Jdi na obsah Jdi na menu
 


Byt u moře pod Olympem

 

Dovolená u moře

 

Pokud byste chtěli poznat další krásné místo, ale jižněji od přehrady Lipno, tak tady je.

 

 

Městečko Platamonas se nachází v samém centru tzv.Olympské riviery 25 km jižně od města Katerini.

p7051031.jpg

 

Pohled na městečko z hor

 

 

 

 

 

 

p3116034.jpg

 

Přístav v Platamonu a pohled na zasněžené pohoří Olymp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Byt, který Vám nabízíme se nachází v ulici  25. března č.10 ve druhém (a posledním) patře novostavby, která stojí v původní zástavbě půvabného městečka. Je na klidném místě a  pokud  budete chtít veplout do víru zábavy a ruchu, stačí Vám tři minuty a budete se nacházet na hlavní třídě. Zde potkáte spousty obchodů , restaurací, kaváren a barů. Když přejdete hlavní třídu, objevíte krásný přístav. Tady jsou vyhlášené rybárny, ve kterých ochutnáte ty nejlepší lahůdky, které nabízí řecká kuchyně.

p9125530.jpg

 

Jedna z mnoha vyhlášených rybářských restaurací v přístavu.

 

 

 

 

 

Jedná se o krásný byt  3+1 s velikou terasou, ze které vidíte vrcholky Olympu. Jsou zde dvě ložnice s manželským lůžkem a velkými vestavěnými skříněmi, obývací pokoj s krbem, rozkládací pohovkou, televizí a jídelním stolem. Další místností je kuchyň, vybavená velkou lednicí s mrazákem, elektrickým sporákem, digestoří, rychlovarnou konvicí. V příslušenství najdete veškeré kuchyňské vybavení  . Byt je vybaven klimatizací a na terase najdete zahradní stolek a židle. Nechybí skládací věšák na prádlo. Je zde k dispozici jedno parkovací stání přímo u vchodu do domu. 

fotografie1044.jpg

fotografie1042.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          

Vstup do domu a pohled z ulice při příchodu

 

                                                   

  fotografie1371.jpg Pohled na balkon v zadním traktu objektu. Je to ten vlevo pod  střechou.

 

 

K městu samozřejmě patří pláž, která vlastně navazuje na přístav z obou jeho stran a pro Vás to znamená jen pár kroků od domu. Pokud budete chtít navštívit nejkrásnější a opravdu nejrozlehlejší pláž na Olympské rivieře, tak stačí popojet cca 3km. Je v Nei Pori, které vlastně hned navazuje na Platamonas.

 

p8226502.jpgfotografie2428.jpg

 

                         Pláž v Nei Pori

 

 

 

 

 

 

V Platamonu Vás přivítá paní Mirka. Odpoví na dotazy, poradí kam se určitě podívat a  které lokality navštívit. Pokud budete mít zájem o kolektivní zájezdy, vybere pro Vás ten pravý.

 

 

 

 

 

 

Cesta autem je pohodlná, z 90% je po dálnici. Pokud pojedete navrženou trasou, budete potřebovat dálniční známku na Slovensko, v Maďarsku . V Srbsku si můžete hned za hranicemi vyměnit eura a  platí se jednotlivé poplatky na mýtných stanicích . Dá se ale platit i samotnými eury někde i kartou .V Makedonii platíte drobnými v eurech také na mýtech  ( nejlépe v hodnotě 5 euro)  . V Řecku pak potřebujete  eura.

 

 

 

 

 

Pokud se rozhodnete pro dovolenou u nás u moře, veškeré dotazy vyřídíme už v Čechách.