Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brumík

BRUMÍK NAŠEL NOVÝ DOMOV 2. 4. 2014.
Brumík odjel do nového domova, bude bydlet v rodinném domku ve vesnici kousek od nás, kde si bude užívat pozornosti početné rodiny. Ještě před odjezdem jsme ho nechali kastrovat, protože jaro už s ním pořádně „mlátilo“. Jakmile se zotavil, byl připraven na cestu. Na místě se mu moc líbilo, vše obíhal, zkoumal, neschovával se, nechal se mazlit. Brumíčkovi přejeme v novém domově vše dobré a jeho nové prima paničce za adopci moc děkujeme!

ÚDAJE O KOČIČCE
Pohlaví:
kocour
Narozen: cca duben 2013
Kastrovaný?: ano
Očkovaný?: ano
Odčervený?: ano
Čipovaný?: ne
Handicapovaný?: ne
Podmínky: byt i domek, jako jedináček i do kočičí společnosti, do rodiny s dětmi
Charakteristika: Brumíček je u nás v Kocourkově už od 26. 2. 2014. Původně přijel jen na „hlídání“ po dobu, kdy se jeho rodina, která se ho ujala jako malého nalezence, bude stěhovat. Jenže se to vše nějak zvrtlo. Staré bydlení už není, nové v nedohlednu. Rodina to zatím řeší ubytovnou, ale tam se s kotětem bydlet nedá. A tak Brumík zůstal s tím, že mu najdeme nový domov. Brumík naštěstí ztrátu domova nijak neprožívá, zvyknul si brzy. Je to hravé a temperamentní kotě, po příjezdu sice trpěl virózou, která už je ale dávno vyléčena. V původním domově bydlel jen v bytě, v rodině s malým děckem a jako kočičí jedináček. Zvládne ale i kočičí partu – i když tady na ostatní kočičky zpočátku vrčel, bylo to jen strachy, teď už si zvyká. Brumík je hravý, mazlivý, kontaktní a „tahací“ typ. Také se ale umí pořádně rozdovádět a pak loví vše, co se pohne:-)
Brumík na Facebooku

Z NOVÉHO DOMOVA

6. 5. 2014 jsme dostali další e-mail a fotografie z nového domova.
Dobrý den, Bruminda je v pořádku, taková lemuří kočka. Doma nevydrží, chodí ven, ale tak 20 x za den, tam a zase zpátky. Mňoukat neumí, tak skočí na okna, abychom ho viděli nebo jeho psí kamarád zaštěká, že chtějí domů. Přes noc spí doma. Mazlí se, jenom když chce, ale jak už jsem psala, spíš s manželem, tomu leze pomalu až za krk. Zdraví J. F.

5. 4. 2014 jsme dostali e-mail a fotografie z nového Brumíkova domova.
Dobrý den, Brumina je ještě více suverénní, spí s námi v posteli, přitulen k vlasům. Oblíbil si manžela, spí mu na břichu a pořád za ním chodí. Víceméně nějak má víc rád chlapy. Rodinu poznal skoro celou širokou, neb mamka slaví 70-tiny. Musel sedet nebo ležet mezi námi. Dokonce se už pomalu začíná kamarádit se psem. Asi žádného moc nepoznal. Baští dobře. Myslím, že by snesl i kamaráda. Ale je to typický šelmák. Zdraví J. F.