Jdi na obsah Jdi na menu
 


Amorek (Ombucmánek)

AMOREK NAŠEL NOVÝ DOMOV 6. 4. 2013 (podrobnosti níže).

ÚDAJE O KOČIČCE
Pohlaví: kocour
Věk: 8 měsíců
Kastrovaný?: ano
Očkovaný?: ano
Odčervený?: ano
Čipovaný?: ne
Handicapovaný?: ne
Podmínky: byt nebo dům s bezpečným výběhem, hodí se k dětem i do větší kočičí party
Charakteristika: Asi čtyřměsíčního kocourka k nám donesli lidé s klasickou historkou „našli jsme ho na zahradě, nechat si ho nemůžeme, už máme dvě kočky… když se o něj nepostaráte, někde ho vypustíme…“ Kromě svrabu v ouškách byl zdravý, ouška už má samozřejmě doléčená. Amorek je velmi živý, zvědavý a hravý, musí u všeho být. Nic ho nerozhodí, nebojí se, nestresuje se. Prostě pohodář. Je také ale nesmírně mazlivý a šťastný ve společnosti koček, ale i lidí. Bude vděčný za nový domov s kočičí kamarádkou nebo kamarádem – není dominantní, nepere se, nevyhledává konflikty. Vzhledem k temperamentu se nehodí do malého bytu – domek se zahrádkou bude lepší.
Amorek na Facebooku 
 

CHRONOLOGICKY

6. 4. 2013
Amorek odjel do nového domova v sobotu 6. 4. 2013. S rodinou jsme se seznámili už při jejich předchozí návštěvě u nás, takže teď už Amorek neodjížděl úplně do neznáma. Jel až k Brnu, ale cesta proběhla dobře a na místě se hned zapojil do domácího dění – objevuje, zkoumá, na všechno se prý ptá a snaží se už i trochu pomáhat s domácími pracemi. Pár týdnů stráví jen doma, jakmile bude zcela zabydlen, čeká ho i prostorná bezpečná zahrada, kočičí ráj:-) Amorkovi tento krásný domov přejeme a za jeho adopci moc děkujeme! 
 

Z NOVÉHO DOMOVA (zprávy jsou řazeny od nejstarších po nejnovější)

14. 10. 2022 jsme na WhatsApp našli další pozdrav a foto z nového domova.
Je to autista, běda, jak porušíme zaběhané (a jím oblíbené) rituály! Spává s manželem u televize nebo vnoučkovi v kočárku a jeho kožíšek jako jediný nevadí alergické vnučce. U misky je vždycky první, i když dostane poslední, protože holky mají přednost, a tak si každý den těch 5 vteřin doslova odječí:-) Miluje ledničku, je její věrný strážce, a je to prostě náš mazel:-) Ombucmánek důležitě mává tlapkou, posílá Vám i kámošům pac a mňau.

11. 1. 2016 jsme dostali další e-mail a fotografii z nového domova.
Dobré ráno paní Cetlová! Tak to máme radost, že Vy máte radost:) Ombucmánkovi jsem mail četla, byl ještě důležitější než jindy a vydrželo mu to až do odpoledne, než se stal ještě důležitějším při úklidu:) Přikládám fotku, přejeme krásné ráno a zdravíme všechny tlapky a čumáčky z Kocourkova! Š. z Unína:)

8. 1. 2016 jsme dostali e-mail a fotografie z nového domova.
Dobrý den paní Cetlová! Posíláme spoustu pozdravů a v rychlosti pár fotek, slov není myslím třeba:) Snad jen to nejpodstatnější – Amorek už dávno není Amorek, ale Ombucmánek, protože zkrátka a dobře doma o všem rozhoduje ON:):):) Ať jsou všechny Vaše kočičky a kocourkové stejně spokojení jako ten náš kluk:) Přeji Vám hodně zdraví, Ombucmánek mává, Lucka vrtí, a srdečně Vás zdraví P. a P. Š.:)
P. S. On se na všech fotkách tváří hrozně důležitě – protože je, ale jinak je to mazlíček… stačí si sednout a už je v náručí a vrní a úplně nejraději se mnou vaří… moje sestra o něm říká, že on prostě musí mít od každého hovna kousek, a když ho viděla, jak ochutnává i pohanku, šla do mdlob:D

10. 1. 2014 jsme dostali e-mail a fotografie.
Dobrý den paní Cetlová, srdečně Vás zdravím z pracovního rychlíku, posílám pár aktuálních fotek Amíčka – i když už na toto neslyší, má totiž spoustu jiných důležitých jmen jako Pan Profesor, Bombucmánek, Dydynek, Buciinek… je mu je to jedno, hlavně že se může válet v peřinách. Přejeme Vám i Vašim mňoukajícím dětem hodně štěstí, všichni Š.

6. 6. 2013 jsme dostali e-mail a fotografie z nového domova.
Dobré ráno paní Cetlová! Všechno v pořádku jak brambory v řádku, v sobotu jsme měli svatbu a voda nás netrápí, jsme na kopci :) Amík dostal přezdívku Buzíček, protože garáž zhnuseně obchází a zajímají ho výhradně ženské práce jako žehlení a okopávání kytiček apod., a nejraději má vážnou hudbu a babské dýchánky. Je miláčkem rodiny i Lucajdy – na rozdíl od Rozárky ho vůbec nevalchuje, žerou z jedné misky a Rozárka ho konečně vzala na milost. A tak se máme tak nějak šťastně a spokojeně… Do měsíce k nám přibude kočička od sestry, říkáme jí Alergie, protože přítel sestry se zkrátka začne dusit… Jen toho sluníčka kdyby bylo trošku víc. Doufám, že Vy jste v pořádku. Všem Vašim svěřencům pohlazení a pro Vás aktuální foto!! Mějte se moc hezky. Pavlína Š.

15. 4. 2013 jsme dostali fotografie a zprávy z nového domova – Amorek už chodí ven!

11. 4. 2013 jsme dostali další várku Amorkových fotografií z nového domova.

6. 4. 2013, ještě téhož dne, kdy Amorek odcestoval do nového domova, jsme obdrželi první fotku Amorka v novém domově.