Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši sponzoři

Nadační fond J&T

Leden 2015  Děkujeme fondu a hlavně  paní Oktábcové za velkou pomoc a dar – sušička BEKO je pro rodinu, která navíc pere téměř denně poč… a pokál… povlečení, oblečení a každý týden i matrace (Ivča má do postýlky na výměnu tři) nedocenitelná pomoc. Děkujeme.

 

Porsche Brno

Listopad 2014   Děkujeme firmě Porsche Brno, Řipská 13a, hlavně vedoucímu servisních služeb za velkou pomoc při opravě našeho „nového“ auta VW Golf Variant. Když se člověku nechce a je nemocen, jde se vyspat nebo k doktorovi. U auta, když nejede, je to jednodušší, tomu vyspání nepomůže. A Golfík nechtěl jezdit, motor sdělil, že už toho má dost. Naštěstí jsou i lidé, kteří u takového motoru umí najít bolístku a tak opět jezdí.

A pokud dají nám a Ivetce dárek na Vánoce a opravu motoru uhradí sponzorsky, pak je to na veliké poděkování.   D Ě K U J E M E.

 

Autoactivity Blansko,

září 2012  Děkujeme zároveň firmě Autoactivity Blansko, jmenovitě paní ředitelce Pavlíně Procházkové za rychlé a vstřícné domluvení vyřízení opravy s firmou FORD MOTOR COMPANY, sro, Praha 8, která opravu platila a přejímacímu technikovi panu Puklovi za velice příjemnou a korektní komunikaci s námi. Auto je pro nás vzhledem k Ivetčině postižení životní nutnost !!

 

FORD MOTOR COMPANY, sro, Praha 8

září 2012  Děkujeme firmě FORD MOTOR COMPANY, sro, Praha 8, jmenovitě panu řediteli Dušanu Fornůskovi za rychlé domluvení a hlavně za zaplacení opravy našeho Fordíka Trandíka, kterému umřela převodovka. Oprava stála 30.000,-Kč a za tento sponzorský dar ještě jednou děkujeme.

 

srpen 2012  Děkujeme sponzorovi, který nechce být uveden jménem za dar 5.000,-Kč na nákup trampolíny. Je hezké vidět, že někdo dá peníze aniž by chtěl být zviditelněn.

 

květen 2012 Děkujeme rodině Bělíkových za dar 1.000,-Kč.