Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pište nám

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Jana, 1. 3. 2018 10:23)

Dobrý den,
Všem nadšencům chci Vám touto cestou velmi poděkovat za finanční podporu pro mě i syna a podporu a hlavně i psychickou.
Velmi si toho vážím a slibuju že vše vyuziju pro zlepšení mého i synova života ať do domácnosti tak na výlet.
Jste super a vážím si vás za to co plánujete pro občany v Hostouni tak pro jednotlivce jako jsem já a nejenom já.
Děkuju Jana

poděkování za akce

(jana.š, 1. 5. 2015 19:10)

Velké poděkování všem nadšencům za krásné akce nejen pro děti, ale i pro nás dospělé. Hezké Počasí báječnou akci-čarodějnice bylo to fajn a těšíme se na další vaší akci

Podekovani

(Jana H, 11. 1. 2015 8:53)

Vaše představení bylo jako vždy úžasné díky moc .
Všem Vám přejeme krásný a úspěšný rok 2015.

Re: Podekovani

(Nadšenci, 11. 1. 2015 16:55)

Velmi děkujeme všem našim příznivcům za velmi kladné ohlasy na naše divadelní představení Hrátky s čertem. Jsme velmi rádi, že jste si to užili a že jsme se vám tak moc líbili. Budeme se snažit i do budoucna přichystat pro vás krásný kulturní zážitek.

Prosba o korekci

(Detailista, 19. 12. 2014 15:04)

Dobrý den, v sekci akce je uvedeno datum konání divadelního představení sobota 11.1.2015. Budete tedy hrát v sobotu večer nebo v neděli ráno? Já bych si když tak vzal lístek na včera, dnes a zítra. Ptám se proto abych náhodou nezmeškal :o))

Putování se světýlky

(Misařovi, 2. 11. 2014 22:54)

Vážení Hostounští nadšenci.
Rádi bychom vám touto cestou vyjádřili poděkování a obdiv, za včerejší akci "Putování se světýlky". Vámi pořádané akce jsme se s dětmi zúčastnili poprvé, jelikož v obci bydlíme teprve chvilku. Byli jsme opravdu moc mile překvapeni perfektní přípravou, nápadem a atmosférou, kterou jste dokázali vytvořit. Tematická, nenásilná, inteligentní a milá forma celkového pojetí v nás zanechala opravdu krásný dojem.
Děkujeme tedy za krásný zážitek,
Misařovi

poděkování karneval

(Markéta, 23. 3. 2014 17:07)

Budu se zase opakovat, ale děkujeme za super karneval:-) Nikča si to moooc užila a tancovala od začátku až do konce. Už se těšíme na dašlí akce. Markéta

Pro pana Bedřicha

(Kryštof, 20. 1. 2014 19:18)

PANE BEDŘICHU, VY JSTE PROSTĚ ÚŽASNÝ :) VŠECHNY TY VAŠE SLOHOVÉ PRACE A TY VAŠE KOMENTÁŘE...... JÁ OPRAVDU NEMAM SLOV. TAKHLE DLOUHO JSEM SE VÁŽNĚ NEPOBAVIL, JAKO PŘI ČTENÍ PRÁVĚ VAŠICH SLOHŮ. LIDÍ JAKO VY OPRAVDU MOC NENÍ , TAKOVÝ SMYSL PRO HUMOR A ZÁROVEŇ TAK ROZUMNÉ PŘIPOMÍNKY :) OBDIVUJI VAS :* JSTE PROSTĚ 1.

Shrnutí

(Kája, 22. 12. 2013 12:18)

Ráda bych se také připojila ke komentářům. Co se týče pana Bedřicha - vyvolává značné emoce, nicméně má jako každý z nás právo na svůj názor. Pane Bedřichu, velmi bychom ocenili setkání s Vámi - mluvím snad za všechny členy Nadšenců. Pojďme se sejít a popovídat si o tom, co Vám vadí, co byste zlepšil atd. Evidentně navštěvujete všechny naše akce, což nás velmi těší a i přesto, že máte stále tolik výhrad, nevynecháte žádnou příležitost přijít za námi. To značí něco o tom, že asi nebudeme tak úplně špatní.... Navrhuji tedy schůzku, přijďte mezi nás, může to být inspirativní pro obě strany. Třeba Vás nakonec zlákáme a budete se podílet i Vy na našich akcích :).
Děkujeme všem, kteří nám píší své názory, děkujeme za slova chvály, akce jsou časově velmi náročné - chystáme je i několik měsíců předem, někdy nám to zkazí počasí, všechno nevyjde podle představ, ale věřte nám, děláme to rádi pro vás i pro nás!!! Zachovejte nám přízeň i v novém roce, užívejte si vánoční svátky a těším se na všechny.
Kája

Re: Shrnutí

(Solfernus, 15. 1. 2014 2:37)

..dovoluji si odpovědět že pan Bedřich se přeci, na našich akcích aktivně podílí. Tedy jak se zde právě dočítám, vyvolává značné ohlasy. Jeho druh humoru je přímo burcující, jedinečný, specifický. Nechce se mi ani věřit že vůbec existuje, spíše bych věřil na dobrý marketingový to tah, jak zcela jistě zaujmout. Tedy klobouk dolů, lepšího Bedřicha bych ani nevymyslel.

