Jdi na obsah Jdi na menu
 


pleticha-11.jpg

HONZA PLETICHA SLAVÍ PADESÁTKU !

Hlavní trenér naší U19 dostal o víkendu ke svým kulatinám od svých svěřenců  parádní dárek ! Výhra v městském derby s Viktorkou je něco, co si prostě nekoupíte . Takže i my se připojujeme a přejeme hlavně hodně zdraví !!!

 

 

U 19

 

porazila v derby

 

VIKTORKU

 

Velmi podařený víkend mají za sebou naši petřínští borci ! Muži hráli oba zápasy doma a po páteční výhře 6 : 0 , přišla v sobotu dopoledne další vysoká výhra, tentokráte 4 : 1 . Devatenáctka si po skvělém výkonu připsala skalp městského rivala a oba divizní dorosty zvládli domácí zápasy s Příbramí . Skvělý výkon i výsledek si veze naše U15 z Budějovic a poslední, kdo tento víkend bral všechny tři body jsou prozatím neporazitelní borci z U13 , tentokrát to odskákal Motorlet . 

 

provy-sokolov.jpg

Michal PROVOD doslova řádil v Sokolově .

V souboji o první místo divizní tabulky se blýskl klasickým HATRICKEM a nutno podotknout , že jeho trefy byly ještě k tomu  parádní ! 

 

 

 

 
MUŽI
 

 

 
SK PETŘÍN "A" - Č.KRUMLOV    4 : 1
 
Branky :   Demeter 2 , Vodrážka J. , Mudra
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava  :  Suchý  -  Treml  , Kohout , Lisý , Klich  -  Bednář , Mudra ( 46´Flachs ) , Vohrna (72´Plecitý ) - Provod ( 83´Vanc )  , Demeter ( 72´Tětek ) , Vodrážka J ( 62´Vodrážka D )
  
Edelman , Trojovský
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
Video ze zápasu : 
bohužel se nahrála jen úvodní čtvrthodina zápasu
 
 
 
Muži se museli krom soupeře poprat i s povětrnostníma podmínkama a nakonec to zvládli skvěle . Na Krumlov vletěli ve velkém stylu , ale ani jedna z mnoha příležitostí se bohužel do sítě nedostala. A tak přišel trest. Hosté vyrazili do brejku a bylo to 0 : 1 . 
Pak ale přišla půlhodina Aleše Demetera a bylo hotovo. Ještě do přestávky parádně našel na zadní tyči Honzu Mudru a bylo srovnáno. Hned po přestávce si před vápnem zpracoval přihrávku Adama Kohouta a už to bylo 2 : 1 . Za chvíli se řítili s Honzou Vodrážkou na jediného obránce a už to bylo 3 : 1 a když si za další 4 min svoje role vyměnili a tentokráte ho vyslal tváří v tvář gólmanovi Honza Vodrážka, bylo hotovo - 4 : 1
  
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Na to, jaký byl těžký terén, jsme hráli opravdu výborně ! Z úvodního tlaku jsme sice ještě nic nedali a pak nás samozřejmě na chvíli zmrazila vedoucí branka Krumlova, ale prakticky pořád jsme diktovali tempo hry a hlavně byli nebezpeční ! Minulý týden řádil Provy , tentokrát to byl Demiho den , ale vše je podtržené výborným výkonem celého týmu . 
 
 
 
vodr-sokolov-2024.jpg
Honza VODRÁŽKA  se po půlhodině hry v Sokolově prosadil přímo z rohového kopu a tím nastartoval náš první obrat v zápase, který nakonec rozhodl hatrickem Michal Provod .  
 
