Jdi na obsah Jdi na menu
 

Masáže

1979938_354444551360806_42066856_o.jpg

Klasická masáž
 
Masáž je prostředek k odstraňení bolesti, navození dobré nálady a pohody, pro povzbuzení energie a k zotavení svalstva. Masáž nabízí uklidnění oběma stranám - při masáži jsou vyvolávány psychické i fyzické změny.
 
Regenerační masáž  
 
Regenerační masáže jsou vhodné pro dlouhodobě namáhané a opomíjené tělo. Dlouhou a důkladnou masáží se prokrví a povzbudí veškeré svalstvo vašeho těla a zregeneruje potřebná místa. V dnešní době se každý honí, nevhodně se stravuje, nemá čas na pohyb a mnohdy prosedí celé hodiny.
Regenerační masáže zharmonizují zkrácené svaly, dodá novou pozitivní energii celému tělu a dodá vám pocit znovuzrození. Atrofované či přetížené svalové partie se zregenerují a tím získáte novou životní energii.
 
Sportovní masáž
 
Sportovní masáže jsou vhodné pro jedince, kteří provozují aktivní sporty ve velkém měřítku. Zvýšená fyzická námaha může vést k bolesti svalů, kloubů a následnému špatnému stavu celého těla.
Po cvičební aktivitě se tedy doporučuje alespoň krátký strečink, který protáhne svaly a zklidní celé tělo. Pro důkladnější relaxaci svalů je vhodná masáž, která je správným doplňkem každé sportovní aktivity.
Masáží se namáhané svaly zregenerují, prokrví a odstraní případné bolestivé pocity. Sportovní masáže jsou ideální pro každého, kdo chce poskytnout svému tělu maximální péči.
 
Lymfodrenáž
 
Máte problém s celulitidou, trápí vás oteklé nohy a cítíte v nich napětí nebo únavu? Pak je pro Vás vhodná  lymfodrenáž. Pomáhá regeneraci těla a odstraňuje z něj škodlivé látky.
Vlivem lymfodrenáže se povzbudí tok lymfy a tento efekt přetrvá až osm hodin.