Jdi na obsah Jdi na menu
 

Otevři svůj trezor přání 
a dovol sám sobě přání naplnit a prožít.
Změní se toho kolem nás více než bychom 
očekávali.

Možná to znáte, od dětství ukládáme některá naše přání do pomyslné krabičky a tu pak hlídáme jako poklad. Nikomu o nich neřekneme, protože by se nás pak ptali, kdy že ta svá přání naplníme. Taháme celý život  krabičku s sebou a z malé pokladničky se na naší cestě stává někdy pořádný balík, který už nemůžeme unést. Někoho tíha krabice zastaví v jeho další cestě, jiného ale pěkně naštve a tak začne jedno přání po druhém naplňovat. Z jeho pomalé chůze se stává let, začne pociťovat svobodu a chápat, že si může splnit jakékoliv přání, které se mu objeví v jeho mysli. 

Zpočátku není jednoduché svá přání realizovat, protože většinou jsou pro nás výzvou zvládnout něco nového, překonat obavy, někdy i starchy, znamenají často být otevřený v komunikaci a naučit se na naší cestě životem přijímat vše co máme poznat. Naučit se něco nového vyžaduje opustit svou stávající zónu pohodlí. Kdo ale jednou překročí tu hranici a vyzkouší a pozná ten pocit uvolnění a radosti, že není až tak těžké  jít za svým snem, pochopí principy jejich naplnění a jednoduchost. 

Realizace čehokoliv se pro něj stane hrou, 
kterou potřebuje hrát každý den.
A tak začne každý den přímo hledat další výzvy, 
které nám umožňují lépe poznávat sebe sama.
Umožňují nám vážit si sebe sama.

Umožňují nám mít se rádi. 

Dostali jsme život, tak jej žijme.

rys.jpg


Čáry máry v obchodě

Vzhledem k tomu, že momentálně nemáme prostory k vaření, pozastavujeme do konce letošního školního roku vaření s tím, že věříme v jeho obnovení opět v září 2015. Dáme vám včas vědět.


Tanec je život – 5.6.2015

Orientální tanec Dambra opět potěší příjemným tanečním večerním show všechny milovníky hudby, tance, umění, krásy, ale i sladkých mufin, či obdivovatelů zbraní šermířů. 
Pořadem bude provázet bavič Michal Starý. 
Vstupenky, které jsou slosovatelné,  je možné rezervovat v Městkém divadle nebo v Městkém informačním centru. 
Všichni jsou zváni ve stylovém kostýmu.
Více info najdete v příloze



Dovolujeme si vás pozvat na 

Den otevřených sudů 23. června od 10.00 do 18.00 

do provozovny "Kitlovna" v Jablonci n.N., Pasířská 60.

V každou celou hodinu budou probíhat  Komentované prohlídky. Kromě výroby můžete shlédnout i muzejní expozici Historie pijáctví. Po celý den budou probíhat ochutnávky i prodej výrobků Kitl za akční ceny.

Můžete i soutěžit

Pokud přinesete vlastní domácí bezový sirup, můžete se zúčastnit soutěže a vyhrát zajímavé ceny. Děti se budou moci zapojit do Mistrovství světa v pití domácích limonád metrovými brčky. Připraveno bude maso na grilu, točené pivo, degustace lednických vín. K tanci a poslechu zahraje Honza Vopařil a Hudba u města Vídně se Spolkem jabloneckých dam a pánů.
__________________________________________________________

Příjměte pozvání na "letní scénu" Bruntálského Open micu.

PIÁNO NA ULICI ANEB ROZEZNÍME BRUNTÁL?

kal.jpg

Piáno bude umístěno na náměstí Míru v Bruntále po dobu letních měsíců.
Zahájení akce proběhne na náměstí Míru v Bruntále dne 22.5. od 15 hodin.