Jdi na obsah Jdi na menu
 


KURZ TELEPATIE NA DÁLKU : JAK SE DOSTAT KOMUKOLIV DO PODVĚDOMÍ

13. 2. 2013

 

Telepathy Binaural Beats, Fire Ambience [1h][HQ] - Brainwave Entrainment Series

PŘEKLAD GOOGLE

Telepatie Isochronic Tone

Telepatie je akt přenosu zpráv či informací na jinou osobu bez použití jakéhokoli fyzické interakce nebo známých smyslů a komunikačních kanálů. Sdělení nebo přenos pocitů a myšlenek v této podobě může být dosaženo tím, že změní náhlé frekvence s pomocí relaxační isochiral hudby.

Mohu se telepaticky taky?

Ano! Ty absolutně může komunikovat pomocí telepatie, a dokonce ani nemají být nadlidský být schopen to udělat. Kdokoliv může nyní používat telepatii komunikovat, tím, že změní své náhlé frekvence pomocí hudby.

Telepatie je definována jako přímého přenosu zpráv nebo informací z jedné osoby na druhou, bez použití známého prostředek komunikace. Termín telepatie byla poprvé představena vědcem jménem Frederic WH Myers v roce 1882, a od té doby byla předmětem zájmu mnoha výzkumných pracovníků. Bylo zjištěno, že některé části našeho mozku jsou schopné vysílat a přijímat paprsky elektrických vlnových délek. To také bylo prokázáno, že zvuková frekvence může být použit využít sílu naší mysli a zlepšit naše telepatické schopnosti.

 

S naší 60 minut MP3 Isochronic tón, můžete dosáhnout toho, co naši spokojení zákazníci zažívají tak úspěšně!


 
Je prokázáno! Můžete vytvořit telepatický stát tím, že poslech hudby!

Myšlenka, že se může komunikovat bez použití některého z vašich známých smyslů, jako je řeč, jednání nebo dotek, může znít příliš dobré, aby to byla pravda. Ale telepatie je pro skutečné a je založen na solidní vědecký výzkum.

Frekvence zemského přírodní energie, jen Resonance Schumanovy, spolu s harmonickými theta, mají schopnost přenášet lidské myšlenky. Když vaše mysl je ve své nejhlubší stavu relaxace, nebo v transu, to vydává stejnou úroveň frekvencí. Isochiral Hudba apartmá je speciálně navržen tak, aby vytvářet theta vlny frekvence a může vytvořit posun ve vědomí. Tím se výrazně zlepšuje schopnost přenášet a číst myšlenky, bez pomoci běžných komunikačních kanálů.

 
Může isochiral hudba se správnými náhlé frekvence? Jak to ovlivní mysl?

Tyto isochronic tóny jsou speciálně navrženy tak, aby vytvářet přesné frekvence sinusové vlny, které mohou být přijaté uších. To zase vytváří náhlé frekvence, které nemohou být slyšeny. Tyto kmitočty leží v deltě a theta hraniční a vám může pomoci vyvinout schopnost stát se telepaticky. Tato frekvence také pomáhá posunout své vědomí na vyšší úroveň, které mohou zlepšit vaše jasnovidné a precognitive schopnosti taky.

Poslech speciálně kalibrovanými isochronic tóny vám pomohou procvičit a rozvíjet své telepatické schopnosti. Zvukové frekvence si poslechnout, jsou theta vlny, které se pohybují mezi 5 Hz a 8 Hz. Čím více budete poslouchat tyto nahrávky tóny, mohou lépe vaše telepatické schopnosti stát.

Můžete říci, že meditace a hypnóza může také pomoci dosáhnout požadované úrovně vědomí. To je pravda, ale ne každý může dosáhnout vyšší úrovně vědomí s meditačními technikami sami. Pokud máte problémy s zlepšující vaše telepatické schopnosti, poslech hudby isochiral může poskytnout pomoc, kterou potřebujete.

Mnoho lidí používá naše zvukové vylepšení pro zlepšení jejich telepatické schopnosti.

 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

SUBLIMINAL-PODPRAHOVÁ MOTIVACE: JAK SE DOSTAT KOMUKOLIV DO PODVĚDOMÍ

Vliv hudby na naše podvědomí

 

subliminal messages


1-Najdte na internetu na GOOGLE a vyhledejte program volny ke staženi zdarma,pod názvem (SUBLIMINAL FLASH ! ). Je to taková menši modra tabulka s okinky.

2- Do tohoto programu vložte tyto motivační věty.

-Moje telepatické schopnosti se vyvíjí

- Mám schopnost vnímat to, co si lidé myslí

-  Moje mimosmyslové vnímání se zvyšuje

- Rozvíjím svůj šestý smysl

- Mám psychický potenciál

- Mám přirozený psychický potenciál

-  Moje mysl se otevírá

-  Moje třetí oko je otevřené

- Cítím lidi na hlubší úrovni

- Cítím národy pocity a emoce

- Moje mysl je otevřena k myšlenkám jiných lidí

- Jsem si vědom jiných lidských myšlenek

-  Jsem stále více a více telepatický

- Mé psychické instinkty jsou stále silnější

-  Dokážu číst v lidech velmi přesně

- Mám silnou intuici

-  Cítím sebemenší změnu nálady lidí

- Vidím, když lidé říkají pravdu

- Mám schopnost číst myslí lidí

- Moje telepatie se zvyšuje

 

3- Zvolte barvu Červených a čitelně tiskacích písmen,,,větu v programu zvěstěte tak aby byla věta následně v jednom řádku vaši obrazovky a z dálky čitelná ! Navolte větu tak aby blikala podprahově a v Rychlých intervalech !

4- A v čem je figl ? Asi takhle ! Při práci u kompu nebo sledováni filmu vám budou podprahově blikat doporučene sugesce,,,samozřejmě ale že věčí a pozitivnější výsledky se dosahuji pravydelnym zpuštěim tohoto programu po celou dobu když jste u počítače a to min 2 měsíce!!!!!!

Princip fungování subliminálních nahrávek
První zákon říká:
Každá myšlenka, která je přijata podvědomím, se dříve nebo později promění v realitu!
Druhý zákon říká:
Je-li stanoven cíl, podvědomí na sebe vezme úkol nalézt prostředky k jeho uskutečnění!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Jak být neviditelný a levitovat

 

168890_big.jpg

 

ato unikátní publikace popisuje různé zdokumentované případy neviditelnosti a levitace a uvádí metody, jak těchto zajímavých stavů dosáhnout. Zdá se vám to hloupé, divné nebo nepravděpodobné? Tak to prostě zkuste! Na neviditelnosti není v zásadě nic tajemného. Například pokud jste v naprosto tmavé místnosti, pak je neviditelné vše včetně vás samých. Pokud nám na tělo nedopadá žádné světlo, žádné se od něj ani nemůže odrážet. A tehdy jsme neviditelní.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář