Jdi na obsah Jdi na menu

Čaj Vilcacora

27. 4. 2013

Koupila jsem si ve zdravé výživě tento čaj a piju ho zhruba jednou týdně už asi 4 měsíce.

Je to kůra ze stromu z jižní ameriky. Čaj z ní pomáhá působit proti rakovině, proti zánětům, proti různým virům, posiluje imunitu, detoxikuje organismus a spoustu dalšího.

Měla by léčit spoustu nemocí: Vilcacora pomáhá při léčení onemocnění jako je artritida, astma, diabetes, nejrůznější nádory, leukémie, rakovinná onemocnění ženských pohlavních orgánů, AIDS, revma, záněty, infekce, cysty, gastritida, hemeroidy, kapavka, oslabení imunitního systému, onemocnění močových cest, žaludeční vředy, zamezení početí, menstruační potíže, léčení ran, deprese, anémie, kandidoza, kožní problémy, poruchy spánku, poruchy trávení, žaludeční vředy, trvalá únava, vysoký krevní tlak, k prevenci proti volným radikálům atd.

Příprava čaje je však trochu náročnější, jedna polévková lžíce se vaří v jednom litru vody 25 minut a pak je čaj hotový.

Tento čaj by měl mít velice silný účinek, a proto by se měl pít pomalu a v menších dávkách. Četla jsem na různých fórech, že lidé měli po vypití tohoto čaje velmi silné reakce. Já jsem však pila klidně i dvě lžíce na litr a vypila jsem to celé na lačno a nic se mi nestalo, ani žádná malinkatá reakce. Okamžitý účinek jsem sice nezaznamenala žádný, ale věřím, že tento čaj má určitě silný účinek. Co se týká chuti, tak je docela dobrá, čaj má po uvaření načervenalou barvu.

 

Informace o čaji Vilcacora: http://www.dtest.cz/clanek-1328/vilcacora-mocny-kocici-drap

Zkušenosti na fóru s Vilcacorou: http://forum.vitarian.cz/viewtopic.php?f=10&t=1781

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kamil - Vilcacora

3. 5. 2019 11:59

Tady píšou https://exoticherbs.cz/s/herbar/vilkakora že vilcacora zvládla vyléčit i rakovinu plic. Zajímalo by mě, co na tuto bylinu říká moderní medicína.

woodiskingser - mit webseite grr

22. 4. 2019 14:51

ich habe ein Problem mit diese

ltonthacy - Hi everyone. I need to help

25. 12. 2018 9:21

I am ltonser. I need help. What can i do it?

Haluz - Je to vskutku zázračná bylina

24. 2. 2016 1:11

Tak k této bylině mám úctu a respekt, je to nejůčinější na co jsem za posledních deset let intenzivního hledání narazil. Před tím bylo na prvním místě MMS a MMS2 CDS a všechn na tento způsob ovšem to je trochu driak... nikdy bych nevěřil že se bylina může této chemii rovnat, ale vilcacora ta chemii trumfla ... Vilcacora je účinkem na úrovni MMS neli ještě výše, až nato že narozdíl od MMS je to šetrné a je to příroda... Ale málo kdo uvádí její chuť d-test o ní píše jako o lahodném nápoji... HAHAHA nevím jestli mohu, jestli Vilcacoru neurazí, ale potichu teda. ... nic odpornějšího jsem nepil, hořká no hnus, zápasím s každým hrnkem, a zpočátku jsem to vůbec nemohl pít bez zapití.. prostě to je tak hořké !! Ale všiml jsem si něčeho dost divného... já to do sebe leju skoro trychtýřem a matce to CHUTNÁ !!! Tohle asi nikdy nepochopím.. dobře každý má jinou chuť ale do určitých mezí, mě tak jako určitě i vám nechutná psí lejno... jak vám tedy může chutnat Vilcacora... snesu hodně, MMS bezproblému... ale tohle to je jak bych pil tu bílou šťávu z pampelišky... :D nebo z fíkusu... ( pozor jedovaté ! ) Každopádně je Vilcacora spolu s dalšími prostředky a postupy rozhodně schopná vyléčit i rakovinu, ale víte jak to je když to má někdo psáno, tak ani svěcená nepomůže... zkrátka každý máme svůj čas...

IDA - Re: Je to vskutku zázračná bylina

25. 2. 2016 11:32

Mně osobně čaj z Vilcacory také chutná, i voní. Nepijete náhodou něco jiného? :-)

Lenka - Čaj Vilcacora je super

3. 2. 2015 8:57

Já ho zkusila asi před pěti lety a od té doby na něj nedám dopustit. Mám ho stále doma. Pomáhá mi při vaginální mykóze - doba užívání 3 týdny a pak týden pauza; znova 3 týdny. Během užívání jsem pociťovala jak příznaky nemoci ustupují (štípání a svědění). Dále mi pomohl při léčbě tzv. tenisového lokte, kde nezabraly ani velmi bolestivé injekce do lokte. Doba užívání byla stejná jako u mykózy. Od té doby mám pokoj. Doporučuji všem