Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 3. -4. 9. 2022

U19 OBRALA SPARTU I JABLONEC

u19-sparta-2022.jpg

Ve středu si kluci z U19 vyšlápli na Spartu a po remíze 1 : 1 si do tabulky připsali jeden bodík . Hned v neděli to byla další spanilá jízda , tentokrát hned za body tři a odnesl to Jablonec !!!

 

 

 

DEVATENÁCTKA

 

 

OBRALA PO SPARTĚ I 

 

 

JABLONEC 

 

 

 

 

První část víkendu byla takovou  noční petřínskou můrou, prakticky jediná dobrá zpráva přilétla z Malše , kde domácí , vedoucí tým divizni dorostenecké tabulky , nestačil na naší U18 , která naopak byla doposud bez výhry a všechny ostatní týmy své zápasy prohrály !!!  Neděle už byla labutí písní !!! U19 se sedmnáctkou porazili Jablonec a splným počtem 6-ti bodů se z Benešova vrátili i mladší žáci !!!

 

hajek-sparta-2022.jpg

Pepa "PIDA" HÁJEK  prožil opravdu skvostný týden !!!  Ve středu dal gól Spartě Praha , který měl ještě k tomu hodnotu bodu a v neděli se prosadil i proti Jablonci , tentokrát to vedlo dokonce k tříbodovému zisku - prostě PARÁDA !!!

 

 

 

 

MUŽI

provod-senco-2022.jpg

Michal PROVOD byl u naší třetí branky proti Lomu , kdy po jeho parádním centrum srovnával na 3 : 3   Aleš Demeter , ale nakonec to na body nestačilo .

 

 

 SK PETŘÍN A  -  LOM     3  :  4

Branky :  Lisý , Zajíček , Demeter

Sestava : Suchý  -  Vinkler , Lisý  , Kohout  , Vodrážka Dan (72´Vanc )  - Bednář  (72´Tětek )  , Zajíček   , Heller  (72´Kotěšovec  ) -  Provod   , Klich ( 84´Havelka ) ,  Demeter  (84´Vodrážka Jan ) , 

Edelman  , Maxa 

 

Fakta zápasu :

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/beac4b2d-ed4f-4634-b4f0-1c48e9c938ae

Fotografie ze zápasu : 

 

 

Video ze zápasu :

https://app.veo.co/matches/20220106-2022-01-06-085152-60633f49/

 

 

Nezaujatý divák si musel v sobotu dopoledne určitě přijít na své , ale takových tam určitě moc nebylo . Od začátku se hrál velmi dobrý fotbal a padaly góly ! Lom se dostal do vedení když jeho elitní útočník Musiol doslova docpal míč za brankovou čáru , my jsme odpověděli nádhernou hlavičkou kapitána Venci Lisého a neméně hezkou střelou Petra Zajíčka na zadní tyč . K oběma trefám asistoval David Heller . 

Po přestávce jsme ale dostali dva slepené góly zase my a Lom se opět dostal do vedení 2 : 3 . Po parádní akci čtveřice Tětek - Vanc - Provod a zakončující Demeter jsme ale deset minut před koncem srovnali na 3 : 3 a vůbec to s náma nevypadalo zle . Jenže za chviličku si vzal slovo hlavní sudí  Teatrální pád hostujícího hráče v šestnáctce sežral hlavní sudí i s navijákem - penalta ! Tou  zkompletoval hostující Musiol hattrick a my už jsme odpovědět nedokázali

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :

Nezbyde nám vůbec nic jiného , než se z toho oklepat a příští týden vyhrát !!! My jsme vůbec nehráli špatně , byť Lom je fakt dobrý tým a jeden z mála který i u nás chce hrát fotbal a neparkuje tady autobusy jako drtivá většina  ostatních týmů .  Takže jediná šmouha na tom zápasu je to , že jsme dostali čtvrtou branku z naprosto vymyšlené penalty a to prostě bolí . 

 

 

 

SK PETŘÍN  B  -  RADNICE    1  :  4

Branky :  Vodrážka Jan

 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/4fb97be8-1afe-4d45-9f78-98fb76d98bf1

 

Video ze zápasu :   https://app.veo.co/matches/20220902-2022-09-02-151723-e4314c6f/

 

Vše šlo tak nějak dle plánu asi půl hodiny . My jsme byli od začátku lepší , vcelku brzy jsme dali i krásnou branku , kdy parádní centr kapitána Petra Škardy  od lajny uklidil hlavou Honza Vodrážka . Hostující KAROSA byla neustála zaparkovaná v jejich vápně a všichni tak nějak čekali kolik jich ty Radnice nakonec dostanou !

Jenže přišla dvouminutovka v závěru první půle , která úplně otočila stav dějin . Hosté se po dvou našich obrovských chybách dostali do vedení a jestli v první půli bránili hodně , tak ve druhé ještě přidali . Jenže k tomu přidávali jeden brejk za druhým a konečných 1 : 4 je vlastně ještě milosrdných , když vezmeme v potaz , že neproměnili ani jednu ze dvou penalt !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Musím říct , že nakonec to beru pro naše mladíky jako obrovskou zkušenou !!! Hosté přijeli  bránit a nakonec jsme z toho dostali 4 góly a k tomu ještě 2 neproměněné penalty ! Takže my se na způsob tohohle  fotbalu musíme příště daleko lépe připravit a nedopustit to , že když máme 75% držení míče , tak si  z toho vytvoříme 3 tutovky a soupeř 8 !!!

 

 

DOROSTY

 

SK PETŘÍN U19  -  JABLONEC   3  :  2

Branky :  Hofman , Hájek , Kyklhorn 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5c6ffc58-2ed6-438a-b39b-a512bc2802da

Video ze zápasu :  https://app.veo.co/matches/20220106-2022-01-06-085214-83c303d2/

 

Devatenáctka má za sebou skvělý týden !!! Ve středu bod ze Spartou a v neděli 3 z Jabloncem

-  NO COMENT !!!

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

Po remíze se Spartou jsem měl trochu obavy o začátek zápasu aby kluci nebyli myšlenkami ještě jinde ale jak se ukázalo úplně zbytečně. Od začátku se hrál velmi rychlý fotbal  nahoru dolu se šancemi na obou stranách. V momentě když jsme se dostali do vedeni jsme bohužel museli na stoperu z důvodu obnoveného zranění kolene stridat Honzu Pletichu a do poločasu to bylo bohužel znát . Po vyrovnání šel Jablonec kratce před poločasem do vedeni. Musím říct ze to co jsme si o poločase v šatně řekli kluci na hřišti splnili . Nevypustili jediný souboj náběh ani zdánlivě ztraceny míč. Když se nám podařilo po rohovem kopu vyrovnat začali jsme věřit v bodový zisk. Za stavu 2:2 kopal Jablonec přísně nařízenou penaltu a Petráš odčinil slabsi chvilku z konce 1 poločasu.  Šance na stržení výhry na svoji stranu mel soupeř ale i my jsme hrozili z brejku. Když po jednom z nich byl faulovan ve vapne  Matej Kyklhorn který si vzal míč a penaltu s přehledem proměnil. Chtěl bych za dnešek opět pochválil všechny za famózní týmový výkon. Na závěr bych chtěl jeste pochvalit, smeknout a poděkovat všem co byli včera v Malši porazili vedoucí tým tabulky a většina z nich dorazila dneska bud na lavici nebo na tribunu podpořit ostatní . Kluci SUPER !!!!!!!!

 

 

 

 MALŠE   -   SK PETŘÍN U18   1 : 2 

Branky :  Trojan . Lank

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/2ae2fb83-817d-41b4-8983-9cf65ecbeee7

 

Osmnáctka vyrážela do Malše s jedním jediným bodem na svém kontě , oproti domácím , kteří jich měli plný počet 12 a byli na prvním místě tabulky . Takže konečný výsledek je SKVĚLÁ PRÁCE !!!

