Jdi na obsah Jdi na menu
 

Oddíl basketbalu nejmladší minižáci

I. V oddíle basketbalu nejmladších minižáků sportují děti ve věku od 7 do 10 let. Oddíl má nyní 13 hráčů. Oddíl bude doplňován průběžně o hráče z basketbal. přípravky T.J.Sokol Kraslice event. o další zájemce o tento sport z řad nově příchozích.

II. Tréninky nejmladších minižáků jsou každou středu od 17.00 do 18.30 hod. a každý pátek od od 17:00 do 19:00 hod. v sokolovně.

III. Trenéři:

IV. Tréninková náplň: rozcvičení, rozvoj individualních herních dovedností (dribling levou i pravou, přihrávky, pravý i levý dvojtakt, střelba, doskok, uvolnmění s  míčem i bez míče, sliding, hra 1 na jednoho apod.), cvičení pro základní herní součinnosti a situace - hra 2 na 1, hra 3 na 2, rozskok a situace po něm, výhoz a situace po něm, rychlý protiútok, hra. Zpevnění Bodycore, stabilita, posilování, rozvoj rychlosti a dynamické síly. Kompenzace. Část každého tréninku věnujeme doplňkovým hrám, sportům a soutěžím.   

V. V sezóně 2013/14 se družstvo minižáků T.J.Sokola Kraslice účastní  Krajského přeboru nejmladšího minižactva. Průběh jednotlivých kol, výsledky a herní termíny Krajského přeboru naleznete na tomto odkaze:  http://kvbasket.cz/?page_id=5

VI. Také letos vedou trenéři pro tréninkovou a herní motivaci všech hráčů družstva GRAND PRIX 2013/14, ve kterém bodují výsledky testů, soutěží, individuální výsledky hráčů v mistrovských zápasech a také docházku na tréninky. Průběžný stav GRAND PRIX je publikován na nástěnce v šatně sokolovny.