Jdi na obsah Jdi na menu

Salmonela a prozření

27. 4. 2013

Je to pár dní, co mám z krku salmonelu. Uprostřed detoxikační kůry, někde u bobkového listu mě chytla salmonela - nedalo se tomu zabránit - měli jsme doma neskutečně nakažlivou formu. Naštěstí u mne ten průběh byl 100x lepší než u ostatních členů rodiny, což přičítám tomu, že jsem už v pokročilé fázi detoxikace a v poslední době jím jen vitariánskou stravu.

Ale k věci. Co jsem zjistila. Při salmonele jsem pouze zvracela, průjem nebyl, ale můj ekzém se zlepšil tak, že jsem to za poslední roky neviděla, vůbec nesvědil. I akné se podstatně zlepšilo a to po nedávné jaterní očistě vyskočilo způsobem, že jsem nemohla mezi lidi. Takže mne napadla myšlenka, že můj problém není ve střevech, ale v žaludku! Měla jsem spoustu jídla ve střevech z předchozích dnů, ale žaludek vyprázdněný a ekzém zmizel. Jakmile jsem začla první dietní jídlo rýži - začal se zase ozývat, ale opravdu zvolna.

Když o tom tak přemýšlím, tak po Sankhapraksalane dochází taky k úlevě od ekzému, ale jakmile začnu jíst - opět zvolna přichází, i když dělám klystýry. Ostatně klystýry praktikuji celkem často už půl roku a ekzém přetrvává. Až teď jsem zjistila, že jsem v celkové detoxikaci organismu opomenula důležitou část - očistu žaludku, proto se na ní hnedka vrhám.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář