAV    2  :  1

Branky : Lisý , Demeter

Sestava :  Treml , Mudra , Kohout  -  Provod ( 75 Maxa ) , Lisý , Bednář , Klich  -  Vanc ( 46´Šimáně )  , Heller  (  46´Demeter ) , Kotěšovec  ( 46´ Vodrážka Jan /  88´Tětek )

Vodrážka Dan , Petr Ondřej

 

Muži předvedli ve středu před takřka "vyprodaným" Petřínem skvělý výkon a naprosto po zásluze se probojovali mezi 64 nejlepších týmů do 2. kola Mol cupu , ve kterém už mohou narazit i na prvoligové týmy . Los proběhne v pondělí 14.8. od 11 hod v přímém přenosu ČT sport. 

První poločas byl více méně výhradně v režii domácích borců a poločasový výsledek 1 : 0 , který zařídil přízemní střelou kapitán Venca Lisý, byl naprosto zasloužený . Druhá půle byla ve znamení snahy hostů o vyrovnání a vynucení si alespoň prodloužení, což se jim 10 minut před koncem podařilo, když se z blízka po rohovém kopu prosadil Sow . Naši borci ale prakticky okamžitě odpověděli. Patrik Klich vybojoval míč na soupeřově polovině , předal ho Zdeňkovi Šimáněmu, který se parádně zbavil svého obránce a jako na zlatém podnose vyzval k rozhodující trefě Aleše Demetera . Ve zbytku zápasu se ještě fantastickým dvojzákrokem zaskvěl Vojta Suchý v naší bráně a mohlo se jít slavit  -  2. kolo volá !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Škoda jen, že za 2 dny už zase hrajeme, mohli bychom si to trochu dýl užít, ikdyž na to, že jsme hráli ve středu, to mělo po zápase docela grády :-)  .  Každopádně musím před klukama smeknout. To, že porazíte takovéhleho soupeře se občas stane, ale my jsme vyhráli a postoupili naprosto zaslouženě a to mě těší nejvíc, že to bylo  po skvělém týmovém výkonu !!! Nedělám to moc často, zvlášť po takovémhle, fakt  týmovém úspěchu, ale co předvedla na hřišti dvojice našich "starých" střeďáků Venca Lisý a Petr Bednář je na klobiček dolů. My se teď  hlavně během čtvrtka a pátka dát pořádně do kupy a co nejlépe se připravit na sobotní zápas v Komárově. Fyzicky o nás nemám absolutně žádný strach, ale daleko důležitější bude hlava...... 

 

 

 

ÁČKO ZLOMILO

 

ROKYCANY

 

AŽ V SAMOTNÉM ZÁVĚRU

 

 

 

mudra----flachs--2023.jpg

Čtrnáct let rozdílu - přesto spousta společného. Honzové Mudra a Flachs si v úvodním zápase letošní divize připsali svůj debut v základní sestavě plzeňského Petřína a tím, že to byla vítězná premiéra, tak můžou být oba spokojení .

 

 

MUŽI

klich-2023-rokycany.jpg

 Že derby bolelo o tom asi hodně ví Patrik Klich, který si ze zápasu odnesl parádní šrám a údajně mají  v ADIDASU  připravenou pro Páťu novou smlouvu :-)   .  Dalším do "party trpících" byl hostující Tomáš Glazer, který už po 20-ti minutách musel s tržnou ranou do nemocnice, odkud přišla záhy zpráva, že to spravilo několik štychů a že by měl být  relativně v pohodě . Takže oběma trpitelům přejeme co nejméně bolesti a brzký návrat na trávníky. 

 

 

SK PETŘÍN  -  ROKYCANY      1  :  0

Branky : Provod

Sestava  :   Suchý  -  Klich , Maxa , Mudra , Treml ( 75´Kohout ) -  Flachs  ( 75´Heller ) , Lisý  , Bednář ( 84´Kotěšovec )  -  Provod  , Vodrážka Jan ( 75´Vanc ) , Demeter ( 88 Tětek)

Vodrážka Dan, Edellman

 

V úvodním utkání letošního divizního ročníku, přivítalo naše áčko v derby zápase Rokycany, kterým měli rozhodně co oplácet, jelikož nedávno utrpěli na jejich hřišti velkou porážku 1 : 4 . 