 

Komentář trenéra Marka Hofmana  : 

Domácí jsme od úvodních minut zaskočili aktivním pojetím hry, výborným pohybem, napadáním jsme je dostali pod  tlak a už v 15 minutě jsme kopali šest rohů. Rovněž jsme si vypracovali několik nadějných příležitostí, ale opět jsme se trápili v koncovce. Zaslouženého vedení jsme se dočkali ve 25. minutě, kdy se po pravé straně protáhl Aleš Trachta, jehož adresný centr pohotově uklidil do branky Lukáš Trojan. Po vstřelené brance jsme nadále kontrolovali hru, domácí téměř do ničeho nepustili, ale opět jsme se dopustili hloupé individuální chyby, které nás sráží v úvodu letošní sezóny a domácí vrátili do hry vyrovnávací brankou. Domácí začali zlobit, gól je povzbudil a s velkým štěstím a dobrými zákroky Járy Vytiska  jsme přečkali jejich dvě nadějné šance.  Dvě minuty před koncem prvního poločasu Aleš Trachta poslal nepříjemný centr před branku  Malše, tam míč po několika odrazech doputoval k volnému Dominiku Lankovi, který nám vrátil jednobrankové vedení. Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního, neustoupili jsme z aktivního pojetí hry, vytvářeli si šance a výborně hrající obrana si poradila s veškerými ataky domácích. Domácí hru s ubývajícím časem překlopili na svojí stranu, ale jejich akce končili u našeho vápna. Tříbodový zisk nám mohl v 77. minutě přiblížit Matěj Novák, jenže jeho střelecký pokus z malého vápna zlikvidoval neskutečným zákrokem domácí brankář. Do konce hracího času se skóre zápasu už nezměnilo, kdy jsme aktivní hrou domácí do ničeho vážnějšího nepustili. Z Malše si tak vezeme důležité tři body a snad tento velmi dobrý výkon kluky povzbudí, nakopne do dalších zápasů.

 

 

 

 

SK PETŘÍN U17  -  JABLONEC   2  :  1

Branka :   Kulhánek 2

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/cbf7416d-2457-49de-9c2b-790b6e4fe5d7

Video ze zápasu :   https://app.veo.co/matches/20220106-2022-01-06-104845-0f7aeab8/

 

Sedmnáctka ve středu nestačila Spartu , kdy jí nevyšel hlavně začátek zápasu . To v neděli z Jabloncem začali kluci úplně jinak a nakonec z toho byl super výsledek po skvělém výkonu !!!

 

 

Komentář trenéra Antonína Dvořáka : 

Utkání s Jabloncem znamenalo pro náš tým opět velmi vyrovnaný souboj, který jsme především díky zlepšenému důrazu v osobních soubojích tentokrát zvládli vítězně.

Konečně jsme vstoupili do zápasu soustředěně, konečně se nám povedlo vstřelit první branku utkání a díky tomu jsme zaslouženě vyhráli 1. poločas 1:0, když jsme ještě několik dobře rozjetých útočných akcí nedokázali dotáhnout.

Na začátku druhé půle jsme přežili obrovskou šanci soupeře a prakticky z protiútoku jsme dali gól na 2:0. To nás na chvíli ukolébalo, přenechali jsme iniciativu Jablonci, byli jsme málo aktivní, což vyvrcholilo brankou soupeře.

Kluky chválím za to, že si vzali k srdci to, o čem jsme se od zápasu se Spartou bavili. Věřím, že jsme si uvědomili, že hrajeme soutěž, ve které si nemůžeme dovolit polevit ani na vteřinu a budeme takto pokračovat i v dalších zápasech.

Z jednotlivců gratuluju Martinovi Kulhánkovi, který svými dvěma góly utkání rozhodl. Naším nejlepším hráčem byl proti Jablonci „Holmi“ Holmik, který šel, jako správný kapitán, svým výkonem příkladem celému týmu.

 

 

 

MALŠE  -  SK PETŘÍN U16    5  :  2   

Branka :  Štěpánek 2  

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/73345a9d-a5c7-4860-a6f3-f9a2ff2fe816

 

Šestnáctka po dvou euforických výhrách narazila na jihu tvrdě do zdi !!!

