Jdi na obsah Jdi na menu

Moje první hladovka

Moje první hladovka trvala dva dny. Začala jsem ji držet, jelikož jsem měla dlouhodobé problémy s akné, především na spáncích a kolem pusy. Také jsem mělat trochu problémy s ekzémem, který se mi však podařilo téměř vymýtit tím, že už dva měsíce nejím sladké.

Při hladovce jsem pila pouze přefiltrovanou vodu z Brity. Nesmí se pít ani čaj, aby se neaktivoval žaludek. Nepociťovala jsem žádný extra hlad, základem je hodně pít. Hodně mi vadit zápach z úst, takže jsem si musela několikrát denně čistit zuby.

Po těchto dvou dnech hladovění jsem se ráno probudila s obrovským hladem, takže jsem ten půst ukončila. Čekala jsem spíš, že se hlad bude snižovat.

Po ukončení hladovky je třeba organismus stabilizovat, takže první den po hladovce jsem jen pila mrkvový džus a jedla rýži. Druhý den jsem jedla čočku.

Účinky této dvoudenní hladovky:

- zlepšení akné na čele, na spáncích i na bradě

- obrovské zhoršení ekzému na ruce a na krku

- zlepšení suché kůže na nohách

- zlepšení nehtů

- nevím, jestli to tomu můžu přičítat, ale po ukončení hladovky jsem zaznamenala silnější orgasmus

 

Při hladovce jsem také aplikovala urinoterapii, takže účinky hladovky byly tímto posíleny. Aplikovala jsem urinoterapii do uší, do nosu, potírání těla a pití ranní moči. Bohužel moč se od druhého dne hladovky už nedala pít, jelikož byla nechutně kyselá...

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

karla - po hladovce

18. 2. 2013 16:50

Dobrý den, v čem je lepsi urinoterapie při hladovce?

IDA - Re: po hladovce

20. 2. 2013 15:37

Milá Karlo, pokud při hladovce budete aplikovat urinoterapii, účinky hladovky se zrychlí a také se rychleji odbourávají škodlivé látky z těla.