Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kadeřnické, kosmetické a masážní STUDIO MATRIX  Vám nabízí kompletní péči o vlasy, pleť, nehty, tělo a tvarování postavy.

V našem studiu používáme profesionální produkty firem: MATRIX, GERMAINE de CAPUCCINI, DIAMOND LASHES, SALOOS.

Provozujeme DÁMSKÉ I PÁNSKÉ KADEŘNICTVÍ, ve kterém nabízíme kompletní péči o vlasy, kvalitní barvení, melíry, střih a styling dle Vašich představ. Využít můžete prodlužování, zahuštění či narovnání vlasů, keratinové kúry, svatební a společenské účesy. 

Dále nabízíme kompletní KOSMETICKÉ SLUŽBY včetně liftingových, hydratačních a revitalizačních ošetření kosmetickým přístrojem Belex 08. Váš pohled rozjasní PRODLUŽOVÁNÍ ŘAS - metoda permanentního prodlužování a zahušťování řas. Dále nabízíme MODELÁŽ NEHTŮ, MANIKÚRU, P-SHINE, PEDIKÚRU - klasickou i welness.  Krásné opálení zajistí vertikální a horizontální SOLÁRIUM.

V péči o Vaše tělo Vám nabízíme MASÁŽE sportovní - relaxační - Dornova metoda - medová - čokoládová - masáž horkými lávovými kameny - aroma masáže - detoxikace - anticelulitidní masáž - lymfodrenáž - reflexní terapie - Indická masáž hlavy.

Při tvarování postavy, odstranění celulitidy a zlepšení fyzické kondice Vám rychle a efektivně pomůže přístroj na cvičení v podtlakové kabině VACUSHAPE.  Dalším pomocníkem pro Vaší krásnou postavu je KAVITACE - BEZBOLESTNÁ NEINVAZIVNÍ LIPOSUKCE přístrojem Ultraliposystem.

                       Přijďte a nechte nás pečovat o Vás :-)