Jdi na obsah Jdi na menu
 


KURZ : Jak si do života přitáhnout svého pravého GAY přítele!

13. 2. 2013

 

Cosmic Ordering Binaural Beats, Forest Ambience [1h][HQ] - Brainwave Entrainment Series

PŘEKLAD GOOGLE

Cosmic objednání Isochronic Tone

Kdo by nechtěl, aby se zužitkovaly nepředstavitelné energie, které existují ve vesmíru a používat je, aby splnily své nejmilejší sny? Nyní, vy můžete dělat přesně to s jevu známého jako Cosmic objednávání. Stovky lidí na celém světě si vytvořili své vlastní přání seznamy a nechala je splněn pomocí kosmického uspořádání.

- Jak se Cosmic objednání práci?

Podle jeho zastánců, kosmického uspořádání funguje jen proto, že využívá své pozitivní myšlenky v nejvíce účinné a úplné způsobem. Co si přejete nejvíce hluboce se vás, nebo je pravda, jen proto, že jste silně pocit, že by měla přijít o. Samozřejmě, existují omezení, co můžete chtít. Například, touha má vzniknout z vašich pozitivních myšlenek a musíte být úplně upřímný.

Když budete prezentovat svůj seznam přání, bez připevnění k výsledku a jste zcela otevřeně hovořit o svých nejhlubších tužeb, kosmos pracuje v jeho nekonečných záhadných způsobů, jak zajistit, že dostanete to, co potřebujete.

S naší 60 minut MP3 Isochronic tón, můžete dosáhnout toho, co naši spokojení zákazníci zažívají tak úspěšně!

Vědecké Validace kosmického uspořádání s akustickou terapie

Všichni víme, že zvuk nebo vibrace je původní tvůrčí silou vesmíru. Není divu, že ke komunikaci s vesmírem, zvuky nebo tóny jsou nejúčinnějším prostředkem. Jako vědecký výzkum již osvědčený, specifické funkční modely zvuková vlna stimulovat lidský mozek a zlepšit své vrozené schopnosti tak, aby se vaše přání jsou umístěny v silné oblasti záměru. Zvuky / tóny mohou podpořit váš mozek k dosažení této vlny vzor.

Jaké jsou výhody kosmického objednání Audio záznam?

S kosmické objednání možnosti jsou prakticky neomezené. Můžete změnit váš život, požádat o pochopení partnera, dostat své vysněné zaměstnání, ujistěte se, že vaše děti uspět v životě a ještě mnohem více. Jiné než, že vaše nejhlubší touhy naplní, je kosmické uspořádání také bylo zjištěno, že další výhody:

  • Chrání vás před negativními frekvencí a myšlenky
  • Zvyšuje intuici a tvořivost
  • Vás osvobodí od rušivých vzorů chování
  • Působí proti škodlivým účinkům HAARP frekvencí.

Jak Cosmic objednání Audio záznam práci? Jaké zkušenosti to Vyvolat?

My už víme, že k úspěchu s kosmickou využijete naše přání a touhy, je třeba vyjádřit v přímém a poctivě. Ve skutečnosti, by naše sub-vědomé mysli směřovat chtít tato přání se uskuteční. Víme také, že pozitivní myšlení je rozhodující pro úspěch s kosmickou uspořádání.

Akustická terapie bylo prokázáno, že mají obrovský úspěch s tak sáhl do svého sub-vědomé a posílení pozitivního myšlení. To jsou důvody, proč akustické terapie je tak prospěšné pro úspěšné kosmické uspořádání.

Kosmického uspořádání záznam zvuku vytváří pozitivní posun ve své mysli a ducha, která promění váš život k lepšímu. Tyto tóny umožňují vizualizovat své touhy v dokonalém detailu vedení rozptylování pryč, zatímco současně pomáhá umístit je v oblasti záměru. V důsledku poslechu isochiral tóny, které umožňují kosmické uspořádání, získáme lepší zdraví, vyšší duševní rovnováhu a objevují jako další pozitivní jedince.

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

SUBLIMINAL TECHNOLOGIE : Jak si do života přitáhnout svého pravého GAY přítele!

 

subliminal messages


1-Najdte na internetu na GOOGLE a vyhledejte program volny ke staženi zdarma,pod názvem (SUBLIMINAL FLASH ! ). Je to taková menši modra tabulka s okinky.

2- Do tohoto programu vložte 5 motivačních vět,ktere vas oslovuji !


Znám dobře svého blízkého přítele.
Vím, že můj blízký přítel je na mně závislý.
Řídím postupy blízkého přítele.
Snadno se seznamuji.
Znám dobře svoje přátele.
Vím, že blízký přítel je pro mne vždy dostupný.
Vybírám si své přátele.


Přitahuji muže.
Jsem si jistý svojí mužskosti.
Jsem šťastný, že jsem muž.
Líbím se každému muži, kterého chci.
Jsem šťastný a uvolněná ve společnosti mužů.
Muži mě chtějí milovat.
Jsem přirozeně atraktivní muž.


3- Zvolte barvu Červených a čitelně tiskacích písmen,,,větu v programu zvěstěte tak aby byla věta následně v jednom řádku vaši obrazovky a z dálky čitelná ! Navolte větu tak aby blikala podprahově a v Rychlých intervalech !
 
4- A v čem je figl ? Asi takhle ! Při práci u kompu nebo sledováni filmu vám budou podprahově blikat doporučene sugesce,,,samozřejmě ale že věčí a pozitivnější výsledky se dosahuji pravydelnym zpuštěim tohoto programu po celou dobu když jste u počítače a to min 2 měsíce!!!!!!


