Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ochutnej Ústecký kraj!

9. 8. 2023

Ústecký kraj podporuje rozvoj místních řemesel a udržitelný cestovní ruch. A jak to nejlépe spojit a Ústecký kraj vyzkoušet? Prostředníkem mezi řemeslníky, výrobci, konečnými spotřebiteli a návštěvníky kraje může být i katalog řemeslné výroby.

 

 

 

Ústecký kraj nenabízí jen řadu pěších tras a výlety za památkami, ale také zážitky spojené s návštěvou lokálních výrobců a producentů. Ústecký kraj jako jediný z krajů v České republice podporuje řemeslnou výrobu různorodými aktivitami a napomáhá tak zprostředkování kontaktů mezi lidmi, mezi řemeslníky, výrobci a konečnými spotřebiteli s cílem přispět k rozvoji místní ekonomiky a udržitelného cestovního ruchu.

Se zajištěním garance původu pomáhají značky kvality. Jejich držitele najdete v katalogu řemeslné výroby, v průvodci nejen obcím, městům, firmám, podnikatelům a návštěvníkům, ale také všem občanům Ústeckého kraje po cestě k regionálním výrobcům.

 

Pokud chcete vyzkoušet a ochutnat, co Ústecký kraj s garancí původu nabízí, hledáte akce a možnost nakoupit si, nebo pokud se chcete zúčastnit workshopu, dílny -> v online prostředí hledejte produktovou mapu Ochutnejkraj.cz.

 

                                                            Katalog řemeslne výyroby-2023.pdf

katalog.jpg