DIVADLO

(Nikola, 14. 1. 2014 17:23)

Bylo mi ctí s Vámi hrát!! Všem moc děkuji. Už teď se mi stýská po zkouškách a po Vás všech. Bylo to moooc super a pane Bedřichu děkujeme Vám, že jste tu napsal zase Vaší ''menší'' slohovku. Nedočkavě jsme se tešili až se zase pobavíme :)

Poděkování

(Haňulík, 13. 1. 2014 20:59)

Chtěla bych touto cestou mooooc poděkovat úplně všem, kteří se podíleli na překrásném divadelním představení .Bylo to nad moje očekávání (a to jsem čekala hodně) takže máte za mě 1000%.Bylo to jako když sedím v profi divadle!!!Byli jste všichni kouzelní a úžasný.Nevím jak ještě napsat moje (naše) nadšení.Doufám, že v tomto budete pokračovat a ve všech akcí jaké pořádáte pro děti. Je to super že se tu něco děje a pokaždé se moc těšíme na další vaše akce :o) Hanča, Janča a Jitka (Mejstřičky)

Závist Bedřicha

(Jana Hašplová, 13. 1. 2014 13:43)

Ahoj všichni nadšenci nemáte vůbec za co děkovat,
jste parta fajn lidí. Bavíte celou vesnici a blízké okolí,
naše děti mají díky Vám pestré dětství.Proto náš dík
patří Vám a pana Bedřicha je to jen závist. On totiž není středem
pozornosti. Nemusí se však bát těmito kritikami se zažije do paměti
i další generaci hlo..... je totiž věčná.

Děkujeme

(Pepíno, 13. 1. 2014 10:35)

Ahoj, všem :-)
Děkujeme všem za podporu, účast a slova uznání. Děkujeme i tomu "jednomu procentu", což je u mně pan Bedřich, který si i na úkor svého "velice přesně plánovaného času" na nás udělal čas a přišel se podívat :-) Děkuji mu za jeho velmi obsáhlý názor, který mně osobně "nakopává" k tomu, abych dál s naší partou pokračoval v těchto, pro druhé, přínosných akcích :-) Je škoda, že se pan Bedřich takhle straní našeho kolektivu a nepřijde a nepopovídá si s námi. Je to, jistě, inteligentní člověk (soudím tak z jeho písemného projevu) ...snad je jen "tak trochu" sám...pane Bedřichu...přijďte k nám pobejt a poklábosit...a taky nám třeba v něčem poradit a pomoci :-)
Ještě jednou všem děkuju, jste skvělí, zase se na vás moc těším!!!!! :-)

Re: Děkujeme

(, 13. 1. 2014 12:40)

Evropa2 má Chucka Norrise, Top Gear Styga no a my máme Bedřicha :)

Re: Děkujeme

(, 13. 1. 2014 12:41)

Evropa2 má Chucka Norrise, Top Gear Styga no a my máme Bedřicha :)

Divadlo

(Bedřich, 12. 1. 2014 20:19)

