Jdi na obsah Jdi na menu

Rybníky - Skalice 1:5 (0:3)

14. 10. 2023

Rybníky - Skalice 1:5 (0:3)

G: Z.Moučka PK - V.Šabata (T.Marek), L.Horák (bez asistence), J.Fiala (bez asistence), M.Vyžrálek (J.Fiala), M.Vyžrálek (V.Šabata)

Žlutá karta: R.Gottlieb

Sestava hostů - M.Křepela - L.Venhuda, M.Kratochvíl, Mar.Kölbl, R.Žitka - T.Marek, L.Horák, J.Fiala, J.Jeřábek - V.Šabata, M.Vyžrálek - K.Šidlo, R.Gottlieb, M.Venhuda, A.Šustr, Z.Šarközi

V dalším zápase jsme zajížděli do Rybníků, kde jsme se v posledních zápasech velmi trápili. V úvodu zápasu nás domácí mírně zatlačili, ale postupem času jsme si vypracovali převahu. Do prvních našich šancí se dostal V.Šabata, kterému však chybělo více štěstí v koncovce. Nejprve po rohovém kopu J.Fialy zamířil hlavou do břevna a poté po centru M.Vyžrálka mířící na zadní tyč zastavilo další hlavičku V.Šabaty z bezprostřední blízkosti tyč domácí odkryté branky. Do vedení jsme se dostali ve 26.minutě, kdy domácí brankář vychytal samostatný nájezd J.Fialy, ale následný odražený míč se dostal k T.Markovi, na jehož centr si naběhl V.Šabata, který byl u míče dřív než domácí brankář a střelou z úhlu procedil míč za jeho záda. Domácí mohli zanedlouho srovnat po rychle vhozeném autovém vhazování v blízkosti střídaček, kdy využili toho, že rozhodčímu nevadilo vhazování o několik metrů blíže naší brance, ale domácí útočník svůj únik zakončil střelou těsně vedle naší branky. Náš náskok se nám podařilo zvýšit ve 35.minutě, kdy M.Vyžrálek poslal míč před branku, kde svedl souboj tělo na tělo J.Fiala s domácím Novákem, díky čemuž se míč nakonec dostal k L.Horákovi, který prostřelil hradbu domácích obránců a brankáře. Do konce poločasu se nám podařilo přidat ještě jednu branku, když si od půlící čáry vzal míč J.Fiala, který nepřihrál míč nabíhajícímu M.Vyžrálkovi a s míčem u nohy se dostal až do pokutového území, kde střelou kolem brankáře přidal třetí branku. 

I začátek druhé půle nám nevyšel a domácí hned ve 46.minutě vstřelili kontaktní branku. Po přihrávce z pravé strany upadl v pokutovém území nabíhající P.Mikloš, přičemž hlavní rozhodčí k našemu překvapení nařídil pokutový kop, který proměnil domácí Moučka. Po této brance jsme působili chvíli nervózně, ale v 53.minutě jsme se uklidnili, poté co J.Fiala poslal míč na nabíhajícího M.Vyžrálka, který přebral míč, píchnul si jej kolem vybíhajícího domácího brankáře a střelou do odkryté branky vstřelil naší čtvrtou branku. Stejný hráč přidal pátou branku v 65.minutě, kdy po zpětné přihrávce V.Šabaty napálil míč z deseti metrů do domácí branky. Do konce zápasu mohl M.Vyžrálek ještě završit hattrick, ale při prvním nájezdu jej vychytal domácí brankář a při druhém zamířil náš útočník nad branku. Po vítězství v poměru 1:5 jsme si připsali další tři body do tabulky. K dalšímu zápasu zajíždíme v neděli odpoledne na hřiště Lesonic, které ve víkendovém zápase poprvé v sezoně prohráli. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář