Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuálně !!!

!!! ZMĚNA WEBOVÝCH STRÁNEK PŘÍPRAVKY !!!
Pro více informací sledujte prosím nové www stránky Přípravky přímo na webu mládeže v sekci Nábor - https://hcmotor.cz/zobraz.asp?t=nabor
 
 
Suché všestranné tréninky v tělocvičně ZŠ Grünwaldova >> všestranný trénink v tělocvičnách ZŠ Grünwaldova, se bude konat vždy každý čtvrtek 17.00-18.00. Vchod je z ulice Bachmačská, sraz vždy min. 10 minut před tréninkem. S sebou sportovní oblečení a vhodnou sálovou obuv do tělocvičny včetně pití, dobré nálady a chuť trénovat.
 
PONDĚLÍ 17.10.2022 - proběhne týmové focení na první ledové ploše. Děti budou mít na sobě kompletní hokejovou výstroj. Hokejky vezmeme jednu levou a jednu pravou, ať se nezdržujeme. Po týmovém focení se děti fotí individuálně, dresy zajistím. Formuláře, jaké fotky budete chtít, rozdám po focení nebo na dalším tréninku. Sraz bude v 17.00 v šatně (vylepím ji na dveře druhé plochy). Před focením si pro Vás dojdu do šatny. Trénink tímto odpadá.

 

 

Hokejový klub HC Motor pořádá pro sezonu 2022/2023 celoroční nábor chlapců ročníku 2016 a 2017.

Začínáme v pondělí 5.září 2022 od 16.15 na druhé ledové ploše (led 17.00-18.00). Přípravka je určena pro začínající děti nebo děti, které již mají s bruslením zkušenosti. Na ledě začínáme bez hokejky s úplnými základy bruslení tak, aby si děti vytvvořily k ledu pozitivní vztah a pohyb na bruslích byl pro ně zábavou.

Kluci musejí mít s sebou na led : nepromokavé oblečení, rukavice, hokejovou nebo lyžařskou helmu, brusle a pití. 

PS - brusle, pokud budete teprve kupovat.. tak rozhodně NE ty přezkové s posuvnými noži. Zakupte již hokejové /např. v prodejně Bauer u zimního stadionu/.

 

Tréninky probíhají na ledě dvakrát v týdnu a to převážně v pondělí v podvečer a v sobotu dopoledne. Součástí týdenního programu je i všestranný trénink v tělocvičně, který probíhá ve čtvrtek odpoledne. Během sezony děti na ledě navštíví Mikuláš a čert nebo proběhne hokejový karneval v maskách, atd.  ..

Členské příspěvky v Přípravce činí na sezonu 4000 Kč. Při zaplacení příspěvku od nás dostanete : hokejový set v celkové hodnotě 3000 Kč. Hokejový set zahrnuje holenní chrániče, kalhoty, vestu, chrániče loktů a rukavice. Pokud nedisponujete hokejovou helmou, můžeme Vám ji na sezonu zapůjčit. Tkaničkové brusle máme k zapůjčení v omezených velikostech.

Kontakt
Mgr Jakub Čelikovský
Tel. 776 631 602
Mail: celikovsky@mladezcb.cz
 
 
Dobrý den, posílám info ze včerejší schůzky s rodiči a měsíční plán na duben (může se změnit).
 
1) Nastala menší změna v obsazení trenérů jednotlivých kategorií. Od května 2022 bude kluky nově trénovat kolega Mgr. Filip Čížek, který se Vám během dubna ozve ohledně tréninků na letní přípravu (předběžně pondělí, úterý a čtvrtek).
 
2) Trénovat se v dubnu bude ještě do pátku 24.4. a začátek letní přípravy je naplánován na pondělí 9.5. Bude tedy 14 dní volno. Pokud děti dělají ještě nějaký sport a tréninky se jim budou během letní přípravy překrývat, vůbec to nevadí, jsme rádi, že se děti všestranně pohybují. Bude jim to do budoucna jenom ku prospěchu.
 
3) Vzhledem k tomu, že je od dubna v provozu pouze jedna plocha. Víkendy budou mládežnické turnaje, v týdnu zápasy áčka a tréninky mají všechny kategorie. Počítejte s tím, že bude více suchých tréninků na venkovním hřišti a tělocvičně ZŠ Grünwaldova dle plánu. Jsou možné ještě změny k vývoji play off A týmu. Veškeré změny Vám pošlu do mailu a budou na stránkách Přípravky.
....................................................................................................................
 
Dobrý den, v pondělí 28.3.2022 proběhne během tréninku informační schůzka rodičů. V 17.40 si Vás vyzvednu v prostorách střídačky. Prosím, aby se dostavili všichni rodiče!
 
