Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI "A" SK PETŘÍN - TŘEBOŇ 1 : 2

MUŽI NESTAČILI NA TŘEBOŇ

MUŽI "A" 

 

 SK PETŘÍN  -  TŘEBOŇ     1   :   2

Branky :  Chocholatý

Sestava :     Pfleger  -  Zoubek  , Světlík , Filinger , Vohrna  ( 82´Hejnal )    -   Papáček ( 72´Škarda ) ,    Lisý , Bednář     -    Šulc ( 72´Štych ) , Hartl  ( 58 ´ Peterka) , Bendl  ( 72´Chocholatý )

Macht , Příhoda

 

Muži bohužel nepotvrdili venkovní body a naděje na případnou záchranu se zase řádně oddálila . Do zápasu jsme ale nevstoupili zas tak zle . Kdyby své velké šance proměnili Bednář s Hartlem , mohlo to být možná podstatně veselejší , ale byť to v tu chvíli vypadalo , že zaručeně přijdou šance další , pak bohužel až do konce poločasu přišly , ale na straně hostů . Poločasových 0 : 0 , tak bylo více méně velmi lichotivých . Druhou polovinu utkání jsme sice předvedli podstatně lepší výkon , ale paradoxně skóroval dvakrát soupeř , byť  jeho šance rozhodně nebyli tak tutové , jako v úvodním dějství  . V poslední dvacetiminutovce jsme Třeboň sice zatlačili , ale kontaktní gól přišel moc pozdě .

Komentář trenéra Radka Vodrážky : " Celý týden jsme věděli , že nás čeká strašně moc těžký zápas a to asi ne herně , ale psychicky a přes veškerou snahu jsme to prostě nezvládli !!! Třeboň rozhodně nejsou žádní nazdárkové , mají svoji kvalitu a k tomu samozřejmě hrají naprosto uvolněně . Bylo tedy na nás , abychom buď něco vymysleli , nebo  když  nic nevymyslíme , tak abychom svého soka  přejeli nasazením . Ani jedno se nám ale nepovedlo !!! Zápas jsme si prohráli už v první půli , ale to je u nás doma tak nějak blbým zvykem . Každopádně musíme vytěsnit z hlav nějakou poraženeckou náladu a pokusit se překvapit už v neděli ve Varech .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář