Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak přežít krušné dny s partnerkou, která „má své dny“?

30. 1. 2017

Pokud mají ženy „své dny“, není to pro ně nic příjemného. Zblázní se jim hormony a mají bolesti. Pro partnery to také není žádný med. Náladovost partnerek téměř každého muže vyvádí z míry. Poradíme vám, jak to s přítelkyní v tomto období přežít.

Neřešte s ní důležité věci
Pokud máte na srdci něco důležitého, o čem si chcete se svojí partnerkou pohovořit, nechte to raději na později. Když má vaše přítelkyně své dny, určitě by vaše konverzace nedopadla dobře. Nepochybně byste se akorát pohádali a vůbec nic nevyřešili.

Nastavte jí rameno, když chce plakat
Ženy jsou při menstruaci často náladové. Někdy se jim chce plakat a ani ony samy vlastně neví z jakého důvodu. Každopádně jim pomůžete tím, že je vyslechnete a obejmete. Pokud to tak učiníte, budete mít jistotu, že za nic od své partnerky nedostanete vyhubováno. Ba naopak. Bude se snažit být k vám milá.

Pokud od vás nechce žádné doteky, respektujte ji
Někdy se stává, že naopak ženy nechtějí žádné objímání ani doteky. Připadají si citlivé a zranitelné. Nejraději by zalezly do kouta a stáhly se samy do sebe. V takových chvílích je raději nechte být a dělejte si své potřebné věci. Vše záleží na tom, co od vás budou vaše partnerky vyžadovat.

Snažte se jí pomoci
Ženy při menstruaci mají bolesti. Uvítaly by od mužů malou pomoc. Nechte svoji polovičku ležet v posteli a úklid v tento den převezměte raději vy. Dojděte nakoupit nějaké jídlo. Postarejte se o potřebné věci. Možná to nebude na první pohled úplně poznat, ale bude vám opravdu vděčná.

Nedělejte si z ní legraci
Pokud chcete špatné dny vaší partnerky přežít ve zdraví, raději si z ní neutahujte. V tuto chvíli na to jistě nebude mít náladu. Navíc by se na vás naštvala a divoká hádka by byla na světě.

Na všechno kývněte
Když má žena své dny, raději ji v ničem neodporujte. Vyslechněte si její názory a jen na ně pokyvujte. A to i tehdy, pokud si myslíte něco jiného. Uvědomte si, že to děláte vše jen ve vašem zájmu. Nechcete mít doma přece peklo. Raději to těch pár dní vydržte, ať máte klid!