Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ella

ELLA NAŠLA NOVÝ DOMOV 11. 2. 2013.
Tak na Ellu už konečně také došlo – vyhlédla si ji rodina z městečka jihozápadně od Prahy. Ella bude žít jako kočičí jedináček, v rodinném domku s možností výběhu na zahrádku. Klidná lokalita, prima rodina, na místě vše nachystané. Elle se po příjezdu doma moc líbilo – neschovala se, šmejdila, objevovala a hlavně – mazlila se. Trochu trpělivosti to určitě chtít bude, ale vypadá to velmi nadějně. Snad už jí to napodruhé vyjde! Za její adopci moc děkujeme.

ÚDAJE O KOČIČCE
Pohlaví: kočka
Věk: cca 2–3 roky
Kastrovaná?: ano
Očkovaná?: ne
Odčervená?: ano
Čipovaná?: ne
Handicapovaná?: ne
Podmínky: byt nebo domek se zahrádkou, jako jedináček nebo k nedominantní kočičce či kocourkovi, ke starším lidem, bojí se psů
Charakteristika: Ella pochází z lokality, odkud přišla celá skupina kočiček (např. Stela). Ella je velmi mírná, klidná, mazlivá, evidentně zvyklá na lidi, i když trochu ostražitá a opatrná. Prodělala zánět střev, který jsme ale úspěšně a bez následků vyléčili. Ella je moc hodná a klidná kočička, neskáče, nelítá, neblbne, občas,si naostří drápky na škrábadle, ale jinak nejraději odpočívá a přemýšlí. Ráda se dívá ven z okna, je vidět, že ji pobyt venku chybí – proto by uvítala domek s bezpečným výběhem. Je vhodná i do skupiny nedominantních koček, může být i jedináčkem. Velmi se ale bojí psů.
Ella na Facebooku

AKTUÁLNĚ

13. 10. 2012
Ella našla nový domov. S kolegyní jsme ji odvezly do Chomutova, takže jsme si mohly prohlédnout i její budoucí bydliště. Bude bydlet ve slunném domku se zahrádkou, společnost jí bude dělat kočička Micinka.

4. 11. 2012
Ella se bohužel vrátila z nového domova zpátky k nám. Kočička Micinka Ellu nepřijala a nesžila se s ní a noví majitelé nechtěli kočičky trápit. Ella je tedy u nás, zatím dost zmatená. A my doufáme, že napodruhé jí to vyjde…

11. 2. 2013
Ella našla nový domov – snad to napodruhé vyjde.

Z NOVÉHO DOMOVA

16. 10. 2013 jsme dostali e-mail a fotografie z nového domova.
Dobrý den, paní Cetlová, Ela se má dobře, jídla moc, chrápe v posteli či na sedačce, nosí nám myši a bohužel i ptáky. S koťaty se nesžila, i když jsem se o to snažila 3 týdny. Bohužel jsme museli koťata odvézt. Zůstala nám doma tedy jen Ela a dvě morčata. Ela vypadá spokojeně, vzala už na milost i dceru. S manželem to stále hapruje. Lísá se k němu, jen když jí dává někdy ráno najíst. Přes den je venku a večer přijde domů a spí přes noc doma. O víkendu je s námi i přes den. Jinak vše v pohodě. V příloze posílám nějaké starší i aktuální fotky. Mějte se. Přeji hodně úspěchů s umístěním jiných kočiček z útulku. S pozdravem, MM.