 
 
 
 
 
SK PETŘÍN "B" - RADNICE   6 : 0
 
Branky :  Vodrážka Dan 2 , Hájek , Vanc , Frank , Rada
 
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava :  Edelman  -  Havelka , Trojovský , Mareš , Voves ( 65´Vobruba ) - Tětek , Rada , Vanc -  Vodrážka Dan ( 65´Frank ) , Jandoš , Vanc ( 83´Kacerovský )
 
Béčko chtělo po dvou ztrátách zabrat naplno a podařilo se mu to náramně . Úvodní branku sice kluci dali hned v úvodu zápasu, když se parádně hlavou trefil Martin Vanc po rohu Kuby Tětka, ale na další si diváci v mrazivém počasí museli počkat až do úvodu druhého dějství . Každopádně dva slepence Dana Vodrážky během prvních 5 minut zápas definitivně zlomili. 
 
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
 
 
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky : . 
 
Pro nás velice důležitá výhra ! Po dvou ztrátách už jsme moc chtěli zabrat naplno a odnesli to Radnice :-( . První poločas ještě hosté kousali a na náš úvodní gól mohli několikrát odpovědět, ale když jsme po vstupu do půle druhé dali dva rychlé góly za sebou , bylo hotovo . Teď potřebujeme vyhrát na Košutce , což nebude jednoduché hlavně tím, že se od nás nic jiného vlastně nečeká a bude to zase o chlup lepší . Každopádně za výkon s Radnicema zaslouží kluci pochvalu a doufám, že v tom šíleném mrazivém počasí udělali přítomným divákům trochu radosti . 
 
 
 
 
 
LIGOVÉ DOROSTY
 
 
SK PETŘÍN U19 - FC VIKTORIA   1 : 0
Branky  :  Šedivý 
 
Fakta zápasu :
 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
 
Devatenáctka podala s Viktorkou nadstandartní výkon a ten jí nakonec pomohl k velmi cenné výhře . 
 
 
 
Komentář trenéra Honzy Pletichy : 
 
Po dvou porážkách nás doma čekalo derby s Viktorkou která měla za sebou ještě o jednu porážku víc a byla před zápasem o 6 bodů za námi. V prvním poločase byly k vidění šance na obou stranách a poločasový výsledek 0:0 byl v tu chvíli naprosto spravedlivý. Do druhé půle jsme nastoupili stejně jako jsme 1 poločas skončili a mírnou převahou, která se lehce stupňovala a z jedné z nejmenších šancí se z vápna přesně k tyči trefil Patrik Šedivý. Viktorka se od té chvíle snažila vyrovnat, ale dozadu jsme dneska pracovali kompletně všichni na jedničku. V posledních 20 minutách jsme se snažili vstřelit uklidňující gól ale všechny šance které jsme měli většinou šli těsně mimo branku nebo je chytil gólman Viktorky a když jsme přežili poslední závar před naší brankou mohli jsme jít slavit. Dneska nejde vyzdvihnout výkon nikoho z celého týmu protože dnešní vítězství jde kompletně za celým týmem kdy jsme podali výborný týmový výkon  a 45 bodů a 8 místo tabulky 11kol před koncem je super a my budeme chtít ještě nějaké body přidat a vylepšit loňských 51 bodů a to už příští týden v Ústí nad Labem.
 
 
 
SK PETŘÍN 17  -  FC VIKTORIA   3 : 5
Branky :  Forst 2 , Anděl
 
Fakta ze zápasu : 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
 
Sedmnáctka se výsledkově  do zápasu dostala až v závěru , ale to už bylo na nějaký zvrat pozdě . Rozhodně se ale kluci za předvedený výkon nemusí stydět
 
 
Komentář trenéra Martina Kořínka : 
 
