Jdi na obsah Jdi na menu
 


O budově

Moderní administrativní budova s bezbariérovým přístupem a s nabízenými kancelářskými prostorami se nachází na Havlíčkově náměstí v centru Žďáru nad Sázavou, které navazuje na nám.Republiky. Nemovitost leží přímo u rušné křižovatky, kde se sbíhají hlavní ulice ve městě. Toto dopravní napojení zajišťuje lokalitě výbornou dostupnost i parkování. V bezprostředním okolí se nachází kompletní občanská vybavenost: nemocnice, gymnázium, knihovna, radnice, muzeum a další....

Dům byl postaven v roce 1978 a rekonstruován v roce 2000, má 3 nadzemní a 1 podzemní podlaží, celková hrubá pdlažní plocha je 4850 m2. Z větší části je komerčně využíván, ale je zde i privátní část s několika byty.

Do budovy se vstupuje přes automaticky otvírané prosklené dveře. V přízemí budovy nalevo od hlavního vchodu se nacházejí prostory pobočky Komerční banky a její bankomat. Napravo od hlavního vchodu je v provozu několik kanceláří a obchodní prostory.

Budova je ve svém středu vybavena atriem, které prochází  1.a 2. patrem, kde se také nachází většina kancelářských prostor. Objekt je vybaven centrální vzduchotechnikou, která obsluhuje halu a část kanceláří. Vytápění je centrální, plynové kotle jsou umístěny v suterénu.

Pro aktuální nabídku volných kanceláří k pronájmu přejděte na odkaz volné kanceláře, nebo obchodní prostory.