Podprahovými nahrávkami lze:
- ovlivnit vnitřní programy, návyky, zlozvyky
- změnit své celkové směřovaní
- ovlivnit opakující se situace a nezdary
- zvýšit vlastní tvořivost
- změnit to jak přemýšlíte
- upevnit správné reakce
- ovlivnit zdravé fungování těla
- ovlivnit svůj úspěch
- zvýšit své sebevědomí
- zlepšit své vnitřní sebehodnocení a další

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Hudba Graceful Passages - Rozšířená povědomí, léčba otevření srdce, si uvědomil, že nikdy nejsme sami, meditace, hluboké relaxace.

Aby se dosáhlo terapeutickému účinku , poslouchejte ve sluchátkách

Z nejprodávanějších CD-knihy Graceful Passages, bude tato hudba Gary Malkin vás ponoří ve svém vlastním útočiště klidu a reflexe. Hudba byla původně inspirována autentickými mluvených zpráv z mnoha světových duchovních a humanitárních vůdců; každý paprsek ze stavu bezpodmínečné lásky, soucitu, a smysl pro jednotu s Zdroj. Jako výsledek, při poslechu této hudby, aby mohla otevřít své srdce a nabídnout uzdravení všech zranění, které by mohly ještě zůstávají. Vzhledem k tomu, že jsme se často nejzranitelnější v době ztráty nebo změny, k tomuto poslechu meditaci, jak si projít žádným přechodu ve vašem životě, takže si můžete pamatovat, kdo jsi, žít s vědomím toho, co je nejdůležitější, a nezapomeňte, že jste 're není nikdy sám. V Hemi-Sync  frekvence bude prohlubovat tento zážitek, nesoucí vás k hlubokému stavu relaxace, umožňující klidné a hluboké povědomí o kráse života.

Hudba Graceful Passages CD

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Vliv na druhé
Ať lidé spolupracují s vašimi záměry

Obálka: Vliv na druhé

Kniha je návodem, jak pomocí různých programů dosáhnout, aby se lidé kolem nás změnili z nepřátel na přátele, a lze v ní najít rady, jak usměrnit chování lidí (takzvaných vůdců), jak rozpoznat záměry jiných lidí a pochopit jejich vnímání. Kniha poskytuje cenné informace, co je potřeba udělat, aby se nezbytné a často méně příjemné úkony, které musí člověk vykonat, změnily na atraktivní události ovlivňování druhých lidí pomocí obrazného myšlení. Velmi zajímavá je kapitola o využití prvků praktické telepatie.

 

106475.jpg

 

Tajemství sexappealu, Dokument ( Hledání partnera )

Věda o sexappealu se zabývá jedním z našich nejniternějších procesů. Tento pořad prozkoumává každý aspekt sexuální přitažlivosti z hlediska evolučního i funkčního. Jaké jsou tajné složky přitažlivosti? Jaké tělo je sexy? Můžeme ovlivnit svůj sexappeal? Nejčastějšími prostředky sexuální přitažlivosti a svádění jsou: zrak, sluch a čich. Za použití vědeckých metod pořad vysvětluje mechaniky přitažlivosti a definuje prchavou kouzelnou jiskru.

 

311250_dvd.jpg

Charisma v politice - řeč těla -Díky tomu dokumentu lepe poznáš partnera !!!

Spolu s tvůrci dokumentu nahlédněme do oblasti mezilidské komunikace. Poznejme, co nám mohou prozradit neverbální projevy, držení těla, posazení hlasu, gestikulace. Prostřednictvím vysoce vizuální a velmi zábavné formy poodhalme tajemství spojená se skrytou řečí našich těl, která se z více jak 90% podílí na naší vzájemné komunikaci. A na příkladu řady politiků, celebrit a veřejně známých osob i jedinců mimo zákon se staňme svědky okamžiků, kdy i jemný a sotva patrný projev či pohyb dokáže zafungovat v náš prospěch, ale nečekaně i proti našim zájmům vynášejíc tak na světlo skrývanou pravdu o nás samotných.

 

9759a31b55_77089470_o2.jpg

Tajná řeč těla-D.Levis

Jsou stovky knih a tisíce učených spisů o mluvě těla nebo – jak ji specialisté raději nazývají – o nonverbální komunikaci. Některé z nich jsou vysoce technicky zaměřené, několik málo je jich dosti čtivých, mnohé jsou poutavé a poučné. Mohou vám říci téměř vše, co byste chtěli vědět o řeči těla. S výjimkou té nejdůležitější věci: JAK JI POUŽÍVAT! Kniha D. Lewise se stala světovým bestsellerem. Vyšla ve více než 70 jazycích a nachází si stále nové a nové čtenáře. Také toto nejnovější české vydání je důležitým pomocníkem pro všechny, kteří vědí, že správně volenou řečí těla se dá mnohé nebo skoro všechno získat, ale v případě, že této řeči těla nerozumíme nebo ji neumíme ovládat, také hodně ztratit.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Zakázaná rétorika - Gloria Beck

 

zakazana-retorika.jpg

Rétorické triky a manipulace jsou v pracovním prostředí, ale také v podnikání, politice, médiích nebo jiných společenských oblastech na denním pořádku. V knize, která je bestsellerem v západní Evropě, najdete třicet nejúčinnějších manipulativních technik - od těch nejméně problematických až po opravdu eticky sporné. Dozvíte se, pro jaké situace se jednotlivé techniky hodí a jak je krok za krokem aplikovat a využít, abyste dosáhli svého cíle. Díky tomu, že techniky manipulace a rétorické triky velmi dobře poznáte, budete také umět jejich využívání v praxi rozpoznat a bránit se jim. Takto otevřeně a bez slitování nebylo dosud nikdy umění bezskurpulozní manipulace popsáno. Kniha je určena zejména manažerům, obchodníkům, novinářům, politikům, lektorům studentům a všem zájemcům o oblast komunikace.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář