Jdi na obsah Jdi na menu

Powerjoga a další

POWERJOGA

p1050058.jpg

Powerjoga je označována jako dynamické cvičení budoucnousti. Vznikla v Americe v 80. letech 20. století jako moderní cvičení pro moderní lidi. Obsahuje pozice z klasické jógy, které na sebe navazují do uceleného konceptu a aktivují energii, nicméně přidala i strečinkové a rehabilitační metody.

Jedná se o rychlé a silové cvičení, které pomáhá proti bolestem zad, upravuje metabolismus, krevní oběh, podporuje správné fungování vnitřních procesů v těle, vyrovnává svalovou nerovnováhu, tvaruje problémové partie, protahuje svaly a mnoho dalšího.

 

Powerjoga mě zachránila život a já ji všem ze srdce doporučuji...

 

HOT POWERJOGA

Cvičí se v místnosti vytopené na 38-42°C. Vede k lepšímu protažení a vede k detoxikaci organismu.

 

GYMSTICK

Novinka ze stylů Body&Mind (tělo a duše). Nepředstavujte si žádné hopsání a sestavy, jako na aerobiku. Jedná se o protahování, zpevňování, rehabilitaci zad, ale hlavně posilování všech problémových partií se zaměřením na břicho, zadek a stehna. Zaměřuje se na střed těla a pracuje se svaly do hloubky velmi zábavnou a účinnou formou. Již za 28 dní perfektní výsledky.

 

PILATES

"Pilates je cvičební systém, který je zaměřen na posílení těla, zvýšení ohebnosti, vytrvalosti a koncentrace". Joseph H. Pilates (1880-1976). Opět jeden ze stylů Body&Mind zaměřený na centrum těla. Cviky se opakují a nenavazují na sebe. Cvičí se s pomůckami i bez.

 

BODY FORMING

Často také nazýváno body styling. Vede k tvarování a posilování těla bez použití pomůcek. Kolik existuje lektorů, tolik existuje forem cvičení, takže v mém provedení nečekejte ani od tohoto stylu hopsání a sestavy. Jedná se o statické cviky, opakující se k dosažení nejlepších výsledků.

 

BŘIŠNÍ TANEC

Orientální tanec je v současné době velmi rozšířený. Dříve tančen jen při slavnostních příležitostech, dnes vhodná pohybová aktivita pro všechny věkové i váhové kategorie, působí velmi příznivě na psychickou i fyzickou stránku tanečnice. Oproti ostatním stylům se používá i pro léčbu neplodnosti, ke ztišení menstruačních bolestí, zpevnění pánevního dna a usnadnění porodu.

 

BOSSU

BOSSU je moderní a oblíbený systém cvičení určený pro komplexní zpevnění svalů celého těla, který má pozitivní vliv na zdravé držení těla, fyzickou kondici a redukci tuku. Při cvičení používáme pomůcku ve tvaru půlbalonu- bossu.



 

 

 

 

 

Portrét

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Kontakt

Eliška Reková

+420 723 578 965

eliska.rekova@seznam.cz

Statistiky

Online: 1
Celkem: 281527
Měsíc: 1399
Den: 112