Jdi na obsah Jdi na menu

Bohutice - Skalice 3:2 (2:1)

6. 9. 2022

Bohutice - Skalice 3:2 (2:1)

G: M.Bartoš, P.Dřevo, J.Adam - J.Fiala (bez asistence), V.Šabata (J.Fiala)

Žluté karty: L.Venhuda, R.Žitka, R.Křepela, Mar.Kölbl

Červená karta: L.Venhuda

Sestava hostů - M.Milotinský - R.Žitka, L.Venhuda, Mar.Kölbl, R.Gottlieb - M.Křepela, V.Šabata, R.Vondrák, R.Křepela - J.Fiala, M.Vyžrálek - M.Kratochvíl, T.Macko, L.Bartuněk, T.Marek, A.Šustr, M.Hlávka

Ve druhém kole jsme zajížděli na půdu Bohutic. V zápase jsme postrádali zraněného M.Knapa, naopak oproti minulému zápasu byl k dispozici L.Bartuněk a nově příchozí M.Hlávka. Do zápasu jsme sice vstoupili aktivně, ale i přesto se v 6.minutě ujali vedení domácí, a to když z dvaceti metrů napálil skákavý míč přesně pod břevno Bartoš. Na inkasovanou branku se nám podařilo odpovědět v 10.minutě, kdy přímý kop z půlící čáry propadl po souboji M.Křepely s domácím obráncem až k J.Fialovi, který překonal domácího Halámka. S přibývajícími minutami začali být aktivnější domácí, v jejichž středu většinu útočných akcí táhl exligista Stáňa. Domácí se mohli dostat i do vedení, ale náš brankář M.Milotinský vyrazil přímý kop jednoho z domácích a později i hlavičku domácích na břevno. Domácí vstřelili druhou branku ve 25.minutě, kdy přesný centr Bartoše našel u vzdálenější tyče hlavu Dřeva. Domácí mohli záhy přidat i třetí branku, ale jeden z domácích v dobré pozici zamířil těsně vedle naší branky. Z naší strany ohrozil domácí branku L.Venhuda, jehož dalekonosná rána těsně přelétla břevno domácí branky. Jeden z klíčových momentů zápasů přišel ve 35.minutě, kdy po dalším z průniků agilního Stáni uviděl druhou žlutou kartu L.Venhuda. Do konce poločasu se už nic zajímavého nestalo, a tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro domácí.

Přestože jsme do druhé půle nastupovali v početním oslabení, věřili jsme, že je v našich silách si ze zápasů odvést alespoň bod. Druhá půle nabídla očekávaný průběh, domácí si vypracovali převahu v poli a my se snažili hrozit brejky do otevřené obrany domácích. Obětavým výkonem se nám dlouho dařilo nepouštět domácí do výraznějších brankových příležitostí. Ze strany domácích stála za zmínku zejména střela z úhlu, která orazítkovala spojnici naší branky. V 65. minutě našel domácí Stáňa v pokutovém území Adama, jehož střela s přispěním teče M.Kratochvíla skončila až v naší brance. V 69.minutě se nám podařilo vstřelit kontaktní branku, poté co přímý kop J.Fialy mířící na bližší tyč usměrnil do branky V.Šabata. Následně se po hlavičce V.Šabaty dostal za záda domácí obrany M.Vyžrálek, který z úhlu napálil míč vedle domácí branky. Také domácí mohli přidat další branky, ale domácímu útočníkovi na poslední chvíli zabránil v dorážce do naší odkryté branky dobrým obranným zákrokem R.Žitka a střela z přímého kopu jednoho z domácích rozezvonila pouze břevno naší branky. Do velké příležitosti se dostal i domácí Ostrovský, který však v dobré pozici trefil pouze boční síť naší branky. Zhruba v 75.minutě zápasu se nám naskytla zajímavá příležitost, ale R.Vondrák namísto přihrávky na nabíhajícího M.Vyžrálka, který by běžel sám na domácí branku, volil střelu zpoza šestnáctky, která zamířila mimo branku. V posledních deseti minutách se nám sice podařilo dostat několikrát až do pokutového území domácích, ale nepodařilo se nám dotlačit míč až do domácí branky. Zápas tedy skončil vítězstvím domácích v poměru 3:2. V dalším zápase přivítáme na našem hřišti rezervu Rakšic.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář