Jdi na obsah Jdi na menu
 

  Acai mražené

Açai (čti: asají) je lahodné brazilské bobulovité ovoce temně fialové barvy. Chutí a vůní připomíná čokoládu a lesní plody - je to opravdový dar matky přírody. Ro  mrste v amazonských deštných pralesích. Má bohatou specifickou chuť a vysoké nutriční hodnoty. Açai oslovuje sportovce a další bytosti, podporující zdravý životní styl. 

Obsahuje nejvíce antioxidantů ze všech známých druhů ovoce, množství glykoproteinů, bílkovin, vlákniny a esenciálních omega 3, 6 a omega-9 mastných kyselin. Ovoce Açai je považováno za jednu z nejzdravějších potravin na naší planetě.frozen-kyblik-1000ml.jpg

Domorodé kmeny amazonské džungle používali Açai jako energetickou podporu (povzbuzení) při lovu a podpůrný zdroj sexuální energie. Toto ovoce s vysokou energetickou hodnotou navíc posiluje imunitní systém, pomáhá bojovat s infekcemi, je podpůrným prostředkem v boji s rakovinou, ochraňuje srdce, udržuje dobrou náladu a díky tomu, jsme schopni si lépe užívat života.

Prvotřídní 100% organické plody Açai prodávané v celé Evropě mají původ Fair Trade a dovážejí se přímo z amazonského deštného pralesa. Sto gramů čistého extraktu má hodnotu až 70 000 ORAC, což je zatím nejvíce ze všech zkoumaných plodin. Na základě uvedeného, se považuje ovoce açai za nejsilnější přírodní antioxidant na světě.