Jdi na obsah Jdi na menu
 


DISKUSE (FÓRUM)

 

Ohodnoťte náš web nebo nám napište po kliknutí na toto tlačítko

 

Naše interní třídní diskuse, vzhledem k tomu, že je "přísně tajná", se odvíjí jen mezi spolužáky pomocí vzájemného doručování mailů a komunikace prostřednictvím různých zabezpečených "smart" přenosných zařízení" a Messengerů.

 

Veškeré externí komentátory a tazatele prosíme o zasílání sdělení především našemu webmasterovi, ale lze použit i databázi mailových adres uvedených v sekci INTERNÍ KONTAKTY. Každý z nás (nebo i společně) každému odpovíme a jednotlivé diskusní příspěvky v této sekci včetně našich odpovědí zde zveřejníme, pokud ovšem nebudou v rozporu se  všeobecně platnými etickými normami nebo principy této webové stránky.

 

V případě, že se ve Vašem případě jedná např. o opětné navázání našich vztahů s ostatními absolventy naší školy, pište "ostošest" stejným způsobem komukoli z naší třídy. Pro zveřejnění takových informací a kontaktů byla zřízena zvláštní rubrika RESSL BOOK.

 

 

Fórum:

 

 

 

Dovoluji si představit se Vám jako "poloviční" Čech, narozený mým rodičům - uprchlíkům, v USA a současně i v poslední době, kdy žiji a pracuji v Evropě, jako pravidelný čtenář a obdivovatel Vašeho webu "Resslovka4a1977". Vzhledem k tomu, že jsem zastáncem dobrého humoru, který provází vesměs i Vaše stránky, a i já sám občas zveřejňuji různé (snad zajímavé) příspěvky z oblasti zábavy na YouTube, nabízím vytvořením určité koláže a výběru z Vašeho webu jejich částečné zveřejnění v mém YT profilu s odvolávkou na Vaše webové stránky. Pokud máte zájem, prosím o odpověď. Každopádně Vám patří můj obdiv za odvedenou práci !!!

 

Horác V., Wiesbaden, 30.11.2018

{Děkujeme za poctu. Konečně proč ne. Na našich stránkách není nic utajeného. I když rozhodně před zveřejněním doporučuji ještě konzultaci se Supervizorem našich stránek. Webmaster }

 

 

 

Co si vůbec můžou myslet tihle nafoukaní lídři SEZNAMU, když vůbec nechápou, že proti nim jsou tři čtvrtiny vzdělaného národa. Jenom proto, že jim to místo 100 litrů měsíčně nenese kýžených 200 litrů. Ať táhnou k šípku. A ještě budou klidně kohokoli osočovat, že jedná pouze sám za sebe namísto toho, aby si pročetli pořádně celý net, kde se dočtou, kolik lidí stojí za touto iniciativou. Harpagon je slabé označení. Proč bychom měli čumět na nějaká další zpravodajství, která jsou prolezlá tak akorát politikou a reklamou nebo snad, že by někdo mohl být obzvláště osloven nějakým jejich nekvalitním TV kanálem? To není k smíchu, to je k pláči !!!

 

JANA J., Prachatice, 21.4.2018
 

 

 

Díky za snahu. Tenhle systém si z nás začíná dělat stejné onuce, jako tomu bylo dříve. Tak nekvalifikované a nevstřícné reakce ohledně celé databáze študáků. No kdo by to do nich řekl ... S tímhle bratrstvem kočičí pracky končím.

Venca Nejedlo, 21.4.2018

 

 

Během období od zveřejnění zprávy, že mají být zrušeny webové stránky "Spolužáci.cz" jsme různými cestami obdrželi v několika desítkách případů jak jednotlivé, tak společně předané prosby určené do našeho webového fóra, zdali bychom se nepřidali k ostatním protestům proti této zhovadilosti, tak případně nemohli svým vlivem nějak všem ostastním pomoci.

 

       Můžeme (ač bez jakékoli záruky) slíbit, že uděláme maximum pro to, aby se tomu tak nakonec nestalo. Právě proto jsme prozatím zřídili promptně v této rubrice speciální Příspěvek, který se tohoto problému nejenom týká, ale vynasnažíme se pomoci co nejdříve, bude-li jakákoli cesta možná. Celý příspěvek je umístěn až dole v tomto fóru, neboť zachováváme sestupnou chronologii jednoduchých vzkazů a odpovědí, ale pro urychlení stačí kliknout zde:

 

"SPOLUŽÁCI.CZ"

 

Webmaster, již 15.4.2018 rozhodl, že nesmějí být zveřejněna na našem webu ani konkrétní jména korespondentů jednotlivých stran v této věci, ani kontakty naší třídy na další účastníky tohoto protestu v rámci zachování jejich vlastního soukromí, pokud nemají toto právo v rámci svých oprávnění nebo nechtějí sami na základě písemného souhlasu ve smyslu platné legislativy prezentovat informace na tomto webu svým vlastním jménem jako pověřené osoby (např. třídní administrátoři atd.) bez předem zaslaného obdobného relavantního souhlasu přímo webmasterovi nebo na adresu supervizora tohoto webu.