Tentokráte to na branky tak bohaté nebylo, ale kdo přišel, určitě se nenudil. Naši borci v červených dresech byli kromě úvodu trochu lepším týmem, který si vypracoval i více brankových příležitostí, ale i když soupeř šel po hodině hry do deseti, tak to dlouho vypadalo na dělbu bodů . Historie zápasu se změnila až v samotném závěru, kdy se ve střeovém kruhu dostal k balon střídající David Heller, který parádně vysunul Michala Provoda, který si dvakrát posunul míč a třetím dotykem ho napálil do rokycanské sítě .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Každej první zápas, ať už je to na jaře, či na podzim, je prostě obrovsky složitej. Všechny týmy se na něj připravují několik týdnů, tvrdě dřou a čekají na nějakou odměnu v podobě nějakého toho bodíku. My jsme v tomhle případě tím daleko spokojenějším týmem, protože nakonec máme všechny 3 body, Byť to ve výsledku možná můžeme považovat za spravedlivé, protože jsme celkově asi o něco lepší byli, ale na to se ve fotbale velmi často vůbec nehraje ! Rokycany byly těžkým, výborně organizovaným, soupeřem, který nám toho moc nedovolil a v úvodu, a paradoxně část zápasu po jejich červené kartě, nás i chvílema přehrávaly. Nás teď čeká těžký "anglický" týden, takže doufám, že budu podobně dobře naladěný i po něm :-) 

 

demi-2023-rokycany.jpg

Útočník našeho mužského áčka Aleš Demeter, se v zápase s Rokycanama pokouší ohrozit v pozadí v klidu stojícího brankáře Dana Houdka , v indiánských kmenech zvaného  Vete - ya ( v překladu Karla Maye Grosser Mund ) :-)

 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20230729-db223675-0ff6-466a-adac-413d20492707-727d4a6b/

 

 

 

 

SK PETŘÍN B  -  ZRUČ   1  :  1

Branka :  Tříska

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/70d9c64f-adf4-4c23-addf-eaf2f5606e7a

 

Béčko chtělo samosebou začít doma vítězně, což se nakonec nezdařilo, ale že by to byl nezáživný zápas, to se říci nedá. Hosté nás zamkli ve svém vápně a ne a ne nás z něho pustit. Po 20 minutách parádně zakončili svůj jediný brejk v první půli a nám bylo jasné, že budeme muset hodně přidat. Když se nám nakonec pár minut před koncem podařilo srovnat, chtěli jsme samozřejmě víc. Z toho pak pramenila vcelku zajímavá akce, kdy za nerozhodného stavu po naší standartce běžel hostující hráč 80 metrů sám na našeho brankáře. Byla z toho penalta, kterou náš Edelman chytil a remízový konec. 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Fotbal je někdy takovej . Pro náš, skoro dorostenecký tým, není úplně jednoduché hrát celý zápas do zaparkovaného autobusu, ale i tuhle disciplínu musíme zvládat, když chceme být lepší než ostatní. Takže ve výsledku samozřejmě panuje obrovské zklamání z konečné remízy, ale je to zase nějaká zkušenost. Teď jedeme do Kaznějova, kde to pro naše mladíky bude křest ohýnkem, ale tipuju daleko odvážnější styl soupeře, než u nás předvedla Zruč, takže by to mohl být hezký fotbal

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/20230804-7ff1739d-5bcb-4fa9-8fba-2e742533b2ac-c7217e52/

 

 

 

DOROSTY

 

 

SK PETŘÍN U19  -  JABLONEC     2  :  4

Branky :  Hofman , Hrdina

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/53a460a3-1992-4286-86f1-e1594be7b5a3

 

Devatenáctka začala druholigovou pouť domácí porážkou s Jabloncem, ale krom toho nepříznivého výsledku, jdou z tohoto utkání vesměs pozitivní věci. Kluci totiž po většinu zápasu hráli dobře, hodně dobře a místama i skvěle . Takže rozhodně je na čem stavět .

 

Komentář trenéra Jana Pletichy : 

....

 

 

SK PETŘÍN  U17  -  JABLONEC     1  :  1

Branky : Suchý

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5ba494f2-d9a7-43ad-86d9-2c6f80b0441f

 

Sedmnáctka si ze svého úplně prvního ligového dorosteneckého zápasu v životě urvala jeden bodík za remízu, ale ten kdo byl s nerozhodným stavem určitě spokojenější, byli borci ze severu . Pokud by byl fotbal úplně spravedlivý, vyhráli bychom my ! 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

Zápas se mi hodnotí vesměs těžko. Náš výkon v prvním poločase se dá hodnotit velmi velmi dobře. Kluci plnili do detailu vše, co jsme si řekli a z hlediska nastavení, mentality a přístupu nebylo jednoduše, co vytknout. Ve 22. minutě jsme hlavně díky tomu šli po úspěšném presinku do vedení gólem kapitána Martina Suchého. Během poločasu jsme si vypracovali ještě jednu velmi dobrou příležitost, ale nepodařilo se ji proměnit. Do druhé půle jsme tak šli dobře nastavení a chtěli jsme v tom pokračovat. Opticky se hra určitě více vyrovnala, Jablonec místy začal ukazovat větší kvalitu a v podstatě hodně zjednodušil hru, kterou hrál už jen dlouhými nákopy. V 64 minutě jsme bohužel chybně rozehráli standartní situaci a soupeř sehrál brejk naprosto skvěle a svou jedinou větší šanci v utkání dokonale využil. My v poslední půlhodině dělali vše, co bylo v našich silách si znovu vysloužit vedení, ale nepodařilo se. Obrovské šance měl Maty Král a Sam Vaniš, ale žádná tam jednoduše nepadla. Nebylo nám prostě přáno. Dá se říci, že z hlediska týmového ani individuálního výkonu toho příliš vytknout nelze, bohužel z jediné menší chybičky přišel trest. Naší hlavní chybou nicméně bylo nevstřelení druhého gólu, to je bohužel to, čeho můžeme nejvíce litovat. Máme tedy v tabulce první ligový bod, který ale chutná spíše jako ztráta dvou.  

 

 

TÁBORSKO  -  SK PETŘÍN  U18    3  :  2

Branky : Fikrle Šimon , Fikrle Štěpán

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/1f103cac-5962-4019-85e9-52c6dcb3acfa

 

Osmnáctka přišla o všechny body až v samotném závěru, což vždycky bolí o trochu víc. Notabene když je v nastavení z penalty .....

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého :

....

 

 

 

 

TÁBORSKO  -  SK PETŘÍN  U16      0  :  2

Branky :  Romaňuk , Sebránek

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b88a4aab-a7eb-42d0-9cf7-189e80a3999e

 

Šestnáctka začal stejně jako hrála celé jaro ještě v žákovské kategorii. Takže doufejme, že se kluci nebudou držet pořekadla : První vyhrání - z kapsy vyhání :-)

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 

Na úvodní utkání v soutěži dorostu, jsme vyjeli do Táborska. Od začátku se hrálo vyrovnané utkání, převážně uprostřed hřiště, bez větších šancích na obou stranách. Soupeř byl kvalitní ve výstavbě hry a dlouhými křižnými míči, nás nutit podstupovat spousty vzdušných soubojů. Poctivou defenzivní činností, jsme domácí nepustili do vážnější šance. Na naší hře, byla vidět částečná nervozita, která ovlivňovala naší kombinaci, kdy docházelo k jednoduchým ztrátám. S přibývajícím časem, jsme se zklidnili v kombinaci a začali si vytvářet šance na zakončení. Převážně v křídelních prostorech a centrovaných míčích do PÚ jsme byli nebezpeční. Někdy chybí lepší výběr místa, jindy důraz v zakončení. Přesto jsme šli o poločase do šaten s vedením 0:1, když po rychlé křídelní akci a přesném centru, se prosadil D. Romaňuk.

Ve druhém poločase, se hrál vesměs vyrovnaný fotbal. A jak plynul čas, domácí hráči ve snaze o vyrovnání, více otevřeli hru a tím jsme se dostávali do zakončení, jak střelou ze střední vzdálenosti, tak po centrovaném míči. Gólu na 0:2 a většího klidu, jsme se dočkali v 74´ , když po průniku do PÚ a přesném zakončení se prosadil T. Sebránek . A když v samém závěru utkání a po pěkné a největší šanci v utkání vytěsnil F. Fořt střelu domácího hráče na tyč, byl konečný výsledek 0:2 v náš prospěch. Hrálo se vyrovnané a kvalitní utkání.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář