Jdi na obsah Jdi na menu
 

Základem našeho spokojeného života je být sám sebou

Možná se vám už stalo, že vaše díte čas od času s vámi nesouhlasí, prosazuje svou, vzdoruje. Zpočátku možná máme snahu jej “uzemnit”, ale po čase to dítě nebo my sami vzdáme. Pokud to vzdáme my, je to pro vývoj dítěte velmi prospěšné, protože si může věci i situace v životě samo osahat a pokud se mu občas něco podaří či nepodaří, uvědomuje si, že je samo zodpovědné za důsledky svého jednání. Jinými slovy, každá naše myšlenka nebo jednání nemají pouze krátkodobé trvání, ale pokračují. Nesou v sobě nejen to příjemné, ale i určitou zodpovědnost za naše jednání. Koupím si mobil, mohu kdykoliv zavolat někomu kdo má mobil, ale na druhé straně …..platím účty ,-))). 
Naše dětství je začátkem naší cesty. Pokud takto dítě není ze stran okolí omezováno, může si již samo tvořit svůj život. Může lépe poznávat samo sebe. A pokud ví, co dělá rádo, může tak lépe naplňovat své vlastní štěstí. Nebojí se o čemkoliv komunikovat, protože jeho názor není znehodnocen. Tím si nevytváří žádné bloky v komunikaci. 

Být šťastným je jediný náš úkol v našem životě.
Samozřejmě ne na úkor toho, že druhého člověka učiním nešťastným. A pokud známe sami sebe, můžeme tak lépe naplňovat své potřeby, poslání a být inspirací pro své okolí. Můžeme tak v životě lépe vyjádřit to, kdo jsme – psaním, kreslením, pohybem, hudbou, zpěvem, úsměvem, láskou, způsobem oblékání nebo vedením firmy, která umožňuje druhým naplnit svůj jediný úkol v životě, být šťastným.


Ochutnávka 9.4.2015

ghi.jpg

vyzkoušejte přepuštěné máslo Ghí

Charakteristika: vynikající chuť, máslo zbavené mléčné bílkoviny a vody, jen čistý tuk

Použití: v jakékoliv studené i teplé kuchyni, do pomazánek, pro pečení i restování zeleniny



Nové blond odstíny přírodní kosmetiky Khádí

kha.jpg
Khadi blond odstíny  dávají vlasům přirozeně působící, jemnou třpytivou barvu. Zároveň o vlasy intenzivně pečují a dávají jim objem. Obarvení se postupem času téměř úplně vymývá. Barvy jsou vhodné pro všechny, kteří chtějí dodat svým vlasům vitalitu a lesk bez toho, že by docházelo k trvalé změně barvy. Vzhledem k tomu, že barva neobsahuje chemické zesvětlující látky, tak nezesvětluje vlasy! Složení barvy je 100% rostlinné. Neobsahují žádné chemické látky, konzervační látky ani umělá barviva. Tento výrobek je certifikován BDIH - Kontrolovaná přírodní kosmetika
________________________________________________________

Využijte v dubnu výhodných nákupů Energy 

zel.jpg

Zelené potraviny - pomohou s přirozenou očistou, dodají životní silu i dobrou náladu. Nejsilnější očistu a zároveň životabuzení nám připravila kombinace kopřivy a červené řepy Betafit. Pokud vás čeká opravdu náročný výdej energie, vaším pomocníkem se může stát mladý ječmen Barley.  
Juice.Spirulina Barley nepůsobí ve svých účincích tak razantně jako Barley, výborně ji proto zvládají i lidé nadprůměrně energičtí, pro které může být Barley moc dynamický. Chlorellu, poslední produkt z řady zelených potravin Energy, často nacházíme celoročně na stolech našich domácností jako stále přítomné „bonbonky“, ideální mlsky pro zdraví.

________________________________________________________________

Příští víkend se v Praze koná již 10. ročník Biostylu –bio.jpg

festival zdraví a zdravého životního stylu. Můžete zde najít spoustu novinek, ale i inspiraci pro změnu ve svém životě, potkat známé osobnosti, využít možnosti  ochutnávek a přednášek. 
 ________________________________________________________________

15.4.2015 v 18 hodin se bude v bruntálském kině  Centrum konat 
přednáška Kateřiny a  Miloše MOTANI,
 tentokrát na téma 

ken.jpg

Jejich povídání je dynamické, plné místní hudby, skutečných zážitků, krátkých filmů  a samozřejmě spousty fotografií. 


Je zde již 
dubnové číslo Pravého domácího časopisu 

vystrizek-pra.jpg

s titulní fotem Margit Slimákové
       časopis o ekologii, bydlení, soběstačnosti, přírodě, 
              zahradě, zdraví a dalších zajímavostech.