Jdi na obsah Jdi na menu

 


48062.jpg   Vítejte na mých stránkách, které mají vyjádřit moji životní filozofii a postoj  k  tak ušlechtilému materiálu, jakým dřevo bezesporu je.

     Pro skutečné trapery vyrábím exkluzivní dřevěná pádla. Bavím se výrobou bytových doplňků, kuchyní, bytového nábytku, schodišť, dveří, designového zahradního a chatového nábytku. Vyhovím i požadavkům na výrobu a montáž dřevěných plotů, pergol, přístřešků pro auta.

    Každému zákazníkovi i výrobku pro něj věnuji největší možnou péči s důrazem na výslednou kvalitu.
      Zákazník si po dohodě vybere materiál na základě svých představ, charakteru interiéru nebo cenové relace. Zákazníkovi jsem schopen doporučit typ výrobku i materiál vhodný pro poptávaný výrobek. Pro povrchovou úpravu používám vodní, olejové, ale i speciální otěruvzdorné polyuretanové laky např. na schodiště. Na přání přimořím výrobek do odstínu Vámi požadovaného vzorku nebo už stávajícího interiéru.
Rád Vám na základě Vašich požadavků zhotovím cenovou nabídku. Pro její vypracování  mi vetšinou postačí půdorys a popis požadovaného schodiště, popis a rozměry žádaného nábytku. V opačném případě domluvíme osobní schůzku.