Jdi na obsah Jdi na menu
 


KURZ REIKI 1. STUPEŇ

 REIKI 1.

Na kurzu reiki 1. se Vám pomocí iniciace otevře a pročistí kanál, přes který Vám na zavolání začne proudit vesmírná energie reiki. Tuto vesmírnou reiki energii můžete od okamžiku zasvěcení používat kdekoli a kdykoli. Pomocí přikládání rukou můžete dávat reiki sobě či druhým.                                      

a-110.jpg

Zasvěcením do Reiki 1. automaticky získáte ochranu. Ochrana zabrání přenosu disharmonických energií oběma směry. Přijímající je chráněn před negativními energiemi od Vás a zároveň Vy jste chráněni před přenosem jakýchkoli negativních energií od přijímacího.

První 4. týdny po reiki zasvěcení citliví jedinci můžou zaznamenat změnu. Je to dáno tím, že se tělo začne se detoxikovat a léčit na rovině fyzické, mentální, emocionální i duchovní. Pocitově i prožitkově jsou změny u každého jedince vnímány jinak, protože každý jsme unikátní.

Energie reiki na Vás bude působit blahodárně při každém setkání s ní, a to i v případě léčení druhých lidí, zvířat, rostlin atd.

Energie reiki v sobě obsahuje vesmírnou moudrost. Ta velice dobře ví jak se nadávkovat a kam směřovat. To znamená, že při reiki terapii nemůžete sebe ani nikoho jiného energií předávkovat. Tato vesmírná reiki energie je inteligentní a vše udělá za vás. Na kurzu reiki 1 si vysvětlíme princip léčení sebe i druhých, ukážeme si jednoduchý, za to velice účinný postup čistění a harmonizaci energetických center.

 

CO VÁS NA KURZU REIKI 1. ČEKÁ?
- přednáška o tom co je to reiki, a jak reiki systém funguje
- zasvěcení, při kterém se vám otevře kanál přes který reiki může proudit
- sebeléčení
- princip pokládání rukou na druhé a léčení druhých
- čištění a harmonizace energetických center
- spojení se srdcem, s duší
- základní práce s energií planety Země
- prostor pro vaše dotazy
- obdržíte skripta a absolventský certifikát Reiki I. stupně

Co Vám seminář reiki 1 přinese:
- otevření, pročištění kanálu skrz který začne proudit léčiva  energie reiki, 
- skrz kanál Vam společně s energií začnou proudit informace na různa témata. S pravidelnou prací dochází k navyšování intuice, začnete cítit, vidět či vnímat věci, která nejsou normálně hmatatelná.

navýšení vibrace - stanete se magnetem pro okolí díky Vaší vysoké vibraci. Vysoká vibrace je nejen vstupenkou do zlatého věku, ktery tady vznika. Především přináší vnitřní pocit lehkosti a klidu, vnitřní blaženosti.
spojení s duší - to nejdůležitější v našem životě je spojení se s naší podstatou - s naši božskou částí. Pravidelnou prací budete víc a víc spojení se svým bytím. Toto prináší vnitřní spokojenost a klid. Později za mohou začít otevírat dary, dovednosti které duše v sobě nese. 


TERMÍNY REIKI 1.
viz KALENDÁŘ AKCÍ   


SOUKROMÝ KURZ REIKI 1
Pokud Vám nevyhovují víkendové termíny nebo se nechcete účastnit skupinových seminářů, můžete si objednat soukromý kurz reiki v době která Vám vyhovuje. 
Soukromé kurzy reiki následují stejnou osnovu jako u kurzů skupinových a zároveň jsou přizpůsobeny Vašim individuálním potřebám.


CENA
Skupinový kurz reiki I                        2000,- Kč
Soukromý kurz reiki  I  1 osoba        4000,- Kč
                                  2 osoby          5000,- Kč
Pro 4 a více zájemců si můžeme domluvit vlastní termín skupinového kurzu reiki. 

Kurzy Reiki I. jsou celodenní. Začínají v 10:00 a končí mezi 16 - 18 h (záleží na počtu lidí).
Maximální účast na kurzu Reiki I. je 8 lidí.

istock_000023958698xsmall.jpg