V neděli jsme přivítali pro nás velmi známého soupeře - ročník 2008 Viktorky Plzeň. Za poslední kalendářní rok se dá říci, že to byl vlastně už čtvrtý zápas s tímto soupeřem a nelze než podotknout, že progres a pokrok jaký tento tým dělá je opravdu obrovský. My jsme utkání nezačali vůbec špatně, vypracovali jsme si i po velmi dobré akci velkou šanci, ale soupeře podržel brankář. Za nedlouho na to šla ale Viktorka do vedení po několikrát odraženém míči v našem vápně. Opět chvilku na to byl stav už 2:0, kde jsme darovali soupeři gól opět nedobíháním situace, což začíná být náš obrovský problém. Výkon jsme si stabilně drželi dál, ale nedařilo se nám dostat do žádných dalších obrovských šancí a nakonec těsně před poločasem Viktorka potvrdila svou efektivitu a vedla 3:0. Náš dojem o půli byl jednoznačně, že zápas není u konce pokud si udržíme nasazení a zlepšíme pár herních detailů, tak jsme ve hře, jelikož rozdíl mezi soupeři za nás na 0:3 nebyl. Druhou půli jsme hrály opravdu dobře a vypracovali si i opravdu velký počet šancí. Soupeř byl bohužel znovu efektivní a jednu chvíli vedl dokonce 0:4. Za co klukům patří pochvala a obdiv je, že se za žádné situace prostě nepřestalo hrát a náš výkon a přístup byl naprosto stabilní za stavu 0:0 i 0:4. Nakonec se nám to vrátilo, když střídající Véna Forst snížil z rohu. Bohužel ihned na to opět z dorážky a velmi lacině soupeř dal na 1:5. Chvíli na to skóre korigoval krásným gólem Lukáš Anděl a Véna Forst znovu z rohu dokončil na konečných 3:5. Je nesmírná škoda dvou opravdu laciných gólů, protože bez nich bychom z tohoto utkání měli naději vytáhnout vytoužený výsledek. Nicméně klukům patří velká pochvala za přístup za každé situace a za velkou kvalitu do ofenzivy, kterou jsme celé utkání předváděli. Potřebujeme nicméně tyto výkony každý týden, takže jednoznačně musíme takto hrát i příští týden v Ústí nad Labem.
 

 

 

 
 
 
 
 
DIVIZNÍ DOROSTY 
 
 
SK PETŘÍN U18  -  PŘÍBRAM   3 : 2
Branky :  Karpíšek , Nový , Kural
 
 
Fakta zápasu : 
 
 
Osmnáctka zase vedla už 3 : 0 a zase to nakonec bylo ještě hodně divoké. Každopádně na rozdíl od minulého zápasu s Hořovicema, kdy z toho bylo nakonec 3:3, tak tentokráte kluci ten závěr zvládli a berou zasloužené 3 body . 
 
 
Komentář trenéra Jakuba Veselého : 
 
 
 
 
 
 SK PETŘÍN U16  -  PŘÍBRAM   2 : 1
Branky : Romaňuk 2 , Andrejs , Kaiser
 
Fakta zápasu : 
 
 
Šestnáctka je znovu na vítězné vlně a tentokráte to nebylo s velmi dobře hrajícím soupeřem vůbec jednoduché . 
 
 
 
Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 

Vstup do utkání se nám úplně nepovedl. Nedařila se nám lépe vyřešit přípravná fáze. Aktivně hrající soupeř v napadání nám dělal problémy a nedařilo se nám dostat přes první obrannou vlnu soupeře. Limitovala nás větší součinnost obranné čtveřice, která nastupuje pokaždé v jiném složení, tak přesnost v kombinaci mezi středovou a útočnou řadou. Hosté uhrávali více odražených míčů a celkově byli důraznější a rychlejší v osobních soubojích. Šance na vstřelení úvodního gólu utkání byli na obou stranách. Hosté z rychlých akcí a závarů v PU. Z naší strany po SS a po akcích z křídelního prostoru a lepšího vyřešení a dohrání finální přihrávky. Vedení jsme se ujali po pěkné křižné střele K. Kaisera. A když jsme odmítli jít do dvougólového vedení a neproměnění velké šance, kdy po dohrání SS chyběla rychlejší reakce a M. Smíšek dohrával do prázdné brány. A tak zaslouženě hosté vyrovnali po nedorozumění a špatné komunikaci v defenzivě.