 

 

Krásné povelikonoční jaro. Teď jsem si tu přehrávala těch 60 hitů - super. A díky.

Alena, 3.4.2018

           

               (Však i tématické pokračování bude následovat ...)          

 

 

Teda kloubouk dolů. Seděli jsme s klukama u Bansethů kousek vedle vás a zpívali si Sokolíky s vámi do té doby, než vám ta protivná pinglová zavřela dveře. Kdo to měl pořád na hlavě ty parohy? Zkusil jsem si vás najít na internetu, páč jedna paní povídala, že jste taky z Resslovky, i když tak o 20 let starší. Kloubouk dolů ...

Ludva, 15.2.2018

              

   { No, paroháčů nás tam bylo určitě víc, ale dík. Příště se to snad, když dožijeme, bude odehrávat i s živou kapelou ... }

 

 

To myslíte vážně s tím vydáním vlastní muziky? - viz vaše rubrika SPOLEČNÉ PROJEKTY... Zatím jsem tedy na Facebooku slyšel jen ty Zimní vzpomínky, nebo jak se to jmenuje, a to je super. Každopádně držím palce a kdybyste chtěli pomoct, tak se ozvěte.

PBCH., 28.5.2013

                 { Jo, jo, už na tom děláme skoro 40 let, tak je načase. Díky za nabídku }

 

 

Je neuvěřitelné, co jste všichni dokázali. Závidím Vám jako také bývalý student této školy. U nás to takhle nefunguje. Nejsou lidi …

J.M., Stránčice, 24.11.2012

                 { Děkujeme za poctu }

 

 

Můžu požádat o doslovný překlad anglo-francozského výrazu "Sex à demi" ?

Honza, 24.listopadu 2012

                 {Samozřejmě. Jde nejenom o "polovičatý" sex ať už ve smyslu pohlaví samotného nebo i nedokončeného pohlavního aktu, ale zároveň i o výraz pro soulož "na stojáka", "s nesvlečenými kalhotami", případně o netradiční pohlavní styk partnerů stejného pohlaví apod.)

 

 

Na Vašich stránkách se ve fotoalbu objevují obrázky mého kdysi oblíbeného staršího spolužáka, na jehož jméno si dnes již nemůžu vzpomenout, ale ráda bych ho kontaktovala. Chodila jsem do prváku, když Vaše třída maturovala. Myslím, že se jmenoval Martin. Děkuji za případnou odpověď.

Lenka H. 24.11.2012
                 {Žádný Martin s námi bohužel do třídy nechodil, a i kdyby, soukromé informace o spolužácích naší třídy se prostřednictvím našich stránek nedozvíte.}

 

 

 

Tak to teda smekám, jste fakt dobrý ...

 Martin Coufal. 28.11.2012
                 {Díky, Marťas, máte s béčkem co dělat !!!}

 

 

 

Nіcе work! I just finіsһed wаtchіng one оf уοur school videоs and hаve to аdmіt Ӏ was prettу impressed.

As gооd as уοur vids arе I was а bit pеrрleхed tһat mоre people ԝеrеnʽt watching them. The videο I liked hаd only 1 view. I mean come οn people!
Іt's clear from your video that you've gоt the talеnt, Ι cаnˈt bеlieve you һаvеnʹt startеd gеttіnɡ the views yеt!

Your vidеοs arе so mucһ morе еntertainіnɡ tһаt mοst of crap уou find on some peоρlеʾs chаnnels, thanks a tοn for thаt!

Fіnаllу sοmеthing new and unique. It really blоws mе away thаt mοre pеoρlе аrеnʹt sеekіng оut videоs lіke yours, thеу are so mucһ ƅettеr than mοst of tһe garbagе on therе.

Earleneki70. 3.12.2012
                 {Thanks for your lavish praise through mail service on YouTube. The number of views is 36 for now, the 4th of December at noon}

 

 

 

Příspěvky

Web "Spolužáci.cz" bude zrušen ???

15. 4. 2018

| Rubrika: DISKUSE (FÓRUM)

ZRUŠENÍ "SPOLUŽÁCI.CZ"

 

Názory na přítomnost ducha L.H.

25. 11. 2012

| Rubrika: DISKUSE (FÓRUM)