PS: Berte v potaz, že bude opět uzavřené parkoviště (utkání A týmu v play off).
 
 
Dobrý den, v neděli 20.3.2022 proběhne pro ročník 2016 sportovní odpoledne na venkovním hřišti ZŠ Grünwaldova v čase 12.30-14.30 (sraz 12.25). Venkovní hřiště je hned vedle tělocvičny u družiny. Ať mají na sobě děti sportovní oblečení (využijte cibulového efektu oblékání), sportovní obuv na ven (NE kotníkové boty), s sebou hokejovou helmu, rukavice, hokejku a pití. Malou svačinu zajistím. Pokud by počasí nebylo k tomu, zkusil bych zajistit tělocvičnu, ozval bych se dopoledne (sledujte prosím E-mail). Akce slouží především k tomu, abychom dětem vytvořili tzv. ulici, kde si dříve vyhrály nejvíc.
 
 
06.03.2022__Dobrý den, došlo k doplnění měsíčního rozpisu Přípravky. V pondělí 14.3. bude trénink na první ploše v čase 17.15-18.15. Ohledně teambuildingové akce počítejte v neděli 20.3. předběžně s odpoledním časem na max. tři hodiny. Vytvoříme pro děti sportovní odpoledne plné her na venkovním hřišti ZŠ Grünwaldova. Čekám ještě na potvrzení od pana ředitele.
 
Ročník 2016 dostal pozvánku na přátelský zápas do Třeboně v sobotu 12.2.2022 od 17.15-18.30.
Nominaci vytvořím podle toho, jak děti zvládly základy bruslení a práci s hokejkou, aby jim zápas něco dal a nevytvořily si negativní vztah. Následující tréninky oslovím vybrané děti (rodiče).
Informační schůzka v pondělí 14.2.2022 proběhne na začátku tréninku, kdy půjdou děti na led. Přijdu si pro Vás mezi střídačky.
V pondělí 21.2.2022 proběhne pro děti Karneval na ledě. Každé dítě bude mít svojí masku včetně hokejové výstroje. Trénink se ponese v herním duchu.
 
Dobrý den, tento čtvrtek 16.12.2021 proběhne vánoční suchý trénink v Hopsáriu od 17.00 do 18.30 společně s mladší kategorií ročníku 2016. 
Vstup zdarma je pro dítě+jednoho sourozence a jednoho rodiče s očkováním nebo proděláním covidu. Případně můžete po domluvě se mnou nechat dítě v Hopsáriu samotné s trenéry (dohled) a přijít až v 18.30. Trénink bude samovolný, kde si děti mohou v Hopsáriu vyzkoušet veškeré atrakce.
U vstupu nahlásíte, že jste z Motoru, budou o Vás vědět (budu přítomen). Ať si děti na sebe prosím vezmou motorácké věci.
 
Pro jistotu ještě doplňuji, že Hopsárium najdete na adrese Vrbenská 2290, 370 01 České Budějovice (https://budejovice.hopsarium.cz/)

 

Hokejový klub HC Motor pořádá pro sezonu 2021/2022 celoroční nábor chlapců ročníku 2016.

Začínáme v pondělí 6.září 2021 od 16.15 na druhé ledové ploše. Přípravka je určena pro začínající děti nebo děti, které již mají s bruslením zkušenosti. Na ledě začínáme bez hokejky s úplnými základy bruslení tak, aby si děti vytvořily k ledu pozitivní vztah a pohyb na bruslích byl pro ně zábavou.

Kluci musejí mít s sebou na led : nepromokavé oblečení, rukavice, hokejovou nebo lyžařskou helmu, brusle a pití. 

PS - brusle, pokud budete teprve kupovat.. tak rozhodně NE ty přezkové s posuvnými noži. Zakupte již hokejové /např. v prodejně Bauer u zimního stadionu/.

 

Tréninky probíhají na ledě dvakrát v týdnu a to převážně v pondělí v podvečer a v sobotu dopoledne. Součástí týdenního programu je i všestranný trénink v tělocvičně, který probíhá ve čtvrtek odpoledne. Během sezony děti na ledě navštíví Mikuláš a čert nebo proběhne hokejový karneval v maskách, atd.  ..

Členské příspěvky v Přípravce činí na sezonu 4000 Kč. Při zaplacení příspěvku od nás dostanete : hokejový set a hokejku v celkové hodnotě 4000 Kč. Hokejový set zahrnuje holenní chrániče, kalhoty, vestu, chrániče loktů a rukavice. Pokud nedisponujete hokejovou helmou, můžeme Vám ji na sezonu zapůjčit. Tkaničkové brusle máme k zapůjčení v omezených velikostech. 

 

 

 

 

...