Vážení “umělci“
Tento víkend jsem si pln očekávání zašel na představení vašeho spolku do KULTURNÍHO DOMU V HOSTOUNI, kde jste předvedli dle vašeho názoru PŮVODNÍ (a tak to bylo prezentováno i na programu) hru „ Hrátky s čertem“.
Rád bych se vyjádřil a doufám, že nebudu sám, k počinu, jenž jsem měl tu možnost (…a že jsem raději nezůstal doma) vidět.
Nejprve tedy organizační pojetí celá akce:
Udivuje mne, jak je možné, že ač je místním rozhlasem inzerováno, že představení je možno shlédnout v sobotu od 16:00 (a potažmo i v neděli) a já, který jsem dorazil v sobotu (15:42!!!), jsem již nedostal platný lístek s tvrzením, že je vyprodáno!!!??? Chápu, že Vás absolutně nezajímá, že člověk se dvě hodiny připravuje, obléká, aby šel za půl hodiny s nepořízenou zase zpět domů. Vy máte času dost, ale já pracuji a svůj čas si velice přesně plánuji. O to víc mě taková změna plánů na poslední chvíli uráží a poškozuje. Kolik lístků jste asi rozdali zadarmo svým příbuzným, abyste si mohli vychutnat pocit vyprodaného sálu??? A není to náhodou šikana ze strany „Umělců“ vůči oprávněné kritice, o kterou nestojíte a jak sleduji debatu na vašich stránkách i urážíte a převádíte v posměch? Nicméně, já jsem člověk vynalézavý a proto jsem se dnes začlenil do skupiny pozvaných dětí z dětského domova (mimochodem tím jsem získal i volný vstup) a tak tedy mohu o celé této vaší nepovedené taškařici napsat těchto pár řádků.
Tak tedy především, národní umělec Jan Drda se musí ještě dnes obracet v urně, neboť jaký paskvil jste vytvořili z jeho nesmrtelného díla, nemá obdoby. Na druhou stranu musím pochválit výběr díla, jež by si měla spousta dnešních „managerů“ minimálně připomenout. Vždyť kolik nádherných počinů vzniklo v padesátých letech!!! A toho odhodlání co v lidech bylo!!! Ve Vás je také možná odhodlání, zato na co sáhnete to… jaksi nedopadne. Doporučil bych pro příště a doufejme, že se poučíte a žádné příště nebude, zvolit pokud chcete od soudruha Drdy nějakou další hru, dílo „Němá barikáda“. Udělejte na jaře velkou hromadu klestí, na ní si vylezte a hlavně nic neříkejte. V případně, že byste měli odvahu to ještě pod sebou zapálit, můžete tím sfouknout i Čarodějnice. Myslím, že Hostouň a její okolí by vám byla vděčná.
Z celého ansámblu divadla bych vyzdvihl snad jen výkon toho nebohého psa, co jste tam přivlekli, protože v tomto případě, kdo nic neříká, ani nic nezkazí. Otázka zní, co by na to řekli ochránci přírody a liga na ochranu zvířat.
Ano, zcela jistě patřím mezi náročné diváky a možná jsem až příliš tvrdý ve svých soudech. Nicméně věřte, že má kritika je pro Vaše, ale hlavně pro naše dobro. Neboť jak říká klasik: „ Koukol se musí oddělit od zrna!!!! “
Mám rád pionýrský přístup vás mladých, kdy se s elánem pouštíte do všeho nového, bohužel někdy i bezhlavě. Ale někdy je Vás potřeba trochu přibrzdit nebo možná i postrčit tím správným směrem. Pane režisére, (a teď použiji frázi z vašeho dílka) : „ Moc rozumu jste asi nepobral!!! „ pokud se pouštíte do projektů, na které zcela jistě nestačíte. Neznám Vás sice osobně, ale po dnešku mohu s jistotou říci, že pokud divadlo pod vaším vedením, tak snad jedině s maňásky. A to jste to opravdu trénovali rok??!! Dal by se zde dopodrobna rozebrat více, či ještě více tragický výkon všech zúčastněných, ale bylo by to spíš plýtvání prachem a já nejsem žádný renomovaný kritik a hlavně je pod mou úroveň zde někoho shazovat a očerňovat jenom proto, že mu schází kus soudnosti a sebereflexe.
Dnes jsem odcházel z divadla v rozpacích a večer se mi bude opravdu špatně usínat. Nicméně ve mně začíná sílit názor, že si asi budu muset založit vlastní divadelní spolek, abych tím pozvedl úroveň kultury v Hostouni.
S pozdravem Bedřich

Re: Divadlo

(Občan, 12. 1. 2014 21:43)

Pane Bedřich, nechete se raděj nekam odstěhovat anebo aspo přestat prudit? Proč nezajdete mezi ti lidi a neřeknete jim to do oči,at se nato v...? Asi takovou kuraž nemate co? U mně jste jen zbabělec...
Važeni nadšenci -bylo to krasne a jen tak dal,tešime se na dalši umělecky zažitek

Re: Divadlo

(Jan Marek, 12. 1. 2014 22:57)

Milý pane Bedřichu, děkujeme za každý Váš názor.Jsem členem souboru Hostounští nadšenci. Jen mě udivuje, že umíte jen kritizovat a neumíte ani pochválit, od Vás jsem neviděl žádnou snahu o to, aby se lidi lidi bavili a chtěl bych vidět Vás,jestli by jste to dokázal lépe. My jsme to dokázali a na to jsme velice hrdí. Od nikoho jsme neslyšeli negativní ohlasy jen od Vás a myslím si, že pokud to dokážete lépe tak by jste to měl říci našemu "panu řežisérovi" osobně!! Tak silný nejste že? Jan Marek

Re: Divadlo

(Markéta Krátká, 13. 1. 2014 8:27)

Nadšenci, nic si z toho nedělejte, ostatním 99 % lidí se to moc líbilo. A to jsem mluvila s hodně diváky, kteří hru viděli. Pan Bedřich je prostě a stručně řečeno takové velké roztomilé zvířátko s rohy:-) (nechci být sprostá:-)