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

O zápase se dá říci mnoho věcí, ale pokud to shrnu - jednoznačně jsme odehráli náš nejhorší zápas, Malše Roudné téměř výhradně ve složení ročníku 2007 byla ve všech parametrech hry lepším týmem a zaslouženě vyhrála a gratuluji jim ke všem třem bodům. Všem rodičům a divákům, co jeli takovou dálku se na nás podívat se omlouvám a budeme dělat maximum, aby se to neopakovalo. 

 

 

 

ŽÁCI

 

SKP Č. BUDĚJ. - SK PETŘÍN U15  1  :  0  

Branky : 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3acfdb0e-9c21-4a82-a973-5c6d19ee8f23

 

Naše patnáctka bude chtít  na  tenhle výlet na jih rychle zapomenout 

 

Komentář kapitána Matyáše Rožánka :  ...

Do zápasu jsme šli s novou taktikou hrát po zemi. Chyběli nám přesné přihrávky a umístěné a razantni zakončení. Z tréninku jsme měli dobře natrénovanou defenzívu která nám vycházela soupeř měl pouze jedinou střelu na bránu ze které jsme dostali gol. Chybí nám větší bojovnost v soubojích a hlavně ve vápně soupeře.

 

 

SKP Č. BUDĚJ.  -  SK PETŘÍN U14  3 : 2

Branky : Mastný , Kančev

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/d510a972-32ca-4893-a17b-ec3803f07eaf

 

Čtrnáctka  brzy prohrávala , ale do přestávky dokázala skóre otočit . To samé se ale podařilo domácí ve druhém poločase a tak jedeme domů bez bodu . 

 

Komentář trenéra Radka Votípky : ...

až ve čtvrtém kole byl konečně náš tým lepší a přesto poprvé přišel o všechny tři body. Nicméně kluci zaslouží pochvalu a jen tak dál.

 

 

 BENEŠOV  -  SK PETŘÍN U13    2 : 9

Branky :  Beneš 2 , Vokáč 2 , Šebek 2 , Hejplík , Boček , Jež

Fakta zápasu :  https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/44c88637-4e66-4b1a-9df9-0174508782b9

 

Třináctka má za sebou tři zápasy a tři výhry , takže kdo se chce kochat tabulkou , může zde : 

https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/9118ea5f-2d22-47c8-b3ef-73053b0dec70

 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : 

 

Dnes jsme přijeli do Benešova, který zatím odehrál jen jedno soutěžní utkání.

Přijeli jsme na dobře připravené hřiště, s veškerým respektem k soupeři, kterého jsme neznali.

Zápas se pro nás vyvíjel v režii, kterou jsme si určili a od začátku si troufnu říct, že jsme zápas kontrolovali a udávali tempo hry. Neustále jsme byli ve vedení, vytvořily si spoustu brankových příležitostí a konečný výsledek mohl být ještě vyšší….

Chtěl bych pochválit celý mančaft, který fungoval jako tým, bojoval, snažil se hrát fotbal a opět se nám  potvrdilo, že je dobře, že máme širší kádr, protože se nám v týdnu zranil Meli ( Lukáš Melichar ), opora zadních řad a důvěru dostal Vysky ( Václav Vyskočil ) , který svou šanci chopil za pačesy a podal velmi zodpovědný a bezchybný výkon.

Takhle si představuju boj o fleka v základní sestavě!

 

 

 

BENEŠOV - SK PETŘÍN U12   0  :  3   

Branky :    Čížek , Schwab , Žižka

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/61e21d5d-9a5f-431f-91f7-f55dffa22bb1

 

Dvanáctka napravila domácí výsledkový výpadek z minulého týdne . V Benešově za 90 minut nedostala ani jednu branku a to se to pak vyhrává !!!

