Jdi na obsah Jdi na menu
 


Organizační změny v Azylu Kocourkov

Milí přátelé Azylu Kocourkov,

jak jsme již v závěru loňského roku avizovali, v nejbližší době přestane Azyl Kocourkov fungovat jako právnická osoba a o kočičky se budeme starat už jen jako fyzické osoby. Kocourkovský účet u ČSOB Poštovní spořitelny bude k 25. dubnu 2024 zrušen. Zřídili jsme nový účet, a to opět výhradně pro potřeby financování kocourkovských koček: 255683851/5500 u Raiffeisenbank. Nový účet má stejné číslo jako měl dosavadní účet, jen za lomítkem kód banky už není 0300, ale 5500. Všechny kočky, které budou k termínu ukončení registrace Azylu Kocourkov u Státní veterinární správy v evidenci, adoptujeme za vlastní. Péče o ně zůstane stejná jako dosud, kočičky zůstanou tam, kde jsou, budeme se o ně starat, jak nejlíp umíme. Postupně zpracujeme aktualizace jejich profilů, abyste měli přehled, jak se jim daří. Aktuálně je náš stav 15 koček: Andělka, Ata, Cikorka, Kačenka, Kšanda, Macinka, Marlenka, Micinka z Počernic, Rozárka, Růženka (Čertice), Sally, Tami, Terinka, Trnka, Vendulka.

Náklady na provoz jsou podstatně nižší, než bývaly v době, kdy jsme měli větší „obrat“, ale počítáme s tím, že výdaje na veterinu porostou, už proto, že některé kočičky už jsou staré a jiné zase chronicky nemocné, což je ostatně důvod, proč dosud nenalezly nový domov. Budeme proto vděčni za jakoukoliv podporu, finanční i materiální.

Řada dárců pochopitelně odpadla, řada nás ještě opustí. Je to logické, pochopitelné, počítali jsme s tím. Pokud přesměrujete svou pomoc na další spolky, které jsou aktivní a potřebují pomoc stejně tak, jako jsme ji potřebovali my, je to dobře. Všem vám znovu ze srdce děkujeme, jen díky vám jsme mohli pomáhat a mělo to smysl. Těm z vás, kteří vydržíte a přízeň nám v jakékoliv podobě zachováte i nadále, patří naše poděkování dvojnásob.

Laďka Cetlová, Soňa Veverková