V druhé polovině utkání jsme zlepšili jak pohyb bez míče, tak rychlost a hlavně přesnost v kombinaci. Začali kontrolovat více hru a dostávat se více do zakončení. Odměna za aktivitu přišla 4´před koncem. F. Šilhavý 2:1.

Spokojenost s hrou do defenzivy za druhý poločas. Nespokojenost s proměňováním brankových příležitostí. Chybí větší důraz, zarputilost, přesnost. Obzvláště ve druhém poločase. A tím i větší gólové vyjádření ve výsledku utkání. Celkově dobré utkání s kvalitně připraveným soupeřem, který chce hrát fotbal.

 

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI

 

SKP Č.BUDĚJOVICE - SK PETŘÍN U15

Branky :  Mastný 2 , Súlovec , Súlovec

 

Patnáctka předvedla v Budějovicích jednoznačně nejlepší výkon roku a po zásluze si domů veze i parádní výsledek . 

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/9082ea32-6f5f-4378-ba03-b87b60a7098b

 

Komentář hráče Josefa Běleho : 

V sobotu 20.4 jsme vyrazili brzo ráno do Českých Budějovic, abychom se utkali s týmem SKP Budějovice. Hned, co jsme vystoupili z autobusu, tak jsme šli zkontrolovat hřiště, abychom věděli, co nás čeká. Po prvním písknutí jsme se snažili napadat a kombinovat, ale soupeř se nedal a zahrozil pár střelami na bránu, ve kterých nás podržel náš gólman Jakub Mottl. My jsme měli šancí více a ve 27. minutě jednu z nich s přehledem proměnil Leonard Mastný. Naše chuť se po gólu zvětšovala. První poločas skončil 1:0 pro nás a my jsme věděli, že protihráče nesmíme podcenit. Do druhého poločasu jsme tedy nastoupili s agresivitou a touhou po výhře. V 59. minutě protihráč zfauloval našeho spoluhráče v pokutovém území a proto rozhodčí pískl penaltu. Kluci se rozhodovali, kdo jí půjde kopnout. Byl to kapitán Pavel Blažek, který s odhodláním trefil branku a zvýšil skóre na 2:0. Soupeř se nevzdával a pořád bojoval,ale my jsme se nedali a v 64. minutě navýšil skóre Leonard Mastný. Stav 3:0. Protihráči po třetím gólu ztráceli síly, ale dostali se ještě na naší polovinu a prohodili obranu. Ta si ale dobře pohlídala offside a nic se nestalo. Nakonec vystřelil i Cristián Súlovec a v 78. minutě navýšil na konečných 4:0. Po závěrečném hvizdu od rozhodčího jsme byli šťastní a plní radosti, že máme další tři body a že se budeme moci dále posunout výš v tabulce.
Ale nejdůležitější moment z celého dne byl návrat na hřiště našeho spoluhráče Majka Alexandra Maška, který více jak rok kvůli zdravotním problémům nehrál.

 

 

SKP Č. BUDĚJOVICE - SK PETŘÍN U14   3 : 1

Branky :  Toman 

Fakta ze zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/9371081b-bd16-4f7f-aafc-1596ef5321fe

 

Jestli se o tomhle víkendu něco nečekalo, tak to, že čtrnáctka padne . Ale takový je prostě fotbal ......

 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : 

 

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI

 

MOTORLET - SK PETŘÍN U13    6 : 19 

Branky :  Schwab 6 , Čížek 4 , Žižka 3  , Štauber  3 , Rossi 2 , Hlaváč

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/198ec762-54de-42fb-825a-7f562293ba10

 

Kluci mají za sebou další korálek a jestli byli po celou dobu bez tlaku, tak se to pomalu utahuje. protože projet nějakou soutěží bez ztráty jakékoliv "kytičky" je něco neskutečného. Takže  ?

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece :

 

 

 

 

MOTORLET - SK PETŘÍN U12     6 : 1

Branky :  Ivanič

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/5ffdc866-498d-45ba-ae9e-17be36a31f97

 

Kluci se sice dostali na hřišti lídra do vedení, ale ten záhy předvedl proč je v tabulce první s velkým náskokem . 

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče : 

 

 
 
 
 
 
 
PŘÍPRAVKA U 11
 
 
6. kolo - MPMŽ "D" - Petřín U11 - Zruč - 9 : 0 ( 3 : 0)
Branky - 2x Vojtěch Beneš, 2x Petr Kaufner, 2x Kristián Kliment, 1x Stanislav Dušek, Ondřej Hejplík a Hynek Lhoták
 
Naši borci nastoupili po náročném víkendu hned v pondělí proti Zruči v poněkud okleštěné sestavě a měli jsme trochu obavy, jak to zvládnou po fyzické stránce. Ale všichni nás mile překvapili, zápas zvládli po běžecké stránce velmi slušně. Když k tomu ještě přidali fotbalovost, kombinaci a bojovnost, vyšlo z toho celkem jasné a zasloužené vítězství. Závěrem posíláme všem velkou pochvalu, navíc máme radost z mnoha vstřelených branek a první nuly pro Matěje.
 
 
 
 

SOKOLOV - SKPP A 3 : 4 , NÝRSKO - SKPP B 3 : 3

PROVOD ŘÁDIL V SOKOLOVĚ

 
22. 4. 2024 | Rubrika: MUŽI | Komentářů: 0

VÝSLEDKOVÝ SERVIS 13.-14.4. 2024

PROVOD ŘÁDIL V SOKOLOVĚ

 
22. 4. 2024 | Rubrika: VÝSLEDKOVÝ SERVIS | Komentářů: 0

SKKP A - M.LÁZNĚ 4:3 , SKPP B - NEPOMUK 1 : 1

VELKÝ OBRAT  NAŠEHO ÁČKA

 
15. 4. 2024 | Rubrika: MUŽI | Komentářů: 0

VÝSLEDKOVÝ SERVIS 6. - 7.4. 2024

MUŽI PŘEDVEDLI VELKÝ OBRAT

 
15. 4. 2024 | Rubrika: VÝSLEDKOVÝ SERVIS | Komentářů: 0

KLATOVY - SKPP 0 : 2 , SKPP - LHOTA 3 : 0

SKVĚLÝCH 6 BODŮ VELIKONOČNÍCH

 
7. 4. 2024 | Rubrika: MUŽI | Komentářů: 0

VÝSLEDKOVÝ SERVIS - VELIKONOCE 2024

PARÁDNÍ PETŘÍNSKÉ VELIKONOCE

 
7. 4. 2024 | Rubrika: VÝSLEDKOVÝ SERVIS | Komentářů: 0

SKPP"A" - ARITMA 1 : 1 , SKPP"B" - ČERNICE 6 : 2

ÁČKO PŘIŠLO O VÝHRU V POSLEDNÍ VTEŘINĚ

 
1. 4. 2024 | Rubrika: MUŽI | Komentářů: 0

VÝSLEDKOVÝ SERVIS 23.-24.3. 2024

U13 DALA VE  VLAŠIMI 40 BRANEK

 
1. 4. 2024 | Rubrika: VÝSLEDKOVÝ SERVIS | Komentářů: 0

SENCO - SKPP"A" 2 : 2 , STŘÍBRO - SKPP"B" 2 : 3

DERBY BEZ VÍTĚZE

 
25. 3. 2024 | Rubrika: MUŽI | Komentářů: 0

VÝSLEDKOVÝ SERVIS 16. - 17.3. 2024

DERBY BEZ VÍTĚZE

 
25. 3. 2024 | Rubrika: VÝSLEDKOVÝ SERVIS | Komentářů: 0

FANSHOP