Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co ženy dělají a muži to nesnášejí

28. 10. 2018

Každá žena chce být krásná a žádoucí. Když se snažíte někoho najít, tím spíše dbáte na svůj vzhled. Na přípravu na rande padne klidně i celý den. I přesto, že se snažíte, stejně vám chlap vždycky uteče, nebo se vám dokonce vyhýbá? Přečtěte si, co muži na ženách nesnášejí a ony si přitom myslí, že to tak má být!

Přehnané množství líčení

Perfektní tvářička opravdu není to, co všichni muži hledají. Respektive nehledají perfektní tvář, která je na té vaší doslova a do písmene namalovaná. Nepoužívejte všechny produkty, co kosmetický trh nabízí, opravdu to nepotřebujete. Pánové se chtějí ráno budit vedle ženy, která s nimi byla přes den, ne že vás poznají až ve chvíli, kdy strávíte hodinu u toaletního stolku.

Tanga

Nejspíš vás to překvapí, ale tanga nejsou mezi muži příliš oblíbená. Aby vám opravdu slušely, musíte mít perfektně kulatý a hladký zadeček, kyčle bez gramu tuku a navíc to něco, díky čemu se vám tanga ani příliš nezařezávají, ani neplandají. Hlavní problém je ale v tom, že jsou tanga příliš odhalující. Ano, čtete správně. Tanga v mužích okamžitě vyvolají představu ženy dostupné za peníze. A takový dojem určitě nechcete vyvolat.

Příliš výrazný parfém

Jednou z výlučně ženských nočních můr je to, že bude lidově řečeno smrdět. Proto některé dámy používají voňavku… a používají jí hodně. Je zajisté příjemné, když krásně voníte. Nic se ale nemá přehánět. Šetřete s výraznými i jemnými vůněmi. Rozhodně se nesnažte o to, aby se kolem vás neustále vznášel odér vaší voňavky. Občasný závan když otočíte hlavou nebo se určitým způsobem pohnete, je mnohem zajímavější. A hlavně, nenutí vašeho muže kýchat a otírat si slzící oči.

Kalhoty s rozkrokem u kolen

Také se jistě neotočíte za chlapem, kterému vidíte skoro celé trenýrky a přes ně kalhoty, u kterých se divíte, jak mu vůbec drží. Pánové jsou na tom podobně s tzv. harémovými kalhotami. To jsou ty, co vypadají trochu jako pytel s dvěma nohavičkami. I když se v nich můžete cítit pohodlně, nedoporučujeme je nosit jinde než doma a sama. Pokud chcete zakrýt nohy, vezměte si dlouhou sukni, Ta vypadá alespoň žensky na rozdíl od oněch „kalhot“, jejichž rozkrok vám plandá kdesi u kotníků.

Minisukně spolu s výrazným výstřihem

Naštěstí začíná zima, takže už jste podobné kousky určitě odložila. Pokud je tedy nosíte. Znáte poučku „Pokud nalíčíte výrazně oči, rtěnku zvolte velmi jemnou a přirozené barvy“? To samé platí i pro oblečení. Neukazujte všechno hned, pokud chcete muže zaujmout. Buďte rafinovaná. K minisukni vezměte tričko s dlouhým rukávem a výstřihem sotva ke klíční kosti, nebo naopak velmi sexy tričko ke klasickým džínům. Nechte muže, ať pracuje jeho fantazie.