Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Třinci srazilo auto chlapce a poté seniorku

8. 4. 2014

V Třinci srazilo auto chlapce a poté seniorku

Třinec / Dvě vážné nehody se staly 28.3.2014 v odpoledních hodinách v Třinci. Obě se odehrály v odstupu několika hodin a zasahoval při nich vrtulník zdravotnické záchranné služby.

Před čtrnáctou hodinou vyjížděla posádka rychlé lékařské pomoci k nahlášené nehodě dítěte. Desetiletého chlapce na kolečkových bruslích srazilo auto. "V době zásahu byl při vědomí a komunikoval. Lékař vyslovil podezření na otřes mozku, záchranáři dítě ošetřili s poraněním hlavy a poté transportovali do třinecké nemocnice. Odtud jej později musel vrtulník LZS přepravit do Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě," uvedl mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.
Po sedmnácté hodině zasahovali záchranáři v Třinci u dopravní nehody znovu. Tentokrát došlo ke střetu chodkyně s automobilem. Třiasedmdesátiletá žena byla po nehodě v bezvědomí, se záchranáři však později již v kontaktu. Musela být ošetřena s poraněním hlavy, dolní a horní končetiny. "Vzhledem k vážnému stavu byla ošetřena nejprve pozemní posádkou ZZS a následně letecky přepravena do ostravské Fakultní nemocnice.," dodal Humpl.