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : 

 

Čekal nás první výjezd autobusem na venkovní hřiště v rámci ČLŽ U12 a to do Benešova. Pro většinu kluků poprvé autobusem a navíc odjezd před 7 hodinou ranní byl pro všechny z nich novinkou. To se podepsalo i na zápase, který se hrál od 10.00 hodin. Už při rozcvičení bylo vidět, že většina kluků je cestou poznamenána a nejsou ve své kůži. Podle toho vypadala i první 30 minutovka. Soupeř byl běhavější, přesnější v přihrávkách a nebezpečný pro naši branku. Podržel nás brankář a fungující obrana. Nedařilo se nám v útoku udržet balon a hlavně se opakoval obrovský problém s razancí a přesností přihrávek. V podstatě po jediné pěkné akci Kadlece a zakončení Schwaba jsme se dostali do vedení 1:0. V pauze jsme kluky hecovali, snažili jsme se je probudit, ale moc se to nepovedlo. Ve druhé 30 minutovce se obraz hry moc nezměnil, domácí v pohybu, my s velkou bojovností a štěstím jsme opět domácí po jedné z mála akcí Čížkem potrestali a ujali se vedení 2:0. Před třetí 30 minutovkou jsme udělali drobné korekce v sestavě a bylo to o něco málo lepší. Kluci potvrdili dobrou kondici a tím udrželi vysokou bojovnost a stačili všechny snahy domácích o vstřelení gólu eliminovat. Dokonce se nám podařilo Žižkou po chybě domácího gólmana vstřelit třetí gól a upravit tak na konečných 3:0 pro nás. Kluci dnes nepodali výkon, který umí, ale pochvalu zasloužili za bojovnost a snahu se poprat o vítězství a být v zápase úspěšný, což se nakonec povedlo. I takové zápasy se musí prožít a snažit se z nich ponaučit. Opět je hodně co zlepšovat a vše se projeví příští týden kdy hostíme SK Dynamo ČB doma a uvidíme jak na tom opravdu jsme.

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

U10  

 

U10 si v sobotu doma odehrála svůj první podzimní turnaj krajského přeboru starších přípravek . 

 

Komentář trenéra Luďka Lhotáka :

Kluci z U10 odehráli první miniturnaj v kategorii starších přípravek a posun do starší kategorie byl poznat. Nicméně po remíze s Luby A 4:4, porážkách se Lhotou 3:8, Rapidem 4:6 a výhře s Přešticemi 3:0 jsme v tabulce skončili se 4 body na slušném 3. místě. Předvedená hra byla poněkud rozháraná, ale věříme, že to bylo tím posunem a příští zápasy již budou jen a jen lepší!.

 

U 8

 

Naši U8 čekal křest ohněm - posun do mladších přípravek a tím pádem dvouročníková soutěž, kde se čas od času očekávají větší, silnější a starší soupeři. První měření sil v rámci městského přeboru dopadlo nad očekávání dobře.

SKPP U8 vs. …FC Spartak Chrást 6:9

Branky: Mašek 4x, Levý, Vacek

vs  -  TJ Košutka Plzeň 11:6

Branky: Mašek 3x, Minarčic 2x, Havlík, Krapf, Levý, Polanka, Vacek, Weber

vs  -  TJ Sokol Plzeň – Černice 8:5

Branky: Mašek 5x, Dolejš 2x, Vacek

 

Komentář trenéra Jardy Levého:

Musím smeknout !!! Čekal jsem ledacos a byl připraven i na výsledkově hodně „tmavý“ scénář. Jelikož jde o dvouročníkovou soutěž, sám jsem byl zvědav, jak se s tím kluci poperou v momentě, kdy mohou často narazit na o rok starší a tím pádem v tomto věku i větší a o něco fyzicky silnější soupeře. To, co kluci v Chrástu předvedli zaslouží velikánský obdiv. Nezdolná bojovnost, hlad po gólech a touha po vítězství, kterou jsem na nich viděl, bylo něco, co vás jako trenéra prostě musí potěšit. Vím, že v této kategorii jde primárně o jiné věci než výhry či prohry, ale ta upřímná dětská radost… to je něco, co vás prostě zahřeje na fotbalovém srdíčku. Dvě výhry a 25 vstřelených gólů je super, ale i kdyby to dnes bylo výsledkově horší, tak to, jak se kluci na hřišti prezentovali, by mně bohatě stačilo. Kluci, díky a jen tak dál v